Patka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 elegancko sie prezentuje no Giovani chyba pobierzemy lekcje wystawiania u Ciebie :cool3: Quote
Sebastian Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 porterin napisał(a):Normalnie, zawodowy handler :p Bardzo dziękuję, usłyszeć to z Twoich ust to nie lada komplement:Rose: :loveu: Quote
porterin Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Giovani napisał(a):Bardzo dziękuję, usłyszeć to z Twoich ust to nie lada komplement:Rose: :loveu: Bardzo się cieszę, dziękuję :loveu: Quote
Sebastian Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 porterin napisał(a):Bardzo się cieszę, dziękuję :loveu: :buzi: .......... Quote
Patka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 oj juz sobie nie słodźcie, bo urodzę przed komputerem :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Patka napisał(a):oj juz sobie nie słodźcie, bo urodzę przed komputerem :evil_lol::roflt:........;) Quote
Sebastian Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 porterin napisał(a)::biggrina: :sg168: Ooo! i wszystko jasne. Quote
hun Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 G R A T U L U J Ę Zosieńka wypisz,wymaluj-urodzona TOP MODELKA:loveu: Family Buldożer Quote
wejherstaff Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kilka fotek Zośki z wystawy w Chojnicach *** *** *** *** Pozdrawiam :p Quote
porterin Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Giovani napisał(a): hihi swoją drogą po kim ten zadzierany w ruchu ogonek???:evil_lol: Całego rodowodu nie znam, ale jak wiadomo wszem i wobec Takilla`s Trivial Persuit dawał takie ogonki. Ja miałam szczęście jak dotąd, jeszcze mi taki nie wyszedł. Quote
blaira Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hun napisał(a):G R A T U L U J Ę Zosieńka wypisz,wymaluj-urodzona TOP MODELKA:loveu: Family Buldożer Popieram!!! Bomba..musze was wkoncu zobaczyc w akcji ;) Quote
Canaveral-staff Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 porterin napisał(a):Całego rodowodu nie znam, ale jak wiadomo wszem i wobec Takilla`s Trivial Persuit dawał takie ogonki. Ja miałam szczęście jak dotąd, jeszcze mi taki nie wyszedł. Tak te ogonki to chyba wina Takilli w miocie z którego jest Pit jedna z suczek też wysoko nosi ogon i jedno ze szczeniat po tej suczce również wysoko nosi ogonisko, Quote
porterin Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czyli to tak jakby Zośka była psem;) , bo to raczej samce tak mają. Ale Piegowata, siostra Pita, jak dla mnie ma superasty ogonek i raczej problemów z ogonami nie miałam, może Gucia jak dla mnie ma troszeczkę za bardzo na dole zaokrąglony w ruchu, ale nosi nisko. Quote
porterin Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ten kawałek o Piegowatej, to o tym, że Pit wcale nie musi takiego ogonka przekazywać (zaczynam tłumaczyć, co autor miał na myśli :eviltong: ) Quote
Patka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 u nas wlącza się tryb jestem podniecona na maxa i też ogonek w górę ... Quote
Vectra Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gratulacje dla ZOŚKI :multi: :multi: :multi: :multi: takie spóźnione :oops: ale szczere :loveu: :p [quote name='porterin'] bo to raczej samce tak mają. a mają :roll: bo są kurduplowate i dodają sobie tych kilka centymetrów ogonem noszonym wysoko pod chmury :cool1: :evil_lol: to chyba kompleks :roll: wzrostu :cool3: :diabloti: Quote
Recommended Posts