Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

Posted

Dorota jeżeli chcesz ,-to jaki widzisz problem.?
Ja jak czegoś bardzo chcę ,-to poprostu mam.:evil_lol:
A okazji do po......... palcami po stole,napewno wiele się znajdzie ;)
A ludzie ,-no cóż sa różni,-kwadratowi i podłóżni.
Tak że patrz na siebie ,-i spełniaj swoje marzenia.
I wracając do dawnych czasów,-Dorota szable w dłoń :drink1::beerchug:

Family Buldożer

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hun napisał(a):
Dorota jeżeli chcesz ,-to jaki widzisz problem.?
Ja jak czegoś bardzo chcę ,-to poprostu mam.:evil_lol:
A okazji do po......... palcami po stole,napewno wiele się znajdzie ;)
A ludzie ,-no cóż sa różni,-kwadratowi i podłóżni.
Tak że patrz na siebie ,-i spełniaj swoje marzenia.
I wracając do dawnych czasów,-Dorota szable w dłoń :drink1::beerchug:

Family Buldożer

I to jest właśnie ciekawostka przyrodnicza, bo jakoś nie mam tu żadnych problemów, poza tłokiem w kuchni po 20.00 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja juz zaczynam realizowac plan

Czyli, szable w dłoń :drink1:

Posted

Z całego serca gratuluję Hunom i Buldożerom!!! Nie ma nic piękniejszego niż spełnione marzenie i to tak wielkie! Niech Wam się tam mieszka i hoduje jak najlepiej! Niech Wasz nowy mały biały domek będzie dla Was bezpiecznym, ciepłym, przytulnym azylem, gdzie krążą w powietrzu same dobre fluidy!
Cieszę się razem z Wami i wiem jakie to wspaniałe uczucie, bo sama 3 lata temu znalazłam swoje miejsce na Ziemi-mały biały domeczek, na prawdziwej polskiej wsi, ze wspaniałym widokiem na góry i zamek! W realizacji mojego marzenia musiała brać udział jakaś dobra wróżka-wiąże się z tym niesamowita i niewiarygodna historia!
Trzymajcie się cieplutko i jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym miejscu!!!

Posted

Widze ze sie bardzo przyjemnie i rodzinnie zrobiło :) I tak trzymać . Życzę Wam wspaniałych chwil i tworzenia nowej historii i nowej duszy Waszemy nowemu miejscu na ziemi;)
Pozdrawiamy

Posted

Nadrabiam "zaległości netowe" i zaglądnełam również tu .. i

Ewo , Andrzeju ... domek prezentuje się przepięknie :loveu: ( nie tak jak / nasze dziecko stwierdziło../ - nasza wiejska chałupa :lol: ) .. GRATULACJE !!!
dla spełnienia Waszego ..skrytego marzenia ,jak sie okazało..po odkryciu tejemnicy ;) ..
Życzę Wam .. samych cudownych chwil i spełniania w Waszym NOWYM MIEJSCU :loveu: .. kolejnych ukrytych pragnień :multi: .. a dla mr.Andrzeja szczególnie..:razz: Ewo ..przepraszam,ale fakt,ze uwielbiam Twojego "chopa" ;):oops: chyba nigdy się nie zmieni..choćby.. nie wiem co.. , choćby nas poróżniło bardzo :-( ..: zdanie, poglądy,myśli ,wzorce , ludzie , znajomi , "przyjaciele" czy Przyjaciele , kilometry ... bo jesteście już co raz dalej ,jak się okazuje .... Endriu ..to jest Endriu :cool3: ..

Pozdrawiam Was ciepło .. i wielki jęzor.. od BEJA .. BABEJA !!!!!!!!!!!!

Posted

cytat:Ja już zaczynam realizować plan.

