hun Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dorota jeżeli chcesz ,-to jaki widzisz problem.? Ja jak czegoś bardzo chcę ,-to poprostu mam.:evil_lol: A okazji do po......... palcami po stole,napewno wiele się znajdzie ;) A ludzie ,-no cóż sa różni,-kwadratowi i podłóżni. Tak że patrz na siebie ,-i spełniaj swoje marzenia. I wracając do dawnych czasów,-Dorota szable w dłoń :drink1::beerchug: Family Buldożer Quote
porterin Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 hun napisał(a):Dorota jeżeli chcesz ,-to jaki widzisz problem.? Ja jak czegoś bardzo chcę ,-to poprostu mam.:evil_lol: A okazji do po......... palcami po stole,napewno wiele się znajdzie ;) A ludzie ,-no cóż sa różni,-kwadratowi i podłóżni. Tak że patrz na siebie ,-i spełniaj swoje marzenia. I wracając do dawnych czasów,-Dorota szable w dłoń :drink1::beerchug: Family Buldożer I to jest właśnie ciekawostka przyrodnicza, bo jakoś nie mam tu żadnych problemów, poza tłokiem w kuchni po 20.00 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja juz zaczynam realizowac plan Czyli, szable w dłoń :drink1: Quote
agastaffbull Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Z całego serca gratuluję Hunom i Buldożerom!!! Nie ma nic piękniejszego niż spełnione marzenie i to tak wielkie! Niech Wam się tam mieszka i hoduje jak najlepiej! Niech Wasz nowy mały biały domek będzie dla Was bezpiecznym, ciepłym, przytulnym azylem, gdzie krążą w powietrzu same dobre fluidy! Cieszę się razem z Wami i wiem jakie to wspaniałe uczucie, bo sama 3 lata temu znalazłam swoje miejsce na Ziemi-mały biały domeczek, na prawdziwej polskiej wsi, ze wspaniałym widokiem na góry i zamek! W realizacji mojego marzenia musiała brać udział jakaś dobra wróżka-wiąże się z tym niesamowita i niewiarygodna historia! Trzymajcie się cieplutko i jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym miejscu!!! Quote
Carbonara Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Widze ze sie bardzo przyjemnie i rodzinnie zrobiło :) I tak trzymać . Życzę Wam wspaniałych chwil i tworzenia nowej historii i nowej duszy Waszemy nowemu miejscu na ziemi;) Pozdrawiamy Quote
staff-ka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nadrabiam "zaległości netowe" i zaglądnełam również tu .. i Ewo , Andrzeju ... domek prezentuje się przepięknie :loveu: ( nie tak jak / nasze dziecko stwierdziło../ - nasza wiejska chałupa :lol: ) .. GRATULACJE !!! dla spełnienia Waszego ..skrytego marzenia ,jak sie okazało..po odkryciu tejemnicy ;) .. Życzę Wam .. samych cudownych chwil i spełniania w Waszym NOWYM MIEJSCU :loveu: .. kolejnych ukrytych pragnień :multi: .. a dla mr.Andrzeja szczególnie..:razz: Ewo ..przepraszam,ale fakt,ze uwielbiam Twojego "chopa" ;):oops: chyba nigdy się nie zmieni..choćby.. nie wiem co.. , choćby nas poróżniło bardzo :-( ..: zdanie, poglądy,myśli ,wzorce , ludzie , znajomi , "przyjaciele" czy Przyjaciele , kilometry ... bo jesteście już co raz dalej ,jak się okazuje .... Endriu ..to jest Endriu :cool3: .. Pozdrawiam Was ciepło .. i wielki jęzor.. od BEJA .. BABEJA !!!!!!!!!!!! Quote
hun Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 cytat:Ja już zaczynam realizować plan. I o to chodzi Dorota,aby mieć alternatywne myślenie i widzenie. I tradycyjnie szable w dłoń :drink1: Family Buldożer Quote
hun Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 agastaffbull napisał(a):Z całego serca gratuluję Hunom i Buldożerom!!! Nie ma nic piękniejszego niż spełnione marzenie i to tak wielkie! Niech Wam się tam mieszka i hoduje jak najlepiej! Niech Wasz nowy mały biały domek będzie dla Was bezpiecznym, ciepłym, przytulnym azylem, gdzie krążą w powietrzu same dobre fluidy! Cieszę się razem z Wami i wiem jakie to wspaniałe uczucie, bo sama 3 lata temu znalazłam swoje miejsce na Ziemi-mały biały domeczek, na prawdziwej polskiej wsi, ze wspaniałym widokiem na góry i zamek! W realizacji mojego marzenia musiała brać udział jakaś dobra wróżka-wiąże się z tym niesamowita i niewiarygodna historia! Trzymajcie się cieplutko i jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym miejscu!!! Dzięki za dobre fluidy i szczere życzenia. Family Buldożer Quote
blaira Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ciesze sie razem z wami i razem z Giovanim, bo bedzie mial was blisko:cool3: Super..ciesze sie ze sie wam spelnilo marzenie i niech kolejne sie spelniaja. W koncu jakies cele trzeba realizowac by zylo sie nam lepiej. Do zobaczenia :hand::hand::hand: Dobranoc Quote
hun Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Carbonara napisał(a):Widze ze sie bardzo przyjemnie i rodzinnie zrobiło :) I tak trzymać . Życzę Wam wspaniałych chwil i tworzenia nowej historii i nowej duszy Waszemy nowemu miejscu na ziemi;) Pozdrawiamy Dzięki serdeczne. Miejsce nowe,-dusza odmłodzona,-ale historia stara-poprostu ciąg dalszy. Pozdrawiam i zapraszam. Famili Buldożer Quote
hun Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='staff-ka']Nadrabiam "zaległości netowe" i zaglądnełam również tu .. i Ewo , Andrzeju ... domek prezentuje się przepięknie :loveu: ( nie tak jak / nasze dziecko stwierdziło../ - nasza wiejska chałupa :lol: ) .. GRATULACJE !!! dla spełnienia Waszego ..skrytego marzenia ,jak sie okazało..po odkryciu tejemnicy ;) .. Życzę Wam .. samych cudownych chwil i spełniania w Waszym NOWYM MIEJSCU :loveu: .. kolejnych ukrytych pragnień :multi: .. a dla mr.Andrzeja szczególnie..:razz: Ewo ..przepraszam,ale fakt,ze uwielbiam Twojego "chopa" ;):oops: chyba nigdy się nie zmieni..choćby.. nie wiem co.. , choćby nas poróżniło bardzo :-( ..: zdanie, poglądy,myśli ,wzorce , ludzie , znajomi , "przyjaciele" czy Przyjaciele , kilometry ... bo jesteście już co raz dalej ,jak się okazuje .... Endriu ..to jest Endriu :cool3: .. Pozdrawiam Was ciepło .. i wielki jęzor.. od BEJA .. BABEJA !!!!!!!!!!!! Dzięki za miłe życzenia. Miło że nie tylko ja uwielbiam swojego faceta.-Kasiu nie musisz przepraszać,-ja się nie gniewam.O mężczyznę nigdy nie byłam zazdrosna-/"tego kwiatu,to pół światu"/. W dobie dzisiejszej mechaniki i elektroniki,-te pare kilometrów wjęcej ,-to mały pikuś Również pozdrawiam,-serdecznie zapraszam w moje skromne progi. Głaskanko i mizianko dla wszystkich staffiorów i astów. Famili Buldożer Quote
hun Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 blaira napisał(a):Ciesze sie razem z wami i razem z Giovanim, bo bedzie mial was blisko:cool3: Super..ciesze sie ze sie wam spelnilo marzenie i niech kolejne sie spelniaja. W koncu jakies cele trzeba realizowac by zylo sie nam lepiej. Do zobaczenia :hand::hand::hand: Dobranoc Praktycznie prawie tuż obok. Miło gdy ktoś się cieszy razem z nami.-dzięki Do zobaczenia,-myślę że już niedługo :hand: Family Buldożer Quote
