klaudia&Manta Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Fotki spuer jak zawsze ;-) I zazdroszczę pobytu na plaży:p Quote
forgeta Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Piekne zdjęcie Zuzolowe i piękny Zuzol. A Wam pięknego słońca, dużo ruchu, i mam nadzieję że na wakacjach też będziecie mocno zajęci.;) Buziaki dla Zośki. Quote
wejherstaff Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Piękne jak zawsze fotki Z & Z :loveu: Quote
agastaffbull Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Jak zawsze fotorelacja-rewelacja! Pozdrowionka, głaskanko dla Z&Z i czekam na obiecanego maila:) Quote
Patka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Sebastian co ja mam powiedzieć mniam jednym słowem :loveu: Quote
Canaveral-staff Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 MNIODZIO:loveu::loveu::loveu: Quote
Sebastian Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 ,,WYPISUJESZ HASŁA W MOJEJ DŁONI POTEM SZCZOTKĄ ŚLAD FLAMASTRA DRZESZ. MÓWISZ,ŻE NIKOGO SIĘ NIE BOISZ, ŻE JAK PRZYJDĄ DO NAS TO ICH ZJESZ,CAŁY TY.'' :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sebastian Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 ,,GDY GŁUPOTA Z BIEDĄ JUŻ MNIE MAJĄ, ROBISZ MAŁPĘ I MAM W DOMU CYRK. W OCZACH OGNIE ZNÓW SIĘ ZAPALAJĄ, I DLA CIEBIE CHCĘ ZNÓW ŻYĆ.'' Quote
Sebastian Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 http://img220.imageshack.us/img220/2237/dsc0063be7.jpg Maksymalna ilość zdjęć w poście to 5 Quote
Sebastian Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 ,,JESTEŚ LEKIEM NA CAŁE ZŁO I NADZIEJĄ NA PRZYSZŁY ROK. JESTEŚ GWIAZDĄ W CIEMNOŚCI, MISTRZEM ŚWIATA W RADOŚCI, OTO CAŁY TY,NIE WYJĘTY TY.'' ...................:bye::gent: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :multi: :multi: :multi:ile foteczek i to jakie :loveu::loveu::loveu: Quote
agastaffbull Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Sebo, powinienieś zostać fotografem, chyba że już nim jesteś! Twoje foty są rewelacyjne! Wspaniałe psy, piękne zdjęcia, jak zawsze jest się na co napatrzyć! Proszę o więcej! Pozdrawiam a dla Z&Z tradycyjne klepanko i głaskanko! Quote
Carbonara Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mało tego ze fajne foty to jeszcze jaka oprawa artystyczna :) Muzycznie podświadoma :) Quote
Eventing Star Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Łaaaaaaa... Zbieram zęby z podłogi... Fotki super, psiuty oczywiście też :loveu: Quote
Sebastian Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Carbonara napisał(a):Mało tego ze fajne foty to jeszcze jaka oprawa artystyczna :) Muzycznie podświadoma :) ;)Szkoda że nie może zagrać... Dziękuję. Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Sebastian Książk']Fotografia to hobby, pracowałem przy wielu sesjach fotograficznