Sebastian Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 hun napisał(a):WITAMY W SZEREGACH POLSKICH HODOWCÓW - :multi::evil_lol::loveu::crazyeye::multi: Family Buldożer A więc witam;)cieszę się, że to właśnie z Waszych ust dotarło pierwsze przywitanie:oops:;):multi:Jest mi niezmiernie miło:loveu: Jak tylko będę miał możliwośc to pstryknę trochę fotek Zuzolowym bąbelkom i wstawię na nasz temacik. Quote
wejherstaff Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 www.lordette.bloog.pl Zapowiada się interesująco ;) Z niecierpliwością czekam na treść :p Quote
Alicja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 wejherstaff napisał(a):www.lordette.bloog.pl Zapowiada się interesująco ;) Z niecierpliwością czekam na treść :p [FONT=Arial]Sebastian ...wejście macie :cool2: tak trzymać ;)[/FONT] Quote
wejherstaff Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 agnethka napisał(a):Kasiu - Ty wszystko wytropisz :evil_lol: Toż ma w podpisie :lol::lol: nic nie tropiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Sebastian Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Wejherstaff, Agnethka, Alicjo:loveu:mam nadzieję ,że będzie można znalezc na stronie interesujące informacje, postaram sie nie dublowac powszechnych juz wpisów pisząc swoimi slowani i podpisujac sie jako autor;):lol: postaram się wniesc cos naprawde od siebie;)ale czas pokarze:evil_lol: Pozdrawiam Was serdecznie. Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]Tak więc czekam i :kciuki:[/FONT] Quote
Asztir Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To ja tu szukam tematu Z&Z i nie potrafie znaleźć aż tu patrze i prosze! Widze, że już tak całkiem oficjalnie :D A teraz czekamy na zdjęcia :loveu: Quote
Asztir Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ps. oglądłam przy okazji blog ze zdjęciami fryzur - dlaczego mieszkasz tak daleko :mad: Quote
Sebastian Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Asztir napisał(a):To ja tu szukam tematu Z&Z i nie potrafie znaleźć aż tu patrze i prosze! Widze, że już tak całkiem oficjalnie :D A teraz czekamy na zdjęcia :loveu: A co;):loveu:no nie?:evil_lol: Quote
Sebastian Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Asztir napisał(a):ps. oglądłam przy okazji blog ze zdjęciami fryzur - dlaczego mieszkasz tak daleko :mad: Bardzo dziękuję, to bardzo miłe:evil_lol::loveu::multi: a przy okazji jak będę miał komputer to zaloguję się do Was na czerwone;)jeśli mogę;) Pozdrawiam z zapracowanych zaświatów;) Quote
staff-ka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 LORDETTE FCI - bardzo ładna :loveu: nazwa Sebastianie - gatulacje.. !!Pozdrawiam..ciepło Quote
Sebastian Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 staff-ka napisał(a):LORDETTE FCI - bardzo ładna :loveu: nazwa Sebastianie - gatulacje.. !!Pozdrawiam..ciepło ło Matko z córką witam kochaną matkę Staffkę córkę matki wszyskich matek:evil_lol: ;)dziękuję, pozdrawiam cieplutko:loveu:naprawdę bardzo mi miło:loveu:, sam wymiśliłem:multi: zalezalo mi na tym żeby nazwa nic innego nie oznaczała, zeby byla kojarzona wyłącznie z hodowlą:pchyba się udało:evil_lol: Buzka;) Quote
agastaffbull Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lordette-to brzmi dumnie! Mi kojarzy się z czymś bardzo szlachetnym, z jakimś lordem czy hrabią...Bardzo ładna nazwa! Pozdrawiam gorąco i czekam na foty! Quote
Eventing Star Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wreszczie tutaj trafilam :p Gratulacje wielkie, nazwa super. Teraz nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyc mnostwa sukcesow :p Quote
Sebastian Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Aga, Eventing, dziękuję bardzo. Teraz wracam do świata żywych, będę miał trochę więcej czasu i ponadrabiam straty;)Na naszej małej stronce umieściłem tytułowych bohaterów;):loveu:Powoli ruszam:evil_lol: niebawem więcej;) Quote
Sebastian Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Mamy miłą wiadomość:multi: W miniony weekend odwiedziliśmy naszych zachodnich sąsiadów i wybraliśmy się na dwie ambitne wystawy do Niemiec w których brało udział ponad dwadzieścia pięknych przedstawicieli rasy na każdej. Czas minął szybko, był stres i wielka radość. Przy okazji wyjazdu udało mi się poznać wielu hodowców, pasjonatów i ludzi zaangażowanych w rozwój Staffika na świecie. Wyjazd udany przede wszystkim ze względu na sukces ringowy ale także wnoszący wielkie doświadczenie.:cool3::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: NATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008 KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008 Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL* klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC:multi: Zhoshua Buldożer*ZOSIA* klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC:multi: :multi::multi::multi::multi: INTERNATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008 MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008 Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL* klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC, CACIB Zhoshua Buldożer*ZOSIA* klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA W SEZONIE 2009 :painting: :bye: Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 OGROMNE GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi::calus: Quote
AMFI Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Gratulacje tak spektakularnych wyników!!! Bravo! :multi: Quote
wejherstaff Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sebastian, WIELKIE, WIELKIE brawa dla Ciebie i Twoich psiaków. Pięknie zaszaleliście, tak trzymać :multi::multi::multi: Quote
agastaffbull Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Zaniemówiłam z wrażenia! Powtórzę się-jesteście niesamowici! Jestem z Was niesłychanie dumna! Quote
Lara & Loxy Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Liziak od siostry Zosi (mojej Zity-Loxy-Lu) i wielkie pozdrowienia :) Quote
Sebastian Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Bardzo dziękujemy za doping i gratulacje! Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyników:multi: Dzięki uprzejmości LUKAN mamy parę zdjęć, bardzo dziękuję! Może uda mi się zdobyć fotki Zosi:loveu:myślę że wyglądała równie pięknie:loveu: Pozdrawiam! Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :loveu::loveu:pięknie http://images33.fotosik.pl/424/6eae920aa67ca2bb.jpg Sebastian tak trzymać :cool2: Quote
Shetanka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Gratulację :multi: http://images33.fotosik.pl/424/6eae920aa67ca2bb.jpg Ślicznie się prezentuje :loveu: Quote
Recommended Posts