Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

Posted

hun napisał(a):
WITAMY W SZEREGACH POLSKICH HODOWCÓW - :multi::evil_lol::loveu::crazyeye::multi:

Family Buldożer

A więc witam;)cieszę się, że to właśnie z Waszych ust dotarło pierwsze przywitanie:oops:;):multi:Jest mi niezmiernie miło:loveu:

Jak tylko będę miał możliwośc to pstryknę trochę fotek Zuzolowym bąbelkom i wstawię na nasz temacik.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wejherstaff, Agnethka, Alicjo:loveu:mam nadzieję ,że będzie można znalezc na stronie interesujące informacje, postaram sie nie dublowac powszechnych juz wpisów pisząc swoimi slowani i podpisujac sie jako autor;):lol: postaram się wniesc cos naprawde od siebie;)ale czas pokarze:evil_lol:
Pozdrawiam Was serdecznie.

Posted

Asztir napisał(a):
To ja tu szukam tematu Z&Z i nie potrafie znaleźć aż tu patrze i prosze! Widze, że już tak całkiem oficjalnie :D
A teraz czekamy na zdjęcia :loveu:

A co;):loveu:no nie?:evil_lol:

Posted

Asztir napisał(a):
ps. oglądłam przy okazji blog ze zdjęciami fryzur - dlaczego mieszkasz tak daleko :mad:

Bardzo dziękuję, to bardzo miłe:evil_lol::loveu::multi: a przy okazji jak będę miał komputer to zaloguję się do Was na czerwone;)jeśli mogę;)
Pozdrawiam z zapracowanych zaświatów;)

Posted

staff-ka napisał(a):
LORDETTE FCI

- bardzo ładna :loveu: nazwa Sebastianie - gatulacje.. !!Pozdrawiam..ciepło

ło Matko z córką witam kochaną matkę Staffkę córkę matki wszyskich matek:evil_lol: ;)dziękuję, pozdrawiam cieplutko:loveu:naprawdę bardzo mi miło:loveu:, sam wymiśliłem:multi: zalezalo mi na tym żeby nazwa nic innego nie oznaczała, zeby byla kojarzona wyłącznie z hodowlą:pchyba się udało:evil_lol:
Buzka;)

• 2 weeks later...
Posted

Aga, Eventing, dziękuję bardzo. Teraz wracam do świata żywych, będę miał trochę więcej czasu i ponadrabiam straty;)Na naszej małej stronce umieściłem tytułowych bohaterów;):loveu:Powoli ruszam:evil_lol: niebawem więcej;)

• 3 weeks later...
Posted

Mamy miłą wiadomość:multi:

W miniony weekend odwiedziliśmy naszych zachodnich sąsiadów i wybraliśmy się na dwie ambitne wystawy do Niemiec w których brało udział ponad dwadzieścia pięknych przedstawicieli rasy na każdej. Czas minął szybko, był stres i wielka radość. Przy okazji wyjazdu udało mi się poznać wielu hodowców, pasjonatów i ludzi zaangażowanych w rozwój Staffika na świecie. Wyjazd udany przede wszystkim ze względu na sukces ringowy ale także wnoszący wielkie doświadczenie.:cool3::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

NATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008
KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008

Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL*
klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC:multi:

Zhoshua Buldożer*ZOSIA*
klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC:multi:

:multi::multi::multi::multi:

INTERNATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008
MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008

Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL*
klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC, CACIB

Zhoshua Buldożer*ZOSIA*
klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC

POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA W SEZONIE 2009
:painting:

:bye:

Posted

Bardzo dziękujemy za doping i gratulacje! Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyników:multi: Dzięki uprzejmości LUKAN mamy parę zdjęć, bardzo dziękuję!

Może uda mi się zdobyć fotki Zosi:loveu:myślę że wyglądała równie pięknie:loveu:
Pozdrawiam!

• 2 weeks later...