agastaffbull Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ale Sebo, kiedy Ty naprawdę zasługujesz na te komlementy!!! I wiesz co? Mógłbyś wydać np. kalendarz, pocztówki albo album ze zdjęciami staffików! Szkoda, żeby tak pięknych fotek nie wydać w wersji papierowej! Jakby coś, to ja zapisuję się na taki kalendarz/pocztówki/album!!! Quote
wejherstaff Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Sebastian Książk']jestem fryzjerem zajmuję się między innymi stylizacją głównie kobiet i kreowaniem wizerunku-image:p Oj to ja Ciebie wyczułam w Poznaniu :razz: (to juz po raz drugi) chyba domyślasz się kiedy ;) hihi (pierwszy był jak zobaczyłam Ewę przemienioną po odwiedzinach u Ciebie ;)) Fotki rewelacyjne :loveu::loveu: prosimy o więcej :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Sebastian Książk']Ciotusia Alusia to ma specjalne zaproszenie włącznie ze spa for hair;) Studio Giovani Sebastian Książk Hair Design. :multi: :multi: :multi: żeby jeszcze Ciotce Alicji udało się w końcu w waszych kierunkach dojechać ...:p ale miło Mi za zaproszonko ;) Quote
Asztir Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hym... a może by tak po jakiejś wystawie się umówić na czesanko :D wszystkie Panie pewno skorzystają a te co czekać będą to się psiurami zajmą :D Zdjęcia są rewelacyjne :) rozumiem, że to coś zielone to był kiedyś sznureczek :evil_lol: Quote
Sebastian Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Asztir napisał(a): Zdjęcia są rewelacyjne :) rozumiem, że to coś zielone to był kiedyś sznureczek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sebastian Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='wejherstaff']Oj to ja Ciebie wyczułam w Poznaniu :razz: (to juz po raz drugi) chyba domyślasz się kiedy ;) :evil_lol: hihi (pierwszy był jak zobaczyłam Ewę przemienioną po odwiedzinach u Ciebie ;)) Tak, to prawda, jak pierwszy raz do na przyjechała to było już wcześniej przeze mnie obiecane że zajmę się przemianą.;) Fotki rewelacyjne :loveu::loveu: prosimy o więcej :loveu::loveu: Jak będzie trochę czasu;)Dziękuję. Quote
Sebastian Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 agastaffbull napisał(a):Ale Sebo, kiedy Ty naprawdę zasługujesz na te komlementy!!! I wiesz co? Mógłbyś wydać np. kalendarz, pocztówki albo album ze zdjęciami staffików! Szkoda, żeby tak pięknych fotek nie wydać w wersji papierowej! Jakby coś, to ja zapisuję się na taki kalendarz/pocztówki/album!!! :oops:.............. Quote
wera99 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ze ja tutaj wczesniej nie zagladalam - fotki przeswietne!!! Pzdr K. Quote
Sebastian Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 wera99 napisał(a):ze ja tutaj wczesniej nie zagladalam - fotki przeswietne!!! Pzdr K. Witaj!!!!!!!!!!:multi: Quote
Sebastian Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [FONT="Palatino Linotype"][SIZE="4"]Nasz Zuzolek nie daje o sobie zapomnieć: [/FONT] Quote
Bullila.nl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jaka ta Zuzola dostojna:crazyeye: :loveu:Super!!!! a, foteczka cudo;) POZDRAWIAMY L&B Quote
Canaveral-staff Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ZUZOLA to pokaże :lol:ale ZOŚKI to już nie:shake::shake: Quote
Eventing Star Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :loveu: Ja tam jestem po prostu fanką... WIĘCEJ ZDJĘĆ!!! Zośki też proszę!!! :p Quote
wejherstaff Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Canaveral-staff napisał(a):ZUZOLA to pokaże :lol:ale ZOŚKI to już nie:shake::shake: :nono::nono: czekamy na więcej fotek ;) Quote
Sebastian Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 :evil_lol: Zośka to skarb drogocenny i mojemu sercu jest najbliższa:loveu::evil_lol::loveu::loveu::loveu: ale i ją ujrzycie niebawem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam cieplutko:multi: Zuzolek przesyła cmokaski! Quote
agastaffbull Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Sebo, no wreszcie wstawiłeś nową fotkę, ale to za mało!!! Koniecznie musisz nadrobić te zaległości i wstawić duuuuuuużo nowych zdjęć! Czyżby Zuzol miał nową obrożę? Pozdrawiam serdecznie, dla Zuzoli klepanko i czekamy niecierpliwie na foty!!! Quote
Sebastian Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Pozdrawiamy!!! Zuzole dziękują za klepanko:multi: Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:miodzio [/FONT] Quote
Recommended Posts