I o to chodzi Dorota,aby mieć alternatywne myślenie i widzenie.
I tradycyjnie szable w dłoń :drink1:

Family Buldożer

Posted

agastaffbull napisał(a):
Z całego serca gratuluję Hunom i Buldożerom!!! Nie ma nic piękniejszego niż spełnione marzenie i to tak wielkie! Niech Wam się tam mieszka i hoduje jak najlepiej! Niech Wasz nowy mały biały domek będzie dla Was bezpiecznym, ciepłym, przytulnym azylem, gdzie krążą w powietrzu same dobre fluidy!
Cieszę się razem z Wami i wiem jakie to wspaniałe uczucie, bo sama 3 lata temu znalazłam swoje miejsce na Ziemi-mały biały domeczek, na prawdziwej polskiej wsi, ze wspaniałym widokiem na góry i zamek! W realizacji mojego marzenia musiała brać udział jakaś dobra wróżka-wiąże się z tym niesamowita i niewiarygodna historia!
Trzymajcie się cieplutko i jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym miejscu!!!

Dzięki za dobre fluidy i szczere życzenia.

Family Buldożer

Posted

Ciesze sie razem z wami i razem z Giovanim, bo bedzie mial was blisko:cool3:
Super..ciesze sie ze sie wam spelnilo marzenie i niech kolejne sie spelniaja.
W koncu jakies cele trzeba realizowac by zylo sie nam lepiej.

Do zobaczenia :hand::hand::hand:
Dobranoc

Posted

Carbonara napisał(a):
Widze ze sie bardzo przyjemnie i rodzinnie zrobiło :) I tak trzymać . Życzę Wam wspaniałych chwil i tworzenia nowej historii i nowej duszy Waszemy nowemu miejscu na ziemi;)
Pozdrawiamy

Dzięki serdeczne.
Miejsce nowe,-dusza odmłodzona,-ale historia stara-poprostu ciąg dalszy.
Pozdrawiam i zapraszam.

Famili Buldożer

Posted

[quote name='staff-ka']Nadrabiam "zaległości netowe" i zaglądnełam również tu .. i

Ewo , Andrzeju ... domek prezentuje się przepięknie :loveu: ( nie tak jak / nasze dziecko stwierdziło../ - nasza wiejska chałupa :lol: ) .. GRATULACJE !!!
dla spełnienia Waszego ..skrytego marzenia ,jak sie okazało..po odkryciu tejemnicy ;) ..
Życzę Wam .. samych cudownych chwil i spełniania w Waszym NOWYM MIEJSCU :loveu: .. kolejnych ukrytych pragnień :multi: .. a dla mr.Andrzeja szczególnie..:razz: Ewo ..przepraszam,ale fakt,ze uwielbiam Twojego "chopa" ;):oops: chyba nigdy się nie zmieni..choćby.. nie wiem co.. , choćby nas poróżniło bardzo :-( ..: zdanie, poglądy,myśli ,wzorce , ludzie , znajomi , "przyjaciele" czy Przyjaciele , kilometry ... bo jesteście już co raz dalej ,jak się okazuje .... Endriu ..to jest Endriu :cool3: ..

Pozdrawiam Was ciepło .. i wielki jęzor.. od BEJA .. BABEJA !!!!!!!!!!!!

Dzięki za miłe życzenia.
Miło że nie tylko ja uwielbiam swojego faceta.-Kasiu nie musisz przepraszać,-ja się nie gniewam.O mężczyznę nigdy nie byłam zazdrosna-/"tego kwiatu,to pół światu"/.
W dobie dzisiejszej mechaniki i elektroniki,-te pare kilometrów wjęcej ,-to mały pikuś
Również pozdrawiam,-serdecznie zapraszam w moje skromne progi.
Głaskanko i mizianko dla wszystkich staffiorów i astów.

Famili Buldożer

Posted

blaira napisał(a):
Ciesze sie razem z wami i razem z Giovanim, bo bedzie mial was blisko:cool3:
Super..ciesze sie ze sie wam spelnilo marzenie i niech kolejne sie spelniaja.
W koncu jakies cele trzeba realizowac by zylo sie nam lepiej.

Do zobaczenia :hand::hand::hand:
Dobranoc

Praktycznie prawie tuż obok.
Miło gdy ktoś się cieszy razem z nami.-dzięki

Do zobaczenia,-myślę że już niedługo :hand:

Family Buldożer

Posted

WIELKIE GRATULACJE SUPER DOMU I życzę WSZYSTKIEGO TFU TFU CO BY NIE ZAPESZYĆ CO NAJLEPSZE :Rose:
Sebastianie DROGI pokaż LEPIEJ POTWORKI SIOSTRA tęskni :cool3:

Posted

[quote name='blaira']Ciesze sie razem z wami i razem z Giovanim, bo bedzie mial was blisko:cool3:

[SIZE="1"]Hihi, cieszę się że moja skromna osoba została w tym wątku też zauważona:lol:

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Sebastian Książk']Hihi, cieszę się że moja skromna osoba została w tym wątku też zauważona:lol:

Pozdrawiam.
No ba... wkoncu Twoja w tym zasluga ;)
pozdr.

Posted

Dzięki za miłe życzenia.
Miło że nie tylko ja uwielbiam swojego faceta.-Kasiu nie musisz przepraszać,-ja się nie gniewam.O mężczyznę nigdy nie byłam zazdrosna-/"tego kwiatu,to pół światu"/.
W dobie dzisiejszej mechaniki i elektroniki,-te pare kilometrów wjęcej ,-to mały pikuś
Również pozdrawiam,-serdecznie zapraszam w moje skromne progi.
Głaskanko i mizianko dla wszystkich staffiorów i astów.

Famili Buldożer
- Ewuś ..bardzo się cieszę,że nie masz mi za złe ..że mam takie jakies osobiste "zboczenie" odn.Twego faceta ..:evil_lol:

Jeżeli tylko ..pikusiowe kilometry..będa do pokonania ..i nadarzy się okazja..,ze wyruszymy w tamte strony..masz jak w banku,że nawet jak będę nieproszonym gościem..to nie omieszkam ZAWITAĆ w Twoje .. nowe progi.. :eviltong: :multi:

Hihi, cieszę się że moja skromna osoba została w tym wątku też zauważona:lol:
- ahh masz rację Sebastian .... sorrki :oops:,wszak wspomniałeś,ze też maczałeś w tym wszystkim swoje paluszki :cool3:
Pozdrawiam ciepło...:razz:

Posted

staff-ka napisał(a):
-

- ahh masz rację Sebastian .... sorrki :oops:,wszak wspomniałeś,ze też maczałeś w tym wszystkim swoje paluszki :cool3:
Pozdrawiam ciepło...:razz:

maczałem, maczałem:cool3: no i jakby nie patrzeć, dozywotnie będę nosił znamię inicjatora tego całego zamieszania:evil_lol:, a tak poważnie, to mogłem pomóc, to pomogłem:lol:
I bardzo jestem z tego rad, bo czuję wewnętrzne poczucie spełnienia czyjegoś marzenia:multi:
Zauroczenie Ewy i Andzrzeja okolicą w której mieszkam tak mnie urzekło że nie mogłem inaczej.:knajpa:

Staff-ko, może i Ciebie iskra trafi;) Zapraszam.
Pozdraiwiam gorąco.

Posted

Ale macie fajowo...... gratulki :-)

a może jeszcze coś na małe "z Bullerbyn" by się znalazło na tych Waszych wspaniałych keszebach??? :loveu:

Posted

Staff-ko, może i Ciebie iskra trafi;) Zapraszam.
Pozdraiwiam gorąco.

- cokolwiek to znaczy .. bo przyznam się , nie kumam.. :oops: .. Zaproszenie PRZYJĘŁAM :eviltong: :razz: ..pewnie,ze tak :multi:

Ciepełka ..