Canaveral-staff Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Już Grubemu powiedziałam ,że ma się za siebie wziąć :mad::mad:bo ma wspaniałego konkurenta:lol: Quote
agastaffbull Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Rewelacja! Czekam na następne, najchętniej plenerowe, na zielonej trawce!:) A za wystawę moooooocno trzymam kciuki! Zuzola też będziesz wystawiał, czy tylko pannę Zosię? Quote
Harpagon Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 POWODZENIA !!! Trzymamy kciuki ;) www.harpagon.com.pl Quote
Eventing Star Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Giovani, no muszę powiedzieć, że Zośka i Zuzol są po prostu bombastyczne. Widać, że super prowadzone i w ogóle przepiękne!!! :loveu: Bardzo chciałabym je zobaczyć live! :razz: Trzymam za was kciuki z całej siły i czekam z niecierpliwością na kolejne foteczki!!! Pozdrowionka! Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 WUJASZKU :multi::multi::multi:cioteczka Alicja zaciska :kciuki::kciuki: za Z&Z:loveu::loveu::loveu: Quote
coco Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Vikoria Port Erin - Zwycięzca Rasy !!! Śliczna suczka ! Quote
Canaveral-staff Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 BRAWO VIKORIA:lol::lol:-ale zaskoczenie:crazyeye:--wielkie gratulacje:multi::multi::multi: a czy można prosić jakąś fotkę węgielka Quote
coco Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Upsss :oops: - nie do tego topiku wkleiłem. Miało to być w wątku o wystawie. Przepraszam bardzo !!! Ale Magnetic Boy Buldożer wygrał klasę ! A co za konkurenta miał ?! Antonio to również prześliczny i bardzo samczy pies ! Gratuluję !!! Zdjęć niestety nie robiłem. Aparacik pozostał bowiem w domciu. Ale ktoś robił ;)....... i myślę, że wklei....... Quote
Canaveral-staff Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 W takim razie brawa również dla ZUZOLA za CWC:multi::multi::B-fly::B-fly::B-fly::Rose::Rose::Rose::laola: Quote
Sebastian Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Magnetic Boy Buldożer Lokata 1, medal złoty, ocena doskonała, CWC, NDPwR:p:p:p Tym samy zakończył Championat Polski.:multi::multi::multi: Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!! wspólny debiut i pierwszy sukces!!! Quote
wejherstaff Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gratulacje Giovani :thumbs::thumbs: widać :kciuki: się przydały i mogę już puścić ;) Quote
Sebastian Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='wejherstaff']Gratulacje Giovani :thumbs::thumbs: widać :kciuki: się przydały i mogę już puścić ;) :Rose:..................!!!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 GRATULACJE i to ogromne :) zdjęcia teraz dawaj :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts