wejherstaff Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Widzę że i Was na spacerek wzięło słonko :p Super fotki Sebastian:multi::multi: a Zośka wygląda cudnie :loveu::loveu: i Zuzolek też oczywiście :loveu: Quote
Sebastian Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Eventing Star napisał(a):Zdjęcia cudne, niesamowite masz psy! Zosia prześliczna, chciałabym taką księżniczkę!!! Daj znać...;) Quote
Sebastian Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 wejherstaff napisał(a):Widzę że i Was na spacerek wzięło słonko :p Super fotki Sebastian:multi::multi: a Zośka wygląda cudnie :loveu::loveu: i Zuzolek też oczywiście :loveu: No tak, pogoda wspaniała, tęsknię za wiosną... Dziękujemy za miłe słowa, pozdrawiamy ciepło!!! może kedyś będzie okazja popstrykć wspólne foty, niedaleko wkońcu:lol: Choć to dwa różne regiony:evil_lol: Quote
Canaveral-staff Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 hun napisał(a):Canaveral-staff,-dzęki za cieplutkie pozdrowionka. Zgadzam się z tobą,- jak już coś wstawi to jest czym oko nacieszyć.-:lol: Widać miłość między dwu i czteronożnymi,-:loveu: Family Buldożer to prawda ,te psy trafiły do wielkiego pasjonata:multi::multi: a Ty Giovani nie bądź taki skromny na tych fotkach wyglądasz jakbyś był z żurnala wycięty:lol::lol: Quote
blaira Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No no ale zdjecia...GRATULACJE!!! Czekamy oczywiscie na wiecej :evil_lol: Ach ta zachlannosc do zdjec :eviltong::loveu: pozdr modeli i modelke :cool3: Quote
Sebastian Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Canaveral-staff napisał(a):to prawda ,te psy trafiły do wielkiego pasjonata:multi::multi: a Ty Giovani nie bądź taki skromny na tych fotkach wyglądasz jakbyś był z żurnala wycięty:lol::lol: :crazyeye:Jeju:oops:dziękuję:loveu: Quote
blaira Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Oj trzeba trzeba, mysle ze nadlugo to nastapi bo mam nadzieje miec pare zdjec akcji...ale to dopiero w przyszlym tygodniu :evil_lol: pozdr. Quote
Patka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 w końcu porządne fotki :) śliczne stadko :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Fotki śliczniutkie :loveu::loveu::loveu: No i buziaki dla ślicznego wujka od siostrzeniczki :cool3::p Quote
Sebastian Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Patka napisał(a):w końcu porządne fotki :) śliczne stadko :loveu: Dziękujemy pięknie, pozdraiwamy i ściskamy Patkową rodzinkę:multi::loveu::multi: Quote
wejherstaff Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sebastian Książk napisał(a): może kedyś będzie okazja popstrykć wspólne foty, niedaleko wkońcu:lol: Choć to dwa różne regiony:evil_lol: No niedaleko :lol: i mam nadzieję że uda nam się wybrać na jakiś wspólny spacerek :Cool!: Zapraszamy do nas :bye: Quote
Sebastian Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 wejherstaff napisał(a):No niedaleko :lol: i mam nadzieję że uda nam się wybrać na jakiś wspólny spacerek :Cool!: Zapraszamy do nas :bye: Jak tylko będzie okazja!:multi: ja również zapraszam do siebie;) Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sebastian Książk napisał(a): pyta jak to jest z tym wujkiem w rodowodzie?:lol:;) W sumie Magnetic Boy to najbliższa rodzinka mojego śmiedziela bo brat mamki :cool3: ( Montgomery Buldożer) :p Manciaczka dziękuje z całusy :loveu: Quote
blaira Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 klaudia&Manta napisał(a):W sumie Magnetic Boy to najbliższa rodzinka mojego śmiedziela bo brat mamki :cool3: ( Montgomery Buldożer) :p Manciaczka dziękuje z całusy :loveu: To ze oba psy sa na "M" nie oznacza ze sa z tego samego miotu, gdyż Montgomery jest starsza od Magnetica ;) Nie kojarze rodziców Montgomery, ale nie wydaje mi się zeby byli pełnym rodzenstwem, moge sie jednak mylic, ale napewno nie sa z tego samego miotu. Sebastian...może nowe zdjęcia?? :cool3: pozdr. Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 blaira napisał(a):To ze oba psy sa na "M" nie oznacza ze sa z tego samego miotu, gdyż Montgomery jest starsza od Magnetica ;) Nie kojarze rodziców Montgomery, ale nie wydaje mi się zeby byli pełnym rodzenstwem, moge sie jednak mylic, ale napewno nie sa z tego samego miotu. :oops: Mi tłumaczono tak , ze np. w takim przypadku to rodzeństwo :roll::oops: W takim razie się myliłam , przpraszam :roll: Quote
blaira Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 klaudia&Manta napisał(a)::oops: Mi tłumaczono tak , ze np. w takim przypadku to rodzeństwo :roll::oops: W takim razie się myliłam , przpraszam :roll: Nie masz za co przepraszac. Zajrzyj poprostu w rodowod ;) Magnetica ojciec to DEMON Rygast a matka LUNA-LUST Buldożer, ale tak jak pisze nie wiem jakich rodzicow ma MONTGOMERY Buldozer ;) pozdr. Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Tak , teraz już widzę :razz: Rodzice Montgomery to Durango Daffodil Yellow i Rorty Ray Buldożer. :razz: A Luna Lust To babcia Montgomery :p Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witam się z wami wieczornie :multi::multi::multi: Quote
Sebastian Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Do zobaczenia za jakiś czas:hand: Quote
Recommended Posts