porterin Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gratki Giovani jeszcze raz, żeby wam teraz tylko tak szło :thumbs: Quote
Łukasz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Stoi.:drink1:Giovani, a zgłosiłeś może Zosię na Joe Mallena ? Byłaby okazja spotkać się i wymienić opinie w miłym towarzystwie.:beerchug: Pozdrawiam Quote
Łukasz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Joe Mallen będzie w przyszłym roku To możesz wybrać się za rok... Giovani wybierasz się na Austryjacką Klubówkę :lol: ? Quote
hun Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 WIELKIE GRATKI DLA ZOŚKI :multi: Oby tak dalej :klacz: :klacz: :cool2: Family Buldożer Quote
Harpagon Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 GRATULACJE OD NAS :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, że w końcu uda nam się poznać . Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów. www.harpagon.com.pl Quote
Sebastian Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [SIZE="4"]Powoli żegnamy letni czas... Do końca wakacji jeszcze dziesięć dni, oby były udane! Quote
bongobongo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Giovani']Toruńska wystawa 2007 Zhoshua Buldozer Lokata 1, medal złoty, ocena doskonała. Zwycięsca Młodzieży i Najlepszy junior w rasie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje od Tatuśka!!! :laola: Widać że spotkanko przy małym :knajpa: nie poszło na marne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ! Rudy z Rodzinką. Quote
Sebastian Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [SIZE="4"]Słupska wystawa psoów rasowych 2007 Zhoshua Buldożer [SIZE="4"]Lokata 1, medal złoty ocena doskonała [SIZE="4"]Zwycięsca młodzieży i Najlepszy junior w rasie :laola: :laola: Sędzia: Int.Fci.Maciej Kozber Quote
Canaveral-staff Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Giovani']Słupska wystawa psoów rasowych 2007 Zhoshua Buldożer Lokata 1, medal złoty ocena doskonała Zwycięsca młodzieży i Najlepszy junior w rasie :laola: :laola: Sędzia: Int.Fci.Maciej Kozber W opinii sędziego: "Bardzo elegancka, o ślicznej pełnej wyrazu głowie, dobra górna linia, dobrej kości, ogon nieco wysoko." wielkie ,wielkie gratki :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:wpadam z hurtowymi GRATULACJAMI Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i teraz tak trzymać :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asztir Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :multi::multi::multi::cool2: Wielkie Brawa! Gratuluje wygranej i bardzo ładnego opisu! Niech dziewczynka dalej tak "ciągnie" :razz: Quote
Lambi Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 WIELKIE GRATKI GIOVANI :multi: :multi: :thumbs: [SIZE=2]Ty mi jeszcze powiedz czym ja sobie zasłużyłam na tego kopniaka w piszczel przy wejściu na ring:mad: :mad: :eviltong: Quote
Asztir Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No ładnie to teraz do rękoszynów dochodzi na ringu :evil_lol: ;) Quote
AMFI Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Brawo Zośka! Gratulacje i duży buziak z Bullerbyn :multi: Quote
Lambi Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Giovani napisał(a):ale to chyba nie ja:oops: ... mijaliśmy się wogóle przy wejściu na ring???, jejku jak to ja to bardzo przepraszam, naprawdę nie zauważyłem i w tych dużych buciorach nie poczułem...Jeszcze raz przepraszam!!!:Rose: Ja dzisiaj byłem nieco wczorajszy,,,;) hihihihi nic nie szkodzi, ja twarda babka jestem:evil_lol: :evil_lol: Quote
Eventing Star Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Serdecznie gratuluję! Sunia coraz piękniejsza:B-fly: i ocena doskonała wraz z 1 miejscem zasłużone w pełni! Życzę dalszych sukcesów!!! :cool2: Quote
porterin Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Gratulacje dla Zośki, bardzo fajnie wygląda na fotkach z wystawy, szczególnie na jednym :cool2: Quote
agastaffbull Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Giovani-jesteście the best! Kawał dobrej roboty i zasłużone sukcesy! Suuuuper! Ogromne gratulacje i trzymam kciuki za dalsze wygrane! :klacz: :thumbs: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 wielkie BRAVA dla Was i gratulacji od naszej rodzinki :laola: Quote
hun Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 GRATULACJE :laola: -dla ZOSIEŃKI Family Buldożer Quote
Recommended Posts