Patka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 WIELKIE GRATULACJE SUPER DOMU I życzę WSZYSTKIEGO TFU TFU CO BY NIE ZAPESZYĆ CO NAJLEPSZE :Rose: Sebastianie DROGI pokaż LEPIEJ POTWORKI SIOSTRA tęskni :cool3: Quote
strumyk Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ehh, zazdroszcze. Ale bedziecie miec fajnie :) Quote
Sebastian Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='blaira']Ciesze sie razem z wami i razem z Giovanim, bo bedzie mial was blisko:cool3: [SIZE="1"]Hihi, cieszę się że moja skromna osoba została w tym wątku też zauważona:lol: Pozdrawiam. Quote
blaira Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Sebastian Książk']Hihi, cieszę się że moja skromna osoba została w tym wątku też zauważona:lol: Pozdrawiam. No ba... wkoncu Twoja w tym zasluga ;) pozdr. Quote
Sebastian Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 blaira napisał(a):No ba... wkoncu Twoja w tym zasluga ;) pozdr. [SIZE="1"]tyci, tyci :gent: Dzięki, miłego wieczoru :buzi: Quote
staff-ka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dzięki za miłe życzenia. Miło że nie tylko ja uwielbiam swojego faceta.-Kasiu nie musisz przepraszać,-ja się nie gniewam.O mężczyznę nigdy nie byłam zazdrosna-/"tego kwiatu,to pół światu"/. W dobie dzisiejszej mechaniki i elektroniki,-te pare kilometrów wjęcej ,-to mały pikuś Również pozdrawiam,-serdecznie zapraszam w moje skromne progi. Głaskanko i mizianko dla wszystkich staffiorów i astów. Famili Buldożer- Ewuś ..bardzo się cieszę,że nie masz mi za złe ..że mam takie jakies osobiste "zboczenie" odn.Twego faceta ..:evil_lol: Jeżeli tylko ..pikusiowe kilometry..będa do pokonania ..i nadarzy się okazja..,ze wyruszymy w tamte strony..masz jak w banku,że nawet jak będę nieproszonym gościem..to nie omieszkam ZAWITAĆ w Twoje .. nowe progi.. :eviltong: :multi: Hihi, cieszę się że moja skromna osoba została w tym wątku też zauważona:lol:- ahh masz rację Sebastian .... sorrki :oops:,wszak wspomniałeś,ze też maczałeś w tym wszystkim swoje paluszki :cool3: Pozdrawiam ciepło...:razz: Quote
Sebastian Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 staff-ka napisał(a):- - ahh masz rację Sebastian .... sorrki :oops:,wszak wspomniałeś,ze też maczałeś w tym wszystkim swoje paluszki :cool3: Pozdrawiam ciepło...:razz: maczałem, maczałem:cool3: no i jakby nie patrzeć, dozywotnie będę nosił znamię inicjatora tego całego zamieszania:evil_lol:, a tak poważnie, to mogłem pomóc, to pomogłem:lol: I bardzo jestem z tego rad, bo czuję wewnętrzne poczucie spełnienia czyjegoś marzenia:multi: Zauroczenie Ewy i Andzrzeja okolicą w której mieszkam tak mnie urzekło że nie mogłem inaczej.:knajpa: Staff-ko, może i Ciebie iskra trafi;) Zapraszam. Pozdraiwiam gorąco. Quote
AMFI Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ale macie fajowo...... gratulki :-) a może jeszcze coś na małe "z Bullerbyn" by się znalazło na tych Waszych wspaniałych keszebach??? :loveu: Quote
Sebastian Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 No jasne Amfi!!! ja osobiście zapraszam!!!:multi::multi::multi: Quote
staff-ka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Staff-ko, może i Ciebie iskra trafi;) Zapraszam. Pozdraiwiam gorąco. - cokolwiek to znaczy .. bo przyznam się , nie kumam.. :oops: .. Zaproszenie PRZYJĘŁAM :eviltong: :razz: ..pewnie,ze tak :multi: Ciepełka .. Quote
Recommended Posts