Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Giovani']Wiem że to forum i mam nadzieję że taka oficjalna forma nikogo nie urazi. Nie długo wstawię fotki:evil_lol: :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]:multi:czekam na fotaski :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
wejherstaff Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Gratulacje Giovani :multi: piesio super :loveu: Czekamy na fotki :p Quote
Asztir Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wielkie gratulacje! :D Mnie forma też nie razi a słowa wyszukane i piękne ucieszą na pewno hodowców :) Quote
Carbonara Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Giovani jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wypowiedzi i uważam ze spotkało Cie ogromne szczęscie. Sama wiem jaka wielka i silna moze byc więż miedzy hodowcą psa a nami- włascicielami. Dlatego zawsze podkreślam ze trzeba ich szanowac ponad wszytsko :) i byc wdzięcznym za wszytsko czego nas nauczyli a W Twoim wypadku kiedy powierzają Ci swojego przyjaciela. Spełniłes swoje marzenie bo to dało sie odczuc jak bardzo podoba Ci sie Magnetiś :) Gratuluję :) Pokłony również w strone Pani Ewy i Pana Andrzeja bo im tez nalęza sie gratuklacje ze mają tak zaufanego przyjaciela :) czekamy na fotki z zycia pełnej rodzinki Quote
forgeta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Aż mnie dreszczyk przeszedł, Giovani gratulacje. Pani Ewa to pewnie łezkę uroniła. G R A T U L A C J E !! A grzyby czekają:eviltong: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Piękno i elegancja w jednym stworzeniu:loveu::loveu::loveu: http://img236.imageshack.us/img236/1188/dsc0097yv7.jpg Gratulujemy:multi: Quote
AMFI Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Oj Giovani, co tu pisać... GRATULUJĘ Ci serdecznie spełnienia marzenia!:cool2: Zapewne wesoło teraz masz, więc czekamy tu na relację :loveu: Quote
agastaffbull Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Od czego mam zacząć? Może od najszczerszych gratulacji z powodu spełnionego marzenia? To cudowne, kiedy marzenia się spełniają i to w dodatku tak cudowne marzenia jak pies, będący ucieleśnieniem Twojego ideału! Gratuluję i cieszę się razem z Tobą! A sposób w jaki to opisałeś jest niezwykły! Bardzo się wzruszyłam! Pozdrówka dla Ciebie a dla Zośki i Żużla klepanko! Quote
Sebastian Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [SIZE="5"][FONT="Book Antiqua"]Bardzo dziękujemy!!![/FONT] Quote
tattoo Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dopiero co przeczytałam i jestem pod głebokim wrazeniem.Brawo, to było piękne :klacz:.No i oczywiscie gratuluje nowego nabytku,zycze wielu dalszych sukcesów na ringu. Quote
Harpagon Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial Black]OGROMNIASTE GRATULACJE I POZDROWIONKA !!![/FONT] :multi::multi::multi: www.harpagon.com.pl Quote
Vectra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Mój drogi , Ty tu gadu gadu ,a obiecanym mi fot nie ma :mad: :obrazic: ;) Sebastian , nikt zapewne nawet nie pomyślał że Zośka miała by zejść na drugi plan , bo to nie jest tak że jak się ma "nowego" psa to już "starego" przestaje kochać , przeciwnie kocha sie oba naraz i każdego z osobna podwójnie :) Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Giovani'] http://img232.imageshack.us/img232/6286/dsc0167yl0.jpg [FONT=Book Antiqua]Bardzo dziękujemy!!![/FONT] [FONT=Arial];)..świetne....[/FONT] Quote
Vectra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 bo to nie ma jak być wygrzewanym z obu stron :loveu: to życzę powrotu do zdrowia ,ale po weekendzie to ja się przypomnę :diabloti: OBIECAŁEŚ !!! ;) :eviltong: Quote
Carbonara Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='hun']Asztir-cieszą och bardzo cieszą. Carbonara-tak Giovani zasługuje na miano przyjaciela.Napewno można mu zaufać.Nie wypnie się na ciebie,gdy uzna że zdobył to co chciał.Nie należy do kur którym dajesz grzędę,a kura mówi-ko......ko ja wyżej siędę.Poziom,takt i jeszcze raz poziom,-to jest to.Szacunek ponad wszystko. Forgeta-nie uroniłam łezki-gdyż wiem że ZUZOLOWI nic nie zabraknie. Giovani-cieszę się że ZUZOLEK da Ci dużo szczęścia,-zawsze służę dobrą radą i pomocą. Family Buldożer[/quote] Myślę że to daje sie zauwazyc a poza tym uwazam ze jak ktos sie zna na psach to tym bardziej wyczuje dobrego , uczciwego człowieka;) Mnie bardzo wzruszaja takie momenty bo widac jak bardzo pies potrafi zblizyc do siebie ludzi i jakie piękne emocje towarzyszą wsród miłosników czworonowgów:) Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Rewelacja:cool2: http://img232.imageshack.us/img232/6286/dsc0167yl0.jpg Jak się już wygrzejecie, to dajcie nowe zdjęcia;):loveu::loveu: Quote
agastaffbull Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Giovani, a ja zamawiam sobie u Ciebie fotki Zuzola, ale takie w pozycji wystawowej-z przodu i z boku i koniecznie na jasnym tle, żeby było go dobrze i wyraźnie widać, bo wszystkie fotki tego pięknego psa, jakie dotąd widziałam były tak zrobione, że Zuzol gubił się w tle czarnych spodni Pani Ewy. Właściwie tylko jedną, wyraźną fotkę widziałam. Czuję więc niedosyt i stąd moja prośba...Giovani, plisssssss! Pozwól mi nacieszyć oczy takimi fotkami... Quote
Carbonara Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='hun']Carbonara- tak Ci się tylko wydaje.Bardzo ciężko jest wyczuć dobrego,przyszłego właściciela twojego psa. Ten przypadek to jest tak- jak kropla w morzu.Życzyłabym sobie i innym hodowcom,żeby było wjęcej takich kropelek.Ale to są tylko moje życzenia. Rzeczywistość wygląda całkiem inaczej.Mogę coś powiedzieć na ten temat,niejedno przeżyłam przez 20 lat.............. Gdyby było tak jak mówisz i myślę że myślisz,-było by bardzo przyjemnie. Miłośnicy czworonogów powinni się rozumieć bez słów. Family Buldożer w sumie...racja przez ostatnie pare dni przekonałam sie o tym ze mozna sie bardzo pomylić co do ludzi...mało tego na przykładzie innego hodowcy zauwazyłam ze mozna równiez wpasc w sidła miłej przykładnej gebuli potencjalnego własiciela szczeniaka z hodowli i mozna sie grubo pomylic..co do niego i drżec o dalsze zycia psiaka ..... ale tak zyczyłabym sobie tego zeby było tak jak myslałam do niedawna..... Grunt ze zdarzaja się wyjatki :) Ja równiez poproszę zdjecia :) Quote
Alojzyna Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wielkie gratulacje!!! Prawdziwe życie zaczyna się, tak naprawdę, od dwóch staffików :loveu::loveu: (w osteteczności może być staffiik i inny pies) Quote
Recommended Posts