Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

Posted

Dzięki za ciepłe słowo:loveu::loveu::loveu:

a tym razem trochę Francji-elegancji:lol:;)po staremu;)

szkoda że z jej piękną urodą trafił się jej równie piękny charrakterek:evil_lol:ma jaki ma, rozpieszczona diablica:diabloti::evil_lol:

Pan hrabia:cool3::lol:

i trochę akcji;):diabloti:
Pozdrawiamy, i na jeszcze trochę wracamy pomieszkać wsród przyrody;):multi:póki jest pogoda:multi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda że z jej piękną urodą trafił się jej równie piękny charrakterek:evil_lol:ma jaki ma, rozpieszczona diablica:diabloti::evil_lol:
chyba piszesz o Rudolfinie, bo Zosia to anioł!!!

Posted

No to troszkę aktualnych informacji z wystaw.

[SIZE="4"]Wystawa Krajowa Toruń 2008

Zhoshua Buldożer/ZOSIA/ kl.otw lok.1 CWC
Magnetic Boy Buldożer/ZUZOL/ kl.champ.lok.1 CWC

[SIZE="4"]Wystawa Krajowa Słupsk 2008

[SIZE="4"]Zhoshua Buldożer/ZOSIA/ kl.otw.lok.2.oc.dosk
Magnetic Boy Buldożer/ZUZOL/ kl.champ.lok.1 CWC,BOS,BOB,3BOG

Pozdrawiamy:multi:jak będę miał trochę czasu może uda mi się coś pstryknąć;)

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE="4"]Witajcie:hand:
wprawdzie to dopiero prawie pewne:lol::roll:, to muszę się pochwalić. Po długim czasie i ja zdecydowałem się złożyć wniosek o przydomek, niedawno dostałem pierwszą informację o rezultacie. Nazwa naszej hodowli będzie prawdopodobnie brzmiała-

W najbliższym czasie założymy blooga, który będzie źródłem aktualnych informacji dotyczący rozwoju naszej pasji, działań i planów, a w troszkę późniejszym czasie sronę WWW.
Pozdrawiam ciepło;):loveu:

Posted

[quote name='Sebastian']

Witajcie:hand:
wprawdzie to dopiero prawie pewne:lol::roll:, to muszę się pochwalić. Po długim czasie i ja zdecydowałem się złożyć wniosek o przydomek, niedawno dostałem pierwszą informację o rezultacie. Nazwa naszej hodowli będzie prawdopodobnie brzmiała-

W najbliższym czasie założymy blooga, który będzie źródłem aktualnych informacji dotyczący rozwoju naszej pasji, działań i planów, a w troszkę późniejszym czasie sronę WWW.
Pozdrawiam ciepło;):loveu:

Supcio :multi: bardzo się cieszę ze pomaleńku do przodu :cool2:

Posted

[quote name='Alicja']Supcio :multi: bardzo się cieszę ze pomaleńku do przodu :cool2:

Dzięki Alicjo:loveu:pomalutku pomaleńku, równo do przodu:multi: to nie "fabryka" żeby się spieszyć;) pośpiech nie wskazany:lol:

Posted

agastaffbull napisał(a):
Sebo, wielkie gratulacje i życzę powodzenia we wszystkich Twoich planach hodowlanych i wystawowych! No to kiedy i po jakim repie pierwszy miot?
Pozdrawiam gorąco!

U mnie, no wiadomo! po Zuzolku:loveu:, a Ty już wiesz co to oznacza;)
...a kiedy...uuu...jeszcze poczekamy:lol:...:lol:...:lol:...i jeszcze troszkę...

Posted

agnethka napisał(a):
ten rep chyba już jest ojcem? czy mi się dobrze wydaje? :razz:

tak, jest, a na dniach zostanie po raz kolejny;) czekam na rezultaty;)
========================
A jak Wam się podoba nazwa???

• 2 weeks later...
Posted

Z pozdrowieniami dla tatuśka Zuzolka, przesyłamy wiadomość:lol::multi:

W dniu 01.10.2008 około godz 13 przyszła na świat parka czarnych staffików w Family Buldozer.

Szczenięta są czyste po kątem L2HGA

ps.Babcia szczerze zadowolona, dumna i blada:multi::eviltong:

Pozdrawiamy.Family Buldożer.

Posted

Cieszę się że podobają się małe bąbelki.

wejherstaff,-dzięki za gratulacje.

agastaffbull Family Buldożer przesyła pozdrowienia i uściski ,pozdrów od nas rodziców.

Family Buldożer

Posted

[LEFT]Witam wszystkich! Bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa:Rose: jak rozumiem skierowane także do Zuzolka ;)nie do mnie:eviltong:, cieszę się że maluszki się podobają! Mnie podobają się bardzo:loveu:, ale wiadomo...niczego nie udaję, najpiękniejsze bo po moim piesku!:multi::multi:
Myślę, że parka będzie godnie reprezentowac Polskie pogłowie Staffordshire Bullterriera, hodowli Family Buldożer i mojego psa MAGNETIC BOY BULDOŻER:multi:
Mam nadzieję że w niedługim czasie będę miał trochę więcej czasu i dostęp do świata internetu to wstawię troszkę zdjęc małych bąbli, puki co czekam na fotki z hodowli FAMILY BULDOŻER.;)

u mnie praca,praca,praca...:shake:

Mam już pewną wiadomośc w sprawie mojego przydomka, jak wcześniej pisałem LORDETTE!:multi:

Myślę że do tej pory , przez dobrze ponad dwa lata godnie reprezentowałem barwy hodowli BULDOŻER, teraz nadchodzi czas na promocję własnego przydomka, i mam nadzieję, że w przyszłości również realizacji własnych marzeń związanych z LORDETTE.

Do spotkania za jakiś czas, pozdrawiam-hodowla LORDETTE.;)

Family Buldożer i HUN Gratuluję serdecznie!
Doświadczenie ,lata pracy, mówią same za siebie:evil_lol::multi:

Nio i ten rep...;):lol:zawsze mówiłem że to mój mały Polski King;)[/LEFT]

Posted

Jedną z najpiękniejszych rzeczy na świecie jest posiadanie pasji i możliwość jej realizacji. Sebo, bardzo się cieszę Twoimi sukcesami wystawowymi, a już niedługo na pewno dołączą do nich także i sukcesy hodowlane, za co mocno trzymam kciuki! Bardzo ładny masz przydomek, taki szlachetny i arystokratyczny...Szczenięta z tym przydomkiem też na pewno będą właśnie takie, w końcu będą kontynuować ród Buldożerów!
Życzę Ci samych sukcesów i niecierpliwie czekam na fotki i relacje z ringów i kryć!
Hunowie i Buldożery-pięknie dziękuję za pozdrowionka i odwazjemniam! Całuję, sciskam moooocno i zapraszam do mojej galeryjki na naszej-klasie! Tu na dogogalerii też dodałam ostatnio 3 fotki:)

• 2 weeks later...
Posted

Aga i Medorcia i wszystkim tu zaglądającym;)dziękuję za ciepłe słowa:loveu:, ciągle nie mam dostępu do internetu, ale już za chwilę będę miał więcej czasu i zrobię kojejny mały kroczek;)