Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hunowa, zdrowieć mi tam szybko!!! Ale to już!!! :) Widzę, że macie nową wersję stronki, ale jak kliknie się w cokolwiek, to jest sam nagłówek i pusto...Pozdrawiam gorąco i w wolnej chwili prześlę na maila fotki mojego inwentarza!
P.S.
Adres mailowy macie ten sam?
Duża buźka dla dwu i czworonożnych!

Posted

[SIZE="4"]Międzynarodowa Wystawa Prestige
[SIZE="5"]Zhoshua Buldożer Lokata 1 CWC
Spośród czterech wspaniałych konkurentek w klasie otwartej staje na miejscu pierwszym jako najpiękniejsza!

A tak wyglądała.

Wszystkie fotografie z wystawy wykonane dzięki uprzejmości Pani Katarzyny Jarzembińskiej.Dziękujemy.

Posted

Sebo, brak mi już słów! REWELACJA!!!! To niebywały sukces-na tak prestiżowej wystawie zgarnąć wszystko i to z obydwoma psami! Jestem z Was dumna, cieszę się ogromnie i z całego serca grtuluję! Wyściskaj zwycięzców!

Posted

agastaffbull napisał(a):
Sebo, brak mi już słów! REWELACJA!!!! To niebywały sukces-na tak prestiżowej wystawie zgarnąć wszystko i to z obydwoma psami! Jestem z Was dumna, cieszę się ogromnie i z całego serca grtuluję! Wyściskaj zwycięzców!

Dziękuję pięknie! pracujemy! Zosi mija młodzieńczy bunt czego efekty ostatnio dość często widać, kłaniam się nisko:gent: Zuzole wysciskane!!!

Posted

[quote name='Sebastian Książk']Pytanie do obsługi forum.

Kiedy wszystko zacznie funkcjonować normalnie? minęły już dwa miesiące jak są ciągłe problemy z uzytkowaniem dogomanii.
Takie pytania to tu , admini po wątkach nie biegają :)

Administracja