Sebastian Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 porterin napisał(a):Czyli, mam nikomu nie mówić? :diabloti: no jasne!@!! Quote
Sebastian Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 a to taka nowa na podwórku;):loveu:mam nadzieję , że w niektóre gusta trafi;) [SIZE="1"]Niestety mam duże problemy z dogo///:shake: aaa, i nie kojarzyć z zaprzyjaźnioną mi hodowlą;) oni kompletnie suni nie znają:evil_lol::evil_lol: Hehe. Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sliczna :) A co to za niunia ? Jaka rasa ? Bo mi kojarzy się z mixem boksera ( ma taką mordzię z wyrazu do boksera podobną ) ;-) Quote
Bullila.nl Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Fajna umiesniona Lala, hamerykanska jakas?:evil_lol: Quote
Vorph Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Sebastian, no chwal sie nowym nabytkiem? Coz to za dama? ;) Quote
agastaffbull Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Sebo, dawaj szczegóły! Ta sympatyczna ruda panienka jest Twoja? Pozdrawiam serdecznie! Quote
porterin Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 no, no, no, jakaś moda na importy, czy co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś tam slyszałam, ale nic nie kazal mowić hehehe Quote
wejherstaff Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Sebastian prosimy o szczegóły :razz: a nie tłumacz sie że masz problemy z netem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agastaffbull Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Sebo, dawaj szczegóły!!!:mad::mad::mad: Ileż jeszcze będziemy czekać w niepewności?! Quote
strumyk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Sliczna :) A co to za niunia ? Jaka rasa ? no i ja jak wszyscy tez sie przylaczam do tego pytania :) Quote
wejherstaff Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Sebastian Książk napisał(a): jak dogo zacznie chodzić normalnie to wrzucę jeszcze parę fotek przy Zosi, to będzie widać ile jest od szefowej drobniejsza:p zatem czekamy niecierpliwie na nowe fotki panienki :loveu: Sebastian Książk napisał(a): Ja nie mam problemów z netem! mam problem z dogomanią która uruchamia mi się co parę dni!!! właśnie to miałam na myśli - problem z dogomanią :shake: Quote
Patka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Sebastian z tego co Wiem sporo ludzi ma kłopot z dogo :cool3: ja nie mozę dlatego ze szybkie łącze przez kablówkę i firefoxa Quote
Vectra Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Sebastian , jak Ci się ponownie uda zalogować na dogo ;) to zaznacz sobie "pamiętaj mnie" To nie żaden sabotaż , tylko są problemy techniczne z forum. Quote
agastaffbull Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Sebo, dawaj dane i foty, nie trzymaj nas tak długo w napięciu!!! Ja wyłażę ze skóry z ciekawości, a Ty tak pomalutku dawkujesz wiedzę na temat rudej, tajemniczej damy...Zdradź w końcu nam tajemnicę któż to taki i skąd! Quote
klaudia&Manta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja też nie mogę już wytrzymać , tym bardziej że nadal nie wiem jakiej rasy jest panna :diabloti::diabloti: Prosimy o info ! A i wszystkiego naj , naj , najlepszego dla Zosieńki:smilecol::smilecol: Quote
Sebastian Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 klaudia&Manta napisał(a): , tym bardziej że nadal nie wiem jakiej rasy jest panna :diabloti::diabloti: nieee, no jakiej? Quote
agastaffbull Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jejku, ale ze mnie gapa! Faktycznie, wczoraj były imieniny Zofii! Złóż Zosi najlepsze życzonka ode mnie, z jednodniowym poślizgiem, ale bardzo szczere! Całusy i uściski dla solenizantki! A Sonia strasznie mnie intryguje i jak nie napiszesz szybko co to za tajemnicza pani, to się pogniewam! Skąd ją masz, w jakim jest w wieku itd...? Serdecznie pozdrawiam! Quote
Recommended Posts