Sebastian Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 agastaffbull napisał(a):O rany, ale super skojarzenie! Inbred na mojego ukochanego DURANGO!!! Sama chciałabym szczenię z tego skojarzenia! Trzymam kciuki za szczęśliwe przyjście maluchów na świat! A czy weźmiesz sobie szczeniaczka z tego związku? No i gratuluję kolejnego sukcesu na wystawie-REWELACJA!!!!!! P.S. Mój Yuko też jest po OFF SPRING i DURANGO, a więc jest pełnym bratem Luksji, tyle, że z innego miotu! Bardzo bym chciał sunie po nich, ale już w mieszkaniu wszystkiego nie dał bym rady pogodzić:evil_lol:Mam też cichą nadzieję że maluszki z tego skojarzenia to będzie strzał w 10! z wiadomych względów będę bacznie obserwował ich rozwój;)Dudek to też Zosi dziadek;) w końcu masz rację to skojarzenie to już fachurka hodowlana;) Quote
Sebastian Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [SIZE="5"]MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA SOPOT 2008 Witam ciepło i parę słów od nas. Jestem bardzo szczęśliwy bo mój pies MAGNETIC BOY BULDOŻER na międzynarodowej wystawie w Sopocie gdzie sędziował pan Walter Jungblut /D/ wygrał klasę Championów uzyskując kolejny wniosek CWC, zostaje także najlepszym dorosłym psem w rasie BOS, uzyskuje wniosek na interchampiona CACIB i kończy jako najlepszy w rasie BOB, dopełniając naszą wielką radość u pana sędziego Zoran Brankovich /SER/, który wybierał najpiękniejszego psa grupy trzeciej, i tu watro zaznaczyć prestiż jurora faktem iż decydował również o wyborze najpiękniejszego psa wystawy daje zwycięstwo naszemu kochanemu Zuzolkowi i tym samym zostaje najpiękniejszym terierem uzyskuję tytuł BOG! Jest to wspaniałe wyróżnienie biorąc pod uwagę fakt, że pośród trzydziestu trzech stafforshire bulterrierów mój pies staje jako najpiękniejszy, spośród wielu wspaniałych terierów staffik staje na podium jako numer jeden! i wreszcie z ponad dwóch i pół tysiąca psów stać w pierwszej dziesiątce daje dowód że można, i tego wszystkim życzę! Czas przeminie, nagrody psiaki zjedzą, pucharki się zakurzą, medale zaśniedzieją, ale wspomnienie naszej wspólnej radości i smak łzy z oka pozostaną w moim sercu na zawsze! Pozdrawiam jak zawsze, taki mały ja.;) Quote
Vectra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Przyjmij odemnie OGROMNE gratulacje :multi: A Zuzolkowi przesyłam buziaki :buzi: Quote
Sebastian Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Vectra i Agnethka dziękuję:loveu: I taka fotka którą pozwoliłem sobie skraść Hunom. Dwoje uradowani po same ja...kiś organ;) Tu na BOG! Quote
agastaffbull Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Sebo, brak mi słów!!! REWELACJA!!!! Ale zaszaleliście!!! Przyjmij moje najszczersze gratulacje! Jesteście niesamowici!!! Cieszę się niezwykle razem z Wami, to sukces, o jakim marzy każdy wystawca!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Bullila.nl Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wielkie Gratulacje!!!! Bardzo sie ciesze:multi::laola: Quote
Patka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 wielkie brawa i niedługo pogratuluję osobiście :) Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :bigcool: :bigcool: :bigcool: wspaniale i gratulki :loveu: Quote
Sebastian Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Drogie Panie:loveu:bardzo dziękujemy, miłe słowa są dopełnieniem szczęścia, apropo, kiedy oczekiwałem na wejście na BEST IN SHOW potrzedł do mnie szanowny pan sędzia Jungblut który dał nam zwycięstwo rasy aby jeszcze raz pogratulować i z życzeniami powodzenia w przyszłości. Myślę że ten znaczący gest był dowodem zadowolenia z wyboru, potwierdzając fakt, że Jego decyzja nie była przypadkowa. To było naprawdę bardzo miłe dla mnie ale także było to wyrazem szacunku za który jestem bardzo wdzięczny. Krótko mówiąc człowiek z klasą. Fotka z finału. Quote
Canaveral-staff Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Fotka z finału świetna:lol: Sebastian jeszcze raz wielkie GRATULACJE:multi::multi::multi: Quote
hun Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mineły pierwsze emocje i grad gratulacji.Myślę że wszyscy ochłoneli. Ja od siebie mogę dodac,że bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi: z osiągnięcia mojego wychowanka MAGNETIC BOY Buldożer. Łza w oku mi się zakręciła gdy usłyszałam przez megafon - "ZWYCIĘZCA GRUPY III - STAFFORDSHIRE BULTERRIER" Uczucie wspaniałe -przyjemnie jest byc najlepszym. Sebastian GRATULUJĘ wybiegania z ZUZOLEM najwyższego miejsca na podium Przyjmij gratulacje od całej Family Buldożer i Hunów. Siostrzyczka MAGIC LADY Buldożer/ ZUZA / bardzo się cieszy z sukcesów braciszka. Family Buldożer Quote
Sebastian Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Już nie jestem szczęśliwy;):lol:teraz wyjazd na długi weekend:lol::multi: Jeszcze raz dzięki za dobre słowo i graty:lol: te mniejsze i większe ;)he:lol:, pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku!!! [SIZE="1"] [SIZE="2"]ps. jak wrócę to wstawię parę fotek:turn-l: Quote
Alojzyna Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Również wielkie gratulacje i udanego wypoczynku.:klacz::ylsuper::laola: Dla takich właśnie chwil chce się jeździć na wystawy.;) Quote
Sebastian Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Zupełnie sami gdzieś w swoim domku na końcu świata, w miejscu, do którego jeszcze żaden gość nie zawitał… :lol:;):eviltong: :multi::multi::multi:;) Quote
Sebastian Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [SIZE="1"] Gdzieś, gdzie nikt bajek nie opowiada, i nie dorabia sobie śmiesznych historii wybielając się jak plama z obrusu heehhe. :lol:;) :evil_lol:http://vooodoo.wrzuta.pl/audio/b7ZD0EWGL3/kid_rock_-_all_summer_long:evil_lol::evil_lol: Do miłego! za kolejne dwa tygodnie! … wakacje się kończą, życzę maksymalnego wykorzystania czasu i dobrej pogody!!!ja wracam nad wodę!!!:multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No nareszcie foty na których psy się bawią :) to jest kapitalne http://img261.imageshack.us/img261/1406/hodowlasebastianksik2ml2.jpg Quote
Sebastian Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Vectra']No nareszcie foty na których psy się bawią :) to jest kapitalne http://img261.imageshack.us/img261/1406/hodowlasebastianksik2ml2.jpg A nie były całkiem niedawno?:lol: :loveu::loveu::loveu: No ale takiej nie było na pewno! ;) Quote
lukann Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 uwielbiam ten kawałek Kid Rocka!!!! udanych wakacji!! Quote
agastaffbull Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Sebo, nagroda roku za zdjęcie z odbieraniem sobie piłki! Nie mogę wyjść z podziwu, jak Ty to uchwyciłeś!!! W ogóle wszystkie Twoje fotki są zawsze piękne i bardzo kolorowe! Pełny profesjonalizm! Gratuluję oka i wyczucia, a dla Zuzoli duże głaskanko i klepanko! Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nie no to jest the best :multi::multi::multi: http://img68.imageshack.us/img68/2492/hodowlasebastianow6.jpg cudny ten wasz koniec świata :loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Sebastian pełen podziw :loveu: a szybko uciekliście myślałam, ze Pola więcje staffików wytarmosi :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Patka']Sebastian pełen podziw :loveu: a szybko uciekliście myślałam, ze Pola więcje staffików wytarmosi :evil_lol: pewnie się bali ze im Polcię wciśniesz ;) Quote
Recommended Posts