Patka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja taki podglądacz jestem ostatnio na nic innego czasu nie starcza i poza tym czekam na nowy aparat to może uda sie to moje szybkie bydle jakoś uchwycić sensownie :cool3: Quote
Canaveral-staff Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Patka !!!!!! pozdrowionka dle Ciebie i całej Twojej rodzinki;););) Quote
Patka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Canaveral-staff wielgaśne dzięki :cool3: nauka obsługi aparatu idzie nieźle :lol: Quote
Canaveral-staff Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No w końcu jakieś nowe fotasy :multi:,bo myślałam ,że zapadliście w sen zimowy:loveu: ale ,że trzymasz biedne pieski:crazyeye::crazyeye: w kojcach o to bym Cię nie podejrzewała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No wlasnie :diabloti: Widac ogolnie ze takie zabiedzone , zaniebane i nieszczesiwe te psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne focie ! Quote
Sebastian Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Canaveral-staff napisał(a):No w końcu jakieś nowe fotasy :multi:,bo myślałam ,że zapadliście w sen zimowy:loveu: ale ,że trzymasz biedne pieski:crazyeye::crazyeye: w kojcach o to bym Cię nie podejrzewała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...taaaakkk w kojcach...z gęsiego pierza:lol: Buźka;) Quote
Sebastian Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 klaudia&Manta napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne focie ! Dzięki;)Pozdrawiam. Quote
Eventing Star Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Piękne zdjątka! Ale mordeczki cudnie wyglądają z Pańcią!!! :loveu: Quote
Canaveral-staff Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 W takim razie ciepłe pozdrowionka dla BULDOŻERÓW:multi::multi: Quote
Sebastian Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Fotografie wykonane dzięki uprzejmości Pana Rafała Rzeszutka. Dziękuję. Quote
Canaveral-staff Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No GIVANI -Ty to albo w ogóle nic nie pokazujesz :shake::shake::shake:a jak pokażesz to nornalnie zdjęcia powalają z nóg:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zośka wyglada rewelacyjnie :multi::multi::multi: a Ty z Zuzolem to normalnie 2 modele;);) Quote
Sebastian Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Canaveral-staff napisał(a):No GIVANI -Ty to albo w ogóle nic nie pokazujesz :shake::shake::shake:a jak pokażesz to nornalnie zdjęcia powalają z nóg:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zośka wyglada rewelacyjnie :multi::multi::multi: a Ty z Zuzolem to normalnie 2 modele;);) Dziękujemy:lol:cieszy jak się komuś podoba;) ps...modele:lol: Zuzu tak! ale że i ja się jescze łapię?;) Pozd:hand:rawiam Quote
dzasta Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Super foteczki Sebastian !!! Lubię takie plenerki!!! A piechy super wyszły. Zośka już tak dorośle wygląda :loveu: Quote
Sebastian Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Tyle fotek na dziś...:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: :Dog_run: Baj baj... !!!:bye: Quote
Eventing Star Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Zdjęcia cudne, niesamowite masz psy! Zosia prześliczna, chciałabym taką księżniczkę!!! Zuzu ma śliczne oczy i to spojrzenie... :loveu: Quote
Recommended Posts