Sebastian Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Dzięki za ciepłe słowo:loveu::loveu::loveu: a tym razem trochę Francji-elegancji:lol:;)po staremu;) szkoda że z jej piękną urodą trafił się jej równie piękny charrakterek:evil_lol:ma jaki ma, rozpieszczona diablica:diabloti::evil_lol: Pan hrabia:cool3::lol: i trochę akcji;):diabloti: Pozdrawiamy, i na jeszcze trochę wracamy pomieszkać wsród przyrody;):multi:póki jest pogoda:multi: Quote
Patka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 szkoda że z jej piękną urodą trafił się jej równie piękny charrakterek:evil_lol:ma jaki ma, rozpieszczona diablica:diabloti::evil_lol:chyba piszesz o Rudolfinie, bo Zosia to anioł!!! Quote
Alicja Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 A ja cierpliwie czekam na kolejne wspaniałe wieści O WAS :cool2: i fotaski :loveu::loveu::loveu: Quote
Sebastian Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 No to troszkę aktualnych informacji z wystaw. [SIZE="4"]Wystawa Krajowa Toruń 2008 Zhoshua Buldożer/ZOSIA/ kl.otw lok.1 CWC Magnetic Boy Buldożer/ZUZOL/ kl.champ.lok.1 CWC [SIZE="4"]Wystawa Krajowa Słupsk 2008 [SIZE="4"]Zhoshua Buldożer/ZOSIA/ kl.otw.lok.2.oc.dosk Magnetic Boy Buldożer/ZUZOL/ kl.champ.lok.1 CWC,BOS,BOB,3BOG Pozdrawiamy:multi:jak będę miał trochę czasu może uda mi się coś pstryknąć;) Quote
agastaffbull Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wspaniale, super, rewelacyjnie! Gratuluję serdecznie i cieszę się ogromnie razem z Tobą! Wielkie uściski dla medalistów:) No i fotki obowiązkowe!!! Pozdrawiam cieplusio! Quote
Sebastian Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [SIZE="4"]Witajcie:hand: wprawdzie to dopiero prawie pewne:lol::roll:, to muszę się pochwalić. Po długim czasie i ja zdecydowałem się złożyć wniosek o przydomek, niedawno dostałem pierwszą informację o rezultacie. Nazwa naszej hodowli będzie prawdopodobnie brzmiała- W najbliższym czasie założymy blooga, który będzie źródłem aktualnych informacji dotyczący rozwoju naszej pasji, działań i planów, a w troszkę późniejszym czasie sronę WWW. Pozdrawiam ciepło;):loveu: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Sebastian']Witajcie:hand: wprawdzie to dopiero prawie pewne:lol::roll:, to muszę się pochwalić. Po długim czasie i ja zdecydowałem się złożyć wniosek o przydomek, niedawno dostałem pierwszą informację o rezultacie. Nazwa naszej hodowli będzie prawdopodobnie brzmiała- W najbliższym czasie założymy blooga, który będzie źródłem aktualnych informacji dotyczący rozwoju naszej pasji, działań i planów, a w troszkę późniejszym czasie sronę WWW. Pozdrawiam ciepło;):loveu: Supcio :multi: bardzo się cieszę ze pomaleńku do przodu :cool2: Quote
agastaffbull Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Sebo, wielkie gratulacje i życzę powodzenia we wszystkich Twoich planach hodowlanych i wystawowych! No to kiedy i po jakim repie pierwszy miot? Pozdrawiam gorąco! Quote
Sebastian Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']Supcio :multi: bardzo się cieszę ze pomaleńku do przodu :cool2: Dzięki Alicjo:loveu:pomalutku pomaleńku, równo do przodu:multi: to nie "fabryka" żeby się spieszyć;) pośpiech nie wskazany:lol: Quote
Sebastian Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 agastaffbull napisał(a):Sebo, wielkie gratulacje i życzę powodzenia we wszystkich Twoich planach hodowlanych i wystawowych! No to kiedy i po jakim repie pierwszy miot? Pozdrawiam gorąco! U mnie, no wiadomo! po Zuzolku:loveu:, a Ty już wiesz co to oznacza;) ...a kiedy...uuu...jeszcze poczekamy:lol:...:lol:...:lol:...i jeszcze troszkę... Quote
Sebastian Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 agnethka napisał(a):ten rep chyba już jest ojcem? czy mi się dobrze wydaje? :razz: tak, jest, a na dniach zostanie po raz kolejny;) czekam na rezultaty;) ======================== A jak Wam się podoba nazwa??? Quote
