Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Giovani']Wykorzystując fakt, że wiem o Waszym dzisiejszym jubileuszu, Ewie i Andrzejowi Tokoń<Family Buldozer> z okazji dwudziestu pięciu lat pożycia małżeńskiego:loveu: chciałbym złożyć serdeczne życzenia zdrowia, radości i wielu, wielu szczęśliwych lat w Waszym "nowym miejscu na ziemi;)" i kontynuacji wspólnej małżeńskiej pasji hodowania z jak najlepszymi rezultatami!!!Niech moc będzie z Wami!!!:multi: Kasia i Sebastian. To i my się przyłączamy do życzeń;):multi::multi: Dzień Doberek:loveu: Quote
Sebastian Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Medorowa napisał(a):To i my się przyłączamy do życzeń;):multi::multi: No super!!!, Quote
Canaveral-staff Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Giovani']Wykorzystując fakt, że wiem o Waszym dzisiejszym jubileuszu, Ewie i Andrzejowi Tokoń<Family Buldozer> z okazji dwudziestu pięciu lat pożycia małżeńskiego:loveu: chciałbym złożyć serdeczne życzenia zdrowia, radości i wielu, wielu szczęśliwych lat w Waszym "nowym miejscu na ziemi;)" i kontynuacji wspólnej małżeńskiej pasji hodowania z jak najlepszymi rezultatami!!!Niech moc będzie z Wami!!!:multi: Kasia i Sebastian. Ode mnie również przyjmijcie serdeczne gratulacje i kolejnych 25 lat w zdrowiu ,szczęściu i miłości:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja też za Waszym posrednictwem pragnę dołączyć się do życzeń dla Ewuni i Andrzeja Quote
Alojzyna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 100 lat, 100 lat!!!! :Rose::tort::BIG::laola: ...i doczekania w zdrowiu złotych godów... :loveu::loveu::loveu: Quote
Sebastian Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='forgeta']:lol: .......... ................................ :thumbs: Quote
Sebastian Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:.................. Quote
hun Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Medorowa Canaveral-staff Alicja Alojzyna Dzięki za życzenia-ba........rdzo nam miło :calus: Family Buldożer Quote
hun Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Sebastian Książk'] http://img236.imageshack.us/img236/5166/kopiadsc0052de6.jpg :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Dziadkowie dziękują i miziankiem się odwzajemniają :iloveyou: Quote
tattoo Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Hun,najlepsze,najserdeczniejsze życzenia z okazji tak wspaniałej rocznicy.Wielkie buziaki :calus::buzi::Rose: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę że i Tobie się udzielila zmiana Nicka ;) Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Giovani :diabloti; to ja musze sie teraz przyzwyczaić że jesteś Sebastian ;) błagam was regulamin !!! nie cytujemy fotek , cytowane fotki zamieniamy na linki :modla: Quote
Sebastian Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 XXII Klubowa wystawa terierów Poznań 2007-11-12 Zhoshua Buldożer Ocena doskonała. Sędzia Paul Wilkinson (GB) ” Magnetic Boy Buldożer Ocena doskonała,. Sędzia Paul Wilkinson (GB) Międzynarodowa wystawa o Puchar Europy Śr. i Wsch. Zhoshua Buldożer Ocena doskonała, Sędzia Andreas Korozs (H) Magnetic Boy Buldożer Ocena doskonała, lokata 1, medal złoty. CWC/CAC Sędzia Andreas Korozs (H) Quote
agastaffbull Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Giovani, niestety tylko wirtualnie, ale z całej siły ściskam Twoją dłoń w geście najszczerszych gratulacji! Wspaniałe sukcesy, jestem z Was dumna i ogromnie cieszę się razem z Tobą! Super! Wielgachne gratki dla Ciebie a dla czworonożnych bohaterów-klepanko i głaskanko! Quote
Recommended Posts