piotraz Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Giovani'] http://img411.imageshack.us/img411/1442/dsc0375nr1.jpg Piękna sunia. Nie mogę się doczekać kiedy mój Snooker tak wyrośnie :D Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki Quote
piotraz Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Przepiękne pieski:p:p A owszem owszem, ale czekamy na nowe fotki. Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Giovani']Krajowa wystawa Terierów typu Bull Leszno 2007 Zhoshua Buldożer Lokata 2, ocena doskonała W opinii sędziego: ...zgryz prawidłowy, prosta sucza głowa, prawidłowy wzrost, dobra klatka piersiowa...:multi: [quote name='Giovani']Międzynarodowa wystawa Szczecin 2007 Zhoshua Buldożer Lokata 2 ocena doskonała w oponii sędziego: ...proporcjonalna mocna suczka z ładną głową, płynną linią górną, trochę rozbrykana:evil_lol: ... [quote name='Giovani']Krajowa wystawa Terierów typu Bull Lubieszyn 2007 Zhoshua Buldożer Lokata 2 ocena doskonała w opinii sędziego: ...proporcjonalna suka o prawidłowych proporcjach czaszki, prawidłowym zgryzie, poprawna górna linia, prawidłowa akcja kończyn, doskonały temperament...:laola::laola: BRAWOOOOOOOO Zosieńko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz wujaszku prosimy o fotaski:p zapraszamy też do Nas na fotaski Ozzulka...nowe;) Quote
Patka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 olbrzymie gratulacje :multi: oj żeby Rudoflinie w połowie dobrze tak szło jak Zoście :razz: Quote
Sebastian Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Fotkami nie zasypię bo mam teraz dużo obowiązków i nie bardzo mam czas wklejać ale choć jedna musi być!!!:loveu: Quote
Eventing Star Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nonono, co za zgrabna pupcia! :p Wstaw więcej fotek plizzz! Quote
Patka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Giovani ale panienka ma linie ostro trenowała chyba :razz: fiu fiu Quote
hun Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jedna to zbyt mało.Nie wykręcaj się brakiem czasu i obowiązkami. Family Buldożer Quote
piotraz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 hun napisał(a):Jedna to zbyt mało.Nie wykręcaj się brakiem czasu i obowiązkami. Family Buldożer Tak jest, popieram! Więcej fotek :). A co do wystaw to sparafrazuję Borata: "Ła Ła Łi Ła!" Quote
Patka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oj Pati, panna Ci rośnie na szchwał:loveu: :loveu: :loveu: daj spokój, nie bądź taka skromna!! może i rośnie ale czy we właściwym kierunku :p to nie skromność to strach :cool1: Zoska idzie jak burza ale jak ma byc inaczej jak i my za nią kucki trzymamy :) Quote
Canaveral-staff Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 pozdrowienia od MAlinki ,w piątek jedziemy na krycie do Leader Of The Gang Pullera:iloveyou: Quote
Recommended Posts