Sebastian Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Patka napisał(a):jak miło było WAS zobaczyć :cool3: Patka, sorki że tak było mało czasu na pogaduchy ale sama rozumiesz:evil_lol: Piękną córę macie, taką włochatą:crazyeye: i sunia wspaniale wyrosła!!! Pozdrawaim ciepło:eviltong: Quote
Sebastian Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 IV ZIMOWA WALENTYNKOWA WYSTAWA 2008 Sędzia Piotr Król Magnetic Boy Buldożer kl. otwarta> lokata 1, ocena doskonała, CWC, Najlepszy Pies w Rasie [SIZE=2]w opinii sędziego: "Elegancki o doskonałej muskulaturze. Profesjonalnie prezętowany w ruchu oraz statyce" Zhoshua Buldożer kl. otwarta> lokata 1, ocena doskonała, CWC w opinii sędziego: "Typowa we wszystkich szczegółach" :terazpol: :cunao: :terazpol: Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no to i tu pogratuluję :eviltong: gratulacje !!! :loveu: Quote
Sebastian Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 fajny staffikowy filmik, obalający pewne mity:evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=kriNaVApKwU Przegląd kilku znanych i tych mniej http://www.youtube.com/watch?v=r0tVGd1L4pM&NR=1 Quote
wejherstaff Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Gratulacje dla Zośki i Zuzola :loveu::loveu: mło było Was spotkać :multi: Quote
hun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 OGROMNIASTE GRATULACJE-:multi::multi::multi: Family Buldożer Quote
agastaffbull Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Oczywiście przyłączam się do gratulacji i bardzo, bardzo, bardzo (...) się cieszę! Wspaniały sukces! Trzymam kciuki za dalsze! Wyklep ode mnie Z&Z! Quote
Sebastian Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Wejherstaff i Hun bardzo dziękuję! bardzo się cieszę:multi:fajnie jest wspólnie spędzić trochę czasu w dobrym towarzystwie!!!:gent: Agastaffbul, Baaardzo{...}śliczne dzięki:loveu:Z&Z wyklepane w dupska;):loveu: Quote
Patka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Sebastian jak zawsze doskonały - a Ty od sędziego też powinieneś ocenę dostać wkładasz w wystawianie całe serce - oj żebym ja miała choc czas to bym kawałek pożyczyła - milo było WAS widzieć a Zośka prawdziwa nany dog Polę po łapkach od razu lizała :loveu: Quote
Sebastian Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Patka napisał(a):Sebastian jak zawsze doskonały - a Ty od sędziego też powinieneś ocenę dostać wkładasz w wystawianie całe serce - oj żebym ja miała choc czas to bym kawałek pożyczyła - milo było WAS widzieć a Zośka prawdziwa nany dog Polę po łapkach od razu lizała :loveu: Dziękuję. Ta wasza dziewucha to baby-star:loveu:, normalnie oczom nie można uwieżyć:crazyeye:takie włosy:crazyeye: przeżywam ten widok jak żyd okupację!!!:smhair2: Apropo sędziego, dla mnie wpis >profesjonalnie prezętowany< jest nielada wyróżnieniem:multi: Quote
Harpagon Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 GRATULUJEMY ŚWIETNYCH WYNIKÓW z ostatniej wystawy :loveu: Suuuper Zuzole wypadły !!!!!!!! Pozdrowionka ;) www.harpagon.com.pl Quote
Asztir Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Sebastian gratuacje dla Ciebie i psiaków! :D a co do filmików to ja z kotem mam na co dzień lepiej - u nas to kot maltretuje psy :evil_lol: Quote
Canaveral-staff Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ja na szarym końcu ponieważ dopiero wróciłam z Torunia Wielkie Brawa dla wystawcy jak zwykle profesjonalista w każdym calu:thumbs::thumbs::thumbs: Gratulacje za wnioski na CHAMPIONY -dla Twojch wspaniałych staffiorów:Rose::Rose::Rose: Zośka za każdym razem piękniejsza :sweetCyb: Brawa dla Zuzola za NDPwR :multi::bigcool::bigcool::bigcool: Fajnie było się spotkać -Twój latający ulubieniec jednak nie dotarł:evil_lol::evil_lol: Dziękuję za miłą atmosferę Gratulację dla BULDOŻEROWYCH SUCZEK-:laola: Quote
hun Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Canaveral -Staff ,-MURA i GINA /to ich imiona domowe/ dziękują za uznanie,- zasyłają duże,-:calus: Family Buldożer Quote
agastaffbull Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dobry wieczór Huny i Buldożery! Ja jestem zauroczona Coco Chanel! Piękna! Pozdrawiam, przesyłam buziaki i ściskam do utraty tchu!:):):) Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Sebastian Książk']IV ZIMOWA WALENTYNKOWA WYSTAWA 2008 Sędzia Piotr Król Magnetic Boy Buldożer kl. otwarta> lokata 1, ocena doskonała, CWC, Najlepszy Pies w Rasie [SIZE=2]w opinii sędziego: "Elegancki o doskonałej muskulaturze. Profesjonalnie prezętowany w ruchu oraz statyce" Zhoshua Buldożer kl. otwarta> lokata 1, ocena doskonała, CWC w opinii sędziego: "Typowa we wszystkich szczegółach" :terazpol: :cunao: :terazpol: :klacz: pięknie pięknie GRATULACJE :Rose: Quote
agastaffbull Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Wow, ale mi niespodziankę zrobileś tym zdjęciem! Piękny jest Zuzuol! Życzę udanego, beztroskiego odpoczynku i do zobaczenia na dogo! Quote
klaudia&Manta Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jak zwykle śliczny :loveu: Miłego wypoczynku :p Quote
Canaveral-staff Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 skoro jedziecie na urlop pozostaje mi życzyć Wam super pogody i wspaniałego wypoczynku:loveu::loveu::loveu: Quote
Sebastian Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Mam chwilkę więc wstawiam kilka fot z wekeendu:p Pierwsza jescze z domu:eviltong:Zosia nie jedzie;) I już na spacerku/// Quote
Recommended Posts