agastaffbull Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Sebo, wielkie dzięki za fotograficzną niespodziankę! Fotki jak zwykle super, psiaki jak zawsze piękne...Z przyjemnością się je ogląda! Pozdrówka! Quote
Patka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 boska fotorelacja - nie ma jak pooglądać szczęśliwe psiury :multi: Quote
wejherstaff Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 No, wreszcie Sebastian doczekaliśmy się porządnej sesji :loveu::loveu: a nie tak po troszeczku ;) nas częstujesz :roll: Z&Z pieknie się prezentują :loveu::loveu::loveu: Quote
lukann Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 hun napisał(a):Family Buldożer życzę zdrowia i serdecznie pozdrawiam!!!! do zobaczenia w Szczecinie A.Łukaszewska Quote
agastaffbull Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hunowa, zdrowieć mi tam szybko!!! Ale to już!!! :) Widzę, że macie nową wersję stronki, ale jak kliknie się w cokolwiek, to jest sam nagłówek i pusto...Pozdrawiam gorąco i w wolnej chwili prześlę na maila fotki mojego inwentarza! P.S. Adres mailowy macie ten sam? Duża buźka dla dwu i czworonożnych! Quote
Eventing Star Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Aaaaaaaaaaa!!! Fotki, super extra i w ogóle!!! :loveu: Jestem pod wrażeniem (jak zwykle...) :cool3: Quote
Sebastian Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [SIZE="4"]Międzynarodowa Wystawa Prestige [SIZE="5"]Zhoshua Buldożer Lokata 1 CWC Spośród czterech wspaniałych konkurentek w klasie otwartej staje na miejscu pierwszym jako najpiękniejsza! A tak wyglądała. Wszystkie fotografie z wystawy wykonane dzięki uprzejmości Pani Katarzyny Jarzembińskiej.Dziękujemy. Quote
Eventing Star Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Wycałuj od nas najpiękniejszą sunię Prestige!!! :loveu::loveu::loveu::Rose: Serdecznie gratulujemy, pięknie wyglądaliście! :bigcool: Quote
Eventing Star Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 AAAAAAA!!! Podwójne zwycięstwo!!! Chłopakowi też buziaki, bo powymiataliście tam po prostu!!! :thumbs::klacz::iloveyou: Quote
Sebastian Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [SIZE="4"]Międzynarodowa Wystawa Prestige [SIZE="5"]Magnetic Boy Buldożer Klasa Champion Lokata 1 CWC, r.CACIB Quote
agastaffbull Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sebo, brak mi już słów! REWELACJA!!!! To niebywały sukces-na tak prestiżowej wystawie zgarnąć wszystko i to z obydwoma psami! Jestem z Was dumna, cieszę się ogromnie i z całego serca grtuluję! Wyściskaj zwycięzców! Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 REWELACJA :klacz: Cudne oba słodziaki :Rose: i przy okazji ...buziaki dla nich z okazji Dnia dziecka :evil_lol: Quote
Sebastian Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 agastaffbull napisał(a):Sebo, brak mi już słów! REWELACJA!!!! To niebywały sukces-na tak prestiżowej wystawie zgarnąć wszystko i to z obydwoma psami! Jestem z Was dumna, cieszę się ogromnie i z całego serca grtuluję! Wyściskaj zwycięzców! Dziękuję pięknie! pracujemy! Zosi mija młodzieńczy bunt czego efekty ostatnio dość często widać, kłaniam się nisko:gent: Zuzole wysciskane!!! Quote
Vectra Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Sebastian Książk']Pytanie do obsługi forum. Kiedy wszystko zacznie funkcjonować normalnie? minęły już dwa miesiące jak są ciągłe problemy z uzytkowaniem dogomanii. Takie pytania to tu , admini po wątkach nie biegają :) Administracja Quote
Recommended Posts