Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

Posted

Ale Sebo, kiedy Ty naprawdę zasługujesz na te komlementy!!! I wiesz co? Mógłbyś wydać np. kalendarz, pocztówki albo album ze zdjęciami staffików! Szkoda, żeby tak pięknych fotek nie wydać w wersji papierowej! Jakby coś, to ja zapisuję się na taki kalendarz/pocztówki/album!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sebastian Książk']jestem fryzjerem zajmuję się między innymi stylizacją głównie kobiet i kreowaniem wizerunku-image:p

Oj to ja Ciebie wyczułam w Poznaniu :razz: (to juz po raz drugi) chyba domyślasz się kiedy ;) hihi (pierwszy był jak zobaczyłam Ewę przemienioną po odwiedzinach u Ciebie ;))
Fotki rewelacyjne :loveu::loveu: prosimy o więcej :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Sebastian Książk']Ciotusia Alusia to ma specjalne zaproszenie włącznie ze spa for hair;)
Studio Giovani
Sebastian Książk Hair Design.

:multi: :multi: :multi:

żeby jeszcze Ciotce Alicji udało się w końcu w waszych kierunkach dojechać ...:p
ale miło Mi za zaproszonko ;)

Posted

hym... a może by tak po jakiejś wystawie się umówić na czesanko :D wszystkie Panie pewno skorzystają a te co czekać będą to się psiurami zajmą :D
Zdjęcia są rewelacyjne :) rozumiem, że to coś zielone to był kiedyś sznureczek :evil_lol:

Posted

[quote name='wejherstaff']Oj to ja Ciebie wyczułam w Poznaniu :razz: (to juz po raz drugi) chyba domyślasz się kiedy ;)
:evil_lol:

hihi (pierwszy był jak zobaczyłam Ewę przemienioną po odwiedzinach u Ciebie ;))

Tak, to prawda, jak pierwszy raz do na przyjechała to było już wcześniej przeze mnie obiecane że zajmę się przemianą.;)

Fotki rewelacyjne :loveu::loveu: prosimy o więcej :loveu::loveu:

Jak będzie trochę czasu;)Dziękuję.

Posted

agastaffbull napisał(a):
Ale Sebo, kiedy Ty naprawdę zasługujesz na te komlementy!!! I wiesz co? Mógłbyś wydać np. kalendarz, pocztówki albo album ze zdjęciami staffików! Szkoda, żeby tak pięknych fotek nie wydać w wersji papierowej! Jakby coś, to ja zapisuję się na taki kalendarz/pocztówki/album!!!

:oops:..............

• 4 weeks later...
Posted

:evil_lol:
Zośka to skarb drogocenny i mojemu sercu jest najbliższa:loveu::evil_lol::loveu::loveu::loveu:
ale i ją ujrzycie niebawem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiam cieplutko:multi: Zuzolek przesyła cmokaski!

Posted

Sebo, no wreszcie wstawiłeś nową fotkę, ale to za mało!!! Koniecznie musisz nadrobić te zaległości i wstawić duuuuuuużo nowych zdjęć! Czyżby Zuzol miał nową obrożę? Pozdrawiam serdecznie, dla Zuzoli klepanko i czekamy niecierpliwie na foty!!!