Sebastian Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 :tree1::tree1::tree1: Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. :tree1::tree1::tree1: Wszystkim znajomym, forumowiczom, ludziom zamiłowanym w kynologii, hodowcom, pasjonatom, Tym którzy darzą psy prawdziwą niczym nie skrępowaną miłością. W dniach kiedy wszystkie inne przesłanki niż miłość, zrozumienie i prawdziwy szacunek idą na bok, w dniach kiedy największą tęsknotą jest prawdziwa rodzina, w dniach kiedy ciepło ma zupełnie inny wymiar... Życzę Wesołych Świąt. Sebastian Książk.:buzi: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dla Was także życzonka w Moim podpisie ;) Quote
hun Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [SIZE="6"]WESOŁYCH ..SWIĄT :tree1::x-mas: I DOSIEGO ROKU :BIG::drink1: Family Buldożer Quote
Sebastian Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 I po świętach;) w czasie wolnych dni miałem troszkę czasu i popracowałem nad naszą stronką- www.lordette.bloog.pl :lol: Powoli się uczę, a jak się nauczę to mam w planie troszkę ambitniejszy projekt:evil_lol: ;)Zapraszam do odwiedzin!;) DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA! Zapraszam takze na www.giovani.bloog.pl- tam także nowe fotki. Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Już masz podlinkowany banerek ;) teraz tylko skopiujesz i powinno działać :cool2: przeciągnij po banerku i daj kopiuj ... wcześniej nie miałam neta :mad: Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wejdź jeszcze raz w mój post i leć krok po kroczku ;) Quote
Sebastian Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Alicja']Wejdź jeszcze raz w mój post i leć krok po kroczku ;) :multi::multi::multi:Jesteś Bowska;)Dziękuję! Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Sebastian napisał(a)::multi::multi::multi:Jesteś Bowska;)Dziękuję! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sebastian Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Zosia wypatruje juz końca zimy:evil_lol: Pozdrawiamy ciepło! brrrr! ja kończę choróbska ,mam nadzieję:roll: i jak się uda to wracamy do normalnej aktywności. Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Oj Zosieńko , chyba długo jeszcze :razz:;) A swoją drogą ....Zosieńka UROCZA :loveu::loveu::loveu: a Tobie zdrówka życzę :cool2: Quote
Alicja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Alojzyna']zima się skończyła, a tu taka cisza...;) śnieżek pewnie nie stopniał ;) Sebastian ...odezwijcie się prosze :razz: Quote
Sebastian Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 ;)W niedługim czasie będę miał trochę czasu to się przypomnimy;) Dziękujemy za pamięć!!!:multi::multi::multi: Pozdrawiam. Quote
Sebastian Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Kochani, jest trochę luzu!!!:lol::lol::lol:wstawiam foty! Bardzo Wam dziękujemy za pamięć!!! ...my też często wspominamy;)fajne chwile na dogo:lol:;):evil_lol: Moje kochane staffiory muszą się troszkę przypomnieć!!! vonZosia trzy latka, vonZuzi zaraz będzie cztery:loveu: Boski Zuzol::loveu::loveu::loveu: Quote
Sebastian Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Cudowna Zosia:loveu::loveu::loveu: POZDRAWIAMY SERDECZNIE!!! Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Arial]Dzieciaki coraz piękniejsze ;):loveu:[/FONT] Quote
wejherstaff Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 W końcu jakieś fotaski Sebastianie ;) Zuzol jak zwykle, nic dodać nic ująć :loveu::loveu: a Zośka... pięknie kobietka się zmieniła :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych wystawach ;) Mówisz Koszalin :cool3: w sumie daleko nie mamy ;) Do zobaczenia :p Quote
Sebastian Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dzieciaki coraz piękniejsze ;):loveu:[/FONT] Alicjo taki uśmiech specjalnie dla Ciebie:loveu::loveu::loveu:Dziękuję. Bardzo dziękuję;)pewnej wspaniałej Pani:loveu: za świetne fotki!:lol: Quote
Sebastian Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 wejherstaff napisał(a):W końcu jakieś fotaski Sebastianie ;) Zuzol jak zwykle, nic dodać nic ująć :loveu::loveu: a Zośka... pięknie kobietka się zmieniła :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych wystawach ;) Mówisz Koszalin :cool3: w sumie daleko nie mamy ;) Do zobaczenia :p Dzięki piękne Kasiu!!! hihi chyba czas na reaktywację:lol:może coś się uda?:roll:;):lol: Quote
Harpagon Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Świetne psy :loveu: i świetne fotki :lol: Pozdrawiam ;) www.harpagon.com.pl Quote
Sebastian Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Pięknie dziękujemy za wszystkie miłe słowa!!! Zapraszamy do nas na stronkę, www.lordette.bloog.pl - do obejrzenia filmiku jaki udało nam się nagrać na spacerku:multi: na początek nie specjalna jakość:cool1: ale w przyszłości będzie lepiej;):lol: Pozdrawiamy serdecznie Tych co nam mili , i Tych co o nas już dawno zapomnieli:-(:shake::lol: Quote
Asztir Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 oj tam! nikt o Was nie zapomniał, ale o dogo chyba powoli tak :roll: pozdrawiamy i do zobaczyska kiedyś :D Quote
Alicja Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 eeee Sebastian ...to dogo przerzucani na nowe serwery :p, były same dogo niespodzianki :razz: Quote
Recommended Posts