Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Giovani']Wiem że to forum i mam nadzieję że taka oficjalna forma nikogo nie urazi.

Nie długo wstawię fotki:evil_lol:

:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]:multi:czekam na fotaski :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Giovani jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wypowiedzi i uważam ze spotkało Cie ogromne szczęscie. Sama wiem jaka wielka i silna moze byc więż miedzy hodowcą psa a nami- włascicielami. Dlatego zawsze podkreślam ze trzeba ich szanowac ponad wszytsko :) i byc wdzięcznym za wszytsko czego nas nauczyli a W Twoim wypadku kiedy powierzają Ci swojego przyjaciela. Spełniłes swoje marzenie bo to dało sie odczuc jak bardzo podoba Ci sie Magnetiś :) Gratuluję :) Pokłony również w strone Pani Ewy i Pana Andrzeja bo im tez nalęza sie gratuklacje ze mają tak zaufanego przyjaciela :)

czekamy na fotki z zycia pełnej rodzinki

Posted

Oj Giovani, co tu pisać... GRATULUJĘ Ci serdecznie spełnienia marzenia!:cool2:
Zapewne wesoło teraz masz, więc czekamy tu na relację :loveu:

Posted

Od czego mam zacząć? Może od najszczerszych gratulacji z powodu spełnionego marzenia? To cudowne, kiedy marzenia się spełniają i to w dodatku tak cudowne marzenia jak pies, będący ucieleśnieniem Twojego ideału! Gratuluję i cieszę się razem z Tobą! A sposób w jaki to opisałeś jest niezwykły! Bardzo się wzruszyłam! Pozdrówka dla Ciebie a dla Zośki i Żużla klepanko!

Posted

Dopiero co przeczytałam i jestem pod głebokim wrazeniem.Brawo, to było piękne :klacz:.No i oczywiscie gratuluje nowego nabytku,zycze wielu dalszych sukcesów na ringu.

Posted

Mój drogi , Ty tu gadu gadu ,a obiecanym mi fot nie ma :mad:

:obrazic: ;)

Sebastian , nikt zapewne nawet nie pomyślał że Zośka miała by zejść na drugi plan , bo to nie jest tak że jak się ma "nowego" psa to już "starego" przestaje kochać , przeciwnie kocha sie oba naraz i każdego z osobna podwójnie :)

Posted

bo to nie ma jak być wygrzewanym z obu stron :loveu:
to życzę powrotu do zdrowia ,ale po weekendzie to ja się przypomnę :diabloti:
OBIECAŁEŚ !!! ;) :eviltong:

Posted

[quote name='hun']Asztir-cieszą och bardzo cieszą.
Carbonara-tak Giovani zasługuje na miano przyjaciela.Napewno można mu zaufać.Nie wypnie się na ciebie,gdy uzna że zdobył to co chciał.Nie należy do kur którym dajesz grzędę,a kura mówi-ko......ko ja wyżej siędę.Poziom,takt i jeszcze raz poziom,-to jest to.Szacunek ponad wszystko.
Forgeta-nie uroniłam łezki-gdyż wiem że ZUZOLOWI nic nie zabraknie.
Giovani-cieszę się że ZUZOLEK da Ci dużo szczęścia,-zawsze służę dobrą radą i pomocą.

Family Buldożer[/quote]

Myślę że to daje sie zauwazyc a poza tym uwazam ze jak ktos sie zna na psach to tym bardziej wyczuje dobrego , uczciwego człowieka;)
Mnie bardzo wzruszaja takie momenty bo widac jak bardzo pies potrafi zblizyc do siebie ludzi i jakie piękne emocje towarzyszą wsród miłosników czworonowgów:)

Posted

Giovani, a ja zamawiam sobie u Ciebie fotki Zuzola, ale takie w pozycji wystawowej-z przodu i z boku i koniecznie na jasnym tle, żeby było go dobrze i wyraźnie widać, bo wszystkie fotki tego pięknego psa, jakie dotąd widziałam były tak zrobione, że Zuzol gubił się w tle czarnych spodni Pani Ewy. Właściwie tylko jedną, wyraźną fotkę widziałam. Czuję więc niedosyt i stąd moja prośba...Giovani, plisssssss! Pozwól mi nacieszyć oczy takimi fotkami...

Posted

[quote name='hun']Carbonara- tak Ci się tylko wydaje.Bardzo ciężko jest wyczuć dobrego,przyszłego właściciela twojego psa.
Ten przypadek to jest tak- jak kropla w morzu.Życzyłabym sobie i innym hodowcom,żeby było wjęcej takich kropelek.Ale to są tylko moje życzenia.
Rzeczywistość wygląda całkiem inaczej.Mogę coś powiedzieć na ten temat,niejedno przeżyłam przez 20 lat..............
Gdyby było tak jak mówisz i myślę że myślisz,-było by bardzo przyjemnie.
Miłośnicy czworonogów powinni się rozumieć bez słów.

Family Buldożer

w sumie...racja przez ostatnie pare dni przekonałam sie o tym ze mozna sie bardzo pomylić co do ludzi...mało tego na przykładzie innego hodowcy zauwazyłam ze mozna równiez wpasc w sidła miłej przykładnej gebuli potencjalnego własiciela szczeniaka z hodowli i mozna sie grubo pomylic..co do niego i drżec o dalsze zycia psiaka .....
ale tak zyczyłabym sobie tego zeby było tak jak myslałam do niedawna.....
Grunt ze zdarzaja się wyjatki :)

Ja równiez poproszę zdjecia :)