Marta Chmielewska Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gratuluję sukcesu w Koszalinie. Wiem, mialam jechać, ale jednak nie przyjechałam. Dla nas troszkę za wcześnie na wystawy ;) Jeśli chodzi o zdjęcia, polecam się jak zawsze, szczególnie na przyszłosć mam nadzieję, niedaleką). :lol: Quote
Sebastian Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Shetanka napisał(a):Piękna sunia ! ;) Dziękujemy!:multi: a kim jesteś o nieznajoma:roll: Quote
Shetanka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja jestem nieznajomym, złym dzieckiem, które męczy dobrymi komentarzami amstaffy i staffiki :diabloti: Quote
Sebastian Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Shetanka napisał(a):Ja jestem nieznajomym, złym dzieckiem, które męczy dobrymi komentarzami amstaffy i staffiki :diabloti: Oj chyba nie takie złe:lol:;) Quote
Sebastian Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Pozdrowienia również od Zuzola:multi: i taka fotka z telefonu Quote
wejherstaff Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 http://images33.fotosik.pl/329/79acadfb5f924ab8.jpg pięknie tu wygląda :loveu::loveu::loveu: świetny facecik :p Quote
agastaffbull Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 O, wreszcie fotka! ZUZOL jest piękny! A w ogóle to Twoja komórka robi super fotki, jakość jak z dobrego aparatu! Quote
Sebastian Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 agastaffbull napisał(a):O, wreszcie fotka! ZUZOL jest piękny! A w ogóle to Twoja komórka robi super fotki, jakość jak z dobrego aparatu! kom-3.2mp, dzięki bardzo, zawsze do nas zajżysz, docenisz, pozdrawiam ciepło:loveu: Quote
Sebastian Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 wejherstaff napisał(a):http://images33.fotosik.pl/329/79acadfb5f924ab8.jpg pięknie tu wygląda :loveu::loveu::loveu: świetny facecik :p Co by kto nie mówił;) Buźka Kasiu:loveu::loveu::loveu:dzięki za dobre słowo:loveu: Quote
Sebastian Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 hun napisał(a):Z dnia na dzień,coraz przystojniejszy braciszek mojej ZUZY. Tylko jestem ciekawa nad czym on tak myśli,-:razz: Family Buldożer O Poniedziałku;)co mu na krzyżu lżej się zrobi;):evil_lol: Dziękujemy babci Hunowej:loveu: Quote
Shetanka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Sebastian napisał(a): Jak ja kocham staffikowe oczy <3 Quote
Sebastian Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Witajcie!Nie było jeszcze okazji przedstawić matki mojej suni Zosi, nadrabiam straty, przedstawiam oto> [SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]Mł.Ch.Pl, Ch.Pl LAMIA YIELD BULDOŻER[/FONT].:loveu::eviltong: Quote
agastaffbull Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 LAMIA YIELD to kolejna fantastyczna suka idealnie w moim typie i guście! A propos-Sebo, czy mogłabym prosić Cię o aktualne fotki DURANGO i OFF SPRING w pozycjach wystawowych (na maila), gdybyś był u Hunów i Buldożerów? Byłabym Ci ogromnie wdzięczna! Pozdrawiam serdecznie! Quote
Sebastian Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 agnethka napisał(a):bardzo urokliwa mama ;) zresztą jej córeczka także ;) Dzięki za miłe słowa!!! Pozdrawiam! Quote
Sebastian Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 agastaffbull napisał(a):LAMIA YIELD to kolejna fantastyczna suka idealnie w moim typie i guście! A propos-Sebo, czy mogłabym prosić Cię o aktualne fotki DURANGO i OFF SPRING w pozycjach wystawowych (na maila), gdybyś był u Hunów i Buldożerów? Byłabym Ci ogromnie wdzięczna! Pozdrawiam serdecznie! Dzięki Aga! jak będzie tylko okazja zobaczę co da się zrobić;) Off Spring możesz ściągnąć z ostatnich wystaw, wygląda tam świetnie! Quote
Sebastian Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Miło mi poinformować że mój Zuzol po raz kolejny spodziewa się potomstwa! Magnetic Boy Buldożer Wspaniałą matką zostanie:loveu::loveu::loveu: Córka Durango Daffodil Yellow i Off Spring Buldożer Luksja De Lux Buldożer Ja ze swojej strony dodam, że to skojarzenie jest w charakterze mojego widzenia i poglądu na rasę. Hodowcom i przyszłej mamusi życzę wszystkiego dobrego! ====================== LUKSJA DE LUX Buldożer CH.PL,MŁ.CH.PL 2xNDSwR 5xCWC 2xRes.CACIB BOB,II-Naj.Bull-Koszalin-2005r MAGNETIC BOY Buldożer-Clear of L2HGA&HC CH.PL,MŁ.CH.PL MŁ.ZW.KLUBU 3xNSZwR 1xIII-BIS PUPPY 4xNJwR 6xZw.Mł 7xBOS 6xBOB 17xCWC 1xIII-BOG,1xII-BOG 2xRes.CACIB ZW.RASY I FINALISTA WYSTAWY CHAMPION OF CHAMPIONS-2007r., Quote
Sebastian Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 agnethka napisał(a):no to trzymamy kciuki za wyniki miłości młodych rodziców :evil_lol: co by wyszły diabelsko staffikowe maluchy :diabloti: ;)tfu tfu, na psa urok;):evil_lol::eviltong::loveu: Quote
Sebastian Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No i zapomniał bym dodać! [SIZE="4"]Kaszubska wystawa Chojnice [SIZE="4"]MAGNETIC BOY Buldożer klasa Champion lok.1 CWC!!!:multi: Quote
Sebastian Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Jeszcze jedna fotka Zuzolowej partnerki Luksji de Lux Buldożer Quote
agastaffbull Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 O rany, ale super skojarzenie! Inbred na mojego ukochanego DURANGO!!! Sama chciałabym szczenię z tego skojarzenia! Trzymam kciuki za szczęśliwe przyjście maluchów na świat! A czy weźmiesz sobie szczeniaczka z tego związku? No i gratuluję kolejnego sukcesu na wystawie-REWELACJA!!!!!! P.S. Mój Yuko też jest po OFF SPRING i DURANGO, a więc jest pełnym bratem Luksji, tyle, że z innego miotu! Quote
Recommended Posts