hun Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Z pozdrowieniami dla tatuśka Zuzolka, przesyłamy wiadomość:lol::multi: W dniu 01.10.2008 około godz 13 przyszła na świat parka czarnych staffików w Family Buldozer. Szczenięta są czyste po kątem L2HGA ps.Babcia szczerze zadowolona, dumna i blada:multi::eviltong: Pozdrawiamy.Family Buldożer. Quote
agastaffbull Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Gratuluję prześlicznych słodziaków! Ja również jestem z Was dumna! Całuski i uściski dla 2 i 4 nożnej Familii! Quote
Asztir Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ale małe uśmiechnięte "ufolki: ;) :loveu::loveu::loveu: dużo zdrówka dla wszystkich :) Quote
wejherstaff Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Gratulacje dla Family Buldozer oraz dla dumnego tatusia :multi::multi::multi::multi: Śliczne maluszki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 tfu tfu tfu ;)......CUDOWNE :loveu::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Serdeczne gratulacje!!!!:multi::multi::multi: Quote
hun Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cieszę się że podobają się małe bąbelki. wejherstaff,-dzięki za gratulacje. agastaffbull Family Buldożer przesyła pozdrowienia i uściski ,pozdrów od nas rodziców. Family Buldożer Quote
Carbonara Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Gratulacje szczesliwych narodzin krecików :) Quote
Sebastian Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [LEFT]Witam wszystkich! Bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa:Rose: jak rozumiem skierowane także do Zuzolka ;)nie do mnie:eviltong:, cieszę się że maluszki się podobają! Mnie podobają się bardzo:loveu:, ale wiadomo...niczego nie udaję, najpiękniejsze bo po moim piesku!:multi::multi: Myślę, że parka będzie godnie reprezentowac Polskie pogłowie Staffordshire Bullterriera, hodowli Family Buldożer i mojego psa MAGNETIC BOY BULDOŻER:multi: Mam nadzieję że w niedługim czasie będę miał trochę więcej czasu i dostęp do świata internetu to wstawię troszkę zdjęc małych bąbli, puki co czekam na fotki z hodowli FAMILY BULDOŻER.;) u mnie praca,praca,praca...:shake: Mam już pewną wiadomośc w sprawie mojego przydomka, jak wcześniej pisałem LORDETTE!:multi: Myślę że do tej pory , przez dobrze ponad dwa lata godnie reprezentowałem barwy hodowli BULDOŻER, teraz nadchodzi czas na promocję własnego przydomka, i mam nadzieję, że w przyszłości również realizacji własnych marzeń związanych z LORDETTE. Do spotkania za jakiś czas, pozdrawiam-hodowla LORDETTE.;) Family Buldożer i HUN Gratuluję serdecznie! Doświadczenie ,lata pracy, mówią same za siebie:evil_lol::multi: Nio i ten rep...;):lol:zawsze mówiłem że to mój mały Polski King;)[/LEFT] Quote
agastaffbull Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jedną z najpiękniejszych rzeczy na świecie jest posiadanie pasji i możliwość jej realizacji. Sebo, bardzo się cieszę Twoimi sukcesami wystawowymi, a już niedługo na pewno dołączą do nich także i sukcesy hodowlane, za co mocno trzymam kciuki! Bardzo ładny masz przydomek, taki szlachetny i arystokratyczny...Szczenięta z tym przydomkiem też na pewno będą właśnie takie, w końcu będą kontynuować ród Buldożerów! Życzę Ci samych sukcesów i niecierpliwie czekam na fotki i relacje z ringów i kryć! Hunowie i Buldożery-pięknie dziękuję za pozdrowionka i odwazjemniam! Całuję, sciskam moooocno i zapraszam do mojej galeryjki na naszej-klasie! Tu na dogogalerii też dodałam ostatnio 3 fotki:) Quote
Medorowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ale cudowne kruszynki:mdleje::loveu::loveu::loveu: Quote
hun Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 WITAMY W SZEREGACH POLSKICH HODOWCÓW - :multi::evil_lol::loveu::crazyeye::multi: Family Buldożer Quote
Sebastian Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Aga i Medorcia i wszystkim tu zaglądającym;)dziękuję za ciepłe słowa:loveu:, ciągle nie mam dostępu do internetu, ale już za chwilę będę miał więcej czasu i zrobię kojejny mały kroczek;) Quote
Recommended Posts