Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wejherstaff napisał(a):
Widzę że i Was na spacerek wzięło słonko :p

Super fotki Sebastian:multi::multi: a Zośka wygląda cudnie :loveu::loveu: i Zuzolek też oczywiście :loveu:

No tak, pogoda wspaniała, tęsknię za wiosną...
Dziękujemy za miłe słowa, pozdrawiamy ciepło!!! może kedyś będzie okazja popstrykć wspólne foty, niedaleko wkońcu:lol: Choć to dwa różne regiony:evil_lol:

Posted

hun napisał(a):
Canaveral-staff,-dzęki za cieplutkie pozdrowionka.
Zgadzam się z tobą,- jak już coś wstawi to jest czym oko nacieszyć.-:lol:
Widać miłość między dwu i czteronożnymi,-:loveu:

Family Buldożer

to prawda ,te psy trafiły do wielkiego pasjonata:multi::multi:

a Ty Giovani nie bądź taki skromny na tych fotkach wyglądasz jakbyś był z żurnala wycięty:lol::lol:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
to prawda ,te psy trafiły do wielkiego pasjonata:multi::multi:

a Ty Giovani nie bądź taki skromny na tych fotkach wyglądasz jakbyś był z żurnala wycięty:lol::lol:

:crazyeye:Jeju:oops:dziękuję:loveu:

Posted

Sebastian Książk napisał(a):
może kedyś będzie okazja popstrykć wspólne foty, niedaleko wkońcu:lol: Choć to dwa różne regiony:evil_lol:

No niedaleko :lol: i mam nadzieję że uda nam się wybrać na jakiś wspólny spacerek :Cool!:
Zapraszamy do nas :bye:

Posted

wejherstaff napisał(a):
No niedaleko :lol: i mam nadzieję że uda nam się wybrać na jakiś wspólny spacerek :Cool!:
Zapraszamy do nas :bye:

Jak tylko będzie okazja!:multi: ja również zapraszam do siebie;)

Posted

Sebastian Książk napisał(a):

pyta jak to jest z tym wujkiem w rodowodzie?:lol:;)

W sumie Magnetic Boy to najbliższa rodzinka mojego śmiedziela bo brat mamki :cool3: ( Montgomery Buldożer) :p
Manciaczka dziękuje z całusy :loveu:

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
W sumie Magnetic Boy to najbliższa rodzinka mojego śmiedziela bo brat mamki :cool3: ( Montgomery Buldożer) :p
Manciaczka dziękuje z całusy :loveu:

To ze oba psy sa na "M" nie oznacza ze sa z tego samego miotu, gdyż Montgomery jest starsza od Magnetica ;) Nie kojarze rodziców Montgomery, ale nie wydaje mi się zeby byli pełnym rodzenstwem, moge sie jednak mylic, ale napewno nie sa z tego samego miotu.

Sebastian...może nowe zdjęcia?? :cool3:

pozdr.

Posted

blaira napisał(a):
To ze oba psy sa na "M" nie oznacza ze sa z tego samego miotu, gdyż Montgomery jest starsza od Magnetica ;) Nie kojarze rodziców Montgomery, ale nie wydaje mi się zeby byli pełnym rodzenstwem, moge sie jednak mylic, ale napewno nie sa z tego samego miotu.

:oops:
Mi tłumaczono tak , ze np. w takim przypadku to rodzeństwo :roll::oops: W takim razie się myliłam , przpraszam :roll:

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
:oops:
Mi tłumaczono tak , ze np. w takim przypadku to rodzeństwo :roll::oops: W takim razie się myliłam , przpraszam :roll:

Nie masz za co przepraszac. Zajrzyj poprostu w rodowod ;)
Magnetica ojciec to DEMON Rygast a matka LUNA-LUST Buldożer, ale tak jak pisze nie wiem jakich rodzicow ma MONTGOMERY Buldozer ;)

pozdr.