Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Giovani radoche nam zrobiłeś super fotkami,chcemy jeszcze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.Wiem że masz :eviltong::eviltong::eviltong:.

Posted

REKSIO - KRÓLOWIEC to nie tylko pupil Twojej Kasi, ale mojej Pati też :loveu:

Kasia

Fajnie było Zośkę zobaczyć "na żywo", jak podrosła, bo ostatnio jak ją widziałam, to Chargerowi pod brzuchem się mieściła :evil_lol: , a teraz, proszę - "pirania" Ojczulka za fafle ciągnie :evil_lol: . Łobuziak ;) , ale kochany :loveu: :lol:

Posted

śtrasznie mi się podoba Zośka :loveu: :loveu: :loveu: widać dziewucha z charakterkiem :cool3:

to jest najlepsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mały krokodyl :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
śtrasznie mi się podoba Zośka :loveu: :loveu: :loveu: widać dziewucha z charakterkiem :cool3: to jest najlepsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mały krokodyl :loveu:

taaak :) zebiska i bialka na wierzchu - to jest to! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Niestety, rośnie kolejna wampirzyca pochargerkowa... :mad: :evil_lol: Mały zagryzacier, siostrorudzielec pręgowany nadchodzi :diabloti:
Jak tylko podrośnie będą musiały sie spotkać, to będzię prawdziwe starcie tygrysów ;)
Mi tam się Reksio nie podoba, phi, taki jakiś :eviltong: :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz ....chyba bym nie chciała spotkać takiego Mikołaja;)

No ja z pewnością też nie, a moje dzieciaki jak takiego Mikołajka zobaczyły :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to się pod poduchy pochowały (teraz są grzeczniutkie) bo jak nie to Mikołaj czeka :mad: