klaudia&Manta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja z pozątku myślałam że to picisko , ale coś mi tu mordka nie pasuje ! :) Nie mam pojęcia...proszę zdradzić tajemnicę ! Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Ja z pozątku myślałam że to picisko , ale coś mi tu mordka nie pasuje ! :) Nie mam pojęcia...proszę zdradzić tajemnicę ! no własnie pysiulek nie pitkowy :shake:....ale nas Giovani trzyma w niepewności :cool1: Quote
agastaffbull Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja też się głowię i nic! Głowa nie pasuje mi do pita, amstaff to to też raczej nie jest, rhodesian też nie, bo głowa zupełnie inna, choć reszta sylwetki podobna...Nie wiem, czy to zdjęcia przekłamują, czy rzeczywiście jest tak wysoka... Fakt, że Sebo pisał, żeby nie sugerować się długimi łapami...Myślałam może, że Sebo zaszalał i nabył boerboela, ale chyba to też nie jest to, bo jak na boerboela za lekka, przynajmniej tak mi się wydaje... Sebo, do jasnego groma! Rozwiążesz tę zagadkę do jasnej cholerki, czy nie???:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Quote
klaudia&Manta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Sebo, do jasnego groma! Rozwiążesz tę zagadkę do jasnej cholerki, czy nie?? No właśnie :D Ja też już myślałam nad wszystkimi rasami , ale do żadnej ni choler całości nie mogę dopasować :oops: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :oops: ja liczyłam że to red nosek :loveu:ino z czarnym noskiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo fajnisty z niej szczypior :loveu: Quote
wejherstaff Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No, zabawa była przednia :lol: a sunia faktycznie piękna, i ten mięsień :loveu::loveu: a co do staffika hmmm, chyba ma coś w sobie... :eviltong::evil_lol::evil_lol::roll:;) i troche długo nas tu w niepewności trzymałeś :lol: pozdrawiamy cieplutko :p Quote
Sebastian Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 wejherstaff napisał(a):No, zabawa była przednia :lol: a sunia faktycznie piękna, i ten mięsień :loveu::loveu: a co do staffika hmmm, chyba ma coś w sobie... :eviltong::evil_lol::evil_lol::roll:;) i troche długo nas tu w niepewności trzymałeś :lol: pozdrawiamy cieplutko :p Ma bardzo dużo, choć nie wszystko...dlatego to poprostu mix:p Quote
klaudia&Manta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No wreszcie :) Suńka jest naprawdę prześliczna , prosimy o jeszcze jakies fotki ;-) Quote
agastaffbull Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No, nareszcie zgadka została rozwiązana! Szczerze mówiąc mixa też brałam pod uwagę, ale się do tego nie przyznałam głośno:eviltong: Sunia jest super, bardzo sympatyczna, a że torpeda-wierzę na słowo, już po fotkach to widać! A propos fotek-dawaj jakieś, każda ilość mile widziana! Pozdrówka gorące, a dla psiaków głaskanko! Quote
strumyk Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Sebastian Książk napisał(a):No dobrze dość quizów:evil_lol: sunia to mix;)! jest sąsiada rodziców mojej narzeczonej:lol: ale mieszka u sasiada? :) bo inaczej to bym za dobre serce chwalila ;-) ps. i jak pisałem, bleee:eviltong: to nie mój kolor i nie mój typ:evil_lol::eviltong: choć sunia jest przekochana!!!;););):razz::razz::razz:;););)i prawdziwa torpeda!!! no to i tak jej daje jeszcze wiekszy plus, bo z wrednego czarnego i kochanego rudego, to wolalabym kohane rude i ty chyba tez :) chichi, a teraz pisałem prawdę czy nie?:p prawde! bo fotki fotkami, ale pedzacego psa ciezko jest zrobic bawiac sie tylko photoshopem :) a i sympatycznie tez wyglada :) Quote
porterin Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Drogi Sebastianie, w odpowiedzi na Twoje pytania, co Polacy robią w Londynie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jeśli chodzi o nasze dyskusje o wzorcu rasy :lol: tu dowód, że najładniejsze są czarne z białym z długimi nogami See you niedługo :multi: Quote
porterin Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Daj spokój chłopie, ze spodniami to mam problem odkąd tu jestem :eviltong: :roll:, różnymi ;) Quote
Sebastian Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 porterin napisał(a):Daj spokój chłopie, ze spodniami to mam problem odkąd tu jestem :eviltong: :roll:, różnymi ;) :evil_lol: Quote
porterin Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To jeszcze Ci wrzucę moje ulubione zdjęcie z Londynu - tu mi rodzina kazała stać i patrzeć jak świat się kręci - Picadilly Circus Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Achh ten uśmiech:loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/219/7535f116dae67a3amed.jpg Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :loveu:supcio ....a Ruda zaje2bista :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/219/e8b063b0ade754d5med.jpg http://images28.fotosik.pl/219/7535f116dae67a3amed.jpg szelmowski uśmiech Zośki :loveu: Quote
Recommended Posts