Sebastian Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Harrrrrakter:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Sebastian Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 http://images3.fotosik.pl/245/2d67e6e76b14e961med.jpg I ostatnie... z pozdrowieniami dla wszystkich tu zgłądających!!!:loveu: Quote
hun Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Oj Giovani radoche nam zrobiłeś super fotkami,chcemy jeszcze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.Wiem że masz :eviltong::eviltong::eviltong:. Quote
Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Giovani napisał(a):Takiego wielkiego buziaka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:dziękuję Quote
bongobongo Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 REKSIO - KRÓLOWIEC to nie tylko pupil Twojej Kasi, ale mojej Pati też :loveu: Kasia Fajnie było Zośkę zobaczyć "na żywo", jak podrosła, bo ostatnio jak ją widziałam, to Chargerowi pod brzuchem się mieściła :evil_lol: , a teraz, proszę - "pirania" Ojczulka za fafle ciągnie :evil_lol: . Łobuziak ;) , ale kochany :loveu: :lol: Quote
hun Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a co wy tak wszyscy mojego REKSIA kochacie czuje sie zazdrosny Quote
Vectra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 śtrasznie mi się podoba Zośka :loveu: :loveu: :loveu: widać dziewucha z charakterkiem :cool3: to jest najlepsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mały krokodyl :loveu: Quote
strumyk Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Vectra napisał(a):śtrasznie mi się podoba Zośka :loveu: :loveu: :loveu: widać dziewucha z charakterkiem :cool3: to jest najlepsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mały krokodyl :loveu: taaak :) zebiska i bialka na wierzchu - to jest to! :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Niestety, rośnie kolejna wampirzyca pochargerkowa... :mad: :evil_lol: Mały zagryzacier, siostrorudzielec pręgowany nadchodzi :diabloti: Jak tylko podrośnie będą musiały sie spotkać, to będzię prawdziwe starcie tygrysów ;) Mi tam się Reksio nie podoba, phi, taki jakiś :eviltong: :evil_lol: Quote
AMFI Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 TO SKĄD sie TO bierze???? Z Buldożera???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AMFI Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A jaka sliczna!!!!!!!!!! Giovani, widzę znaczne postępy, zarówno w urodzie Zoski jak i doskonalenia Twoich technik fotograficznych!:thumbs: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Giovani']Dzisiaj na spacerze... http://images2.fotosik.pl/253/46bade5fa1c7bae6med.jpg ;)pas startowy wolny ....odlatuję :multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz ....chyba bym nie chciała spotkać takiego Mikołaja;) Quote
wejherstaff Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz ....chyba bym nie chciała spotkać takiego Mikołaja;) No ja z pewnością też nie, a moje dzieciaki jak takiego Mikołajka zobaczyły :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to się pod poduchy pochowały (teraz są grzeczniutkie) bo jak nie to Mikołaj czeka :mad: Quote
Marta Chmielewska Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Kto wam pozwolił wstawić moje zdjęcie z ubiegłorocznych Świąt? :evil_lol::mad::eviltong: Quote
forgeta Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Oj Marta widać że to były bardzo "zielone" Święta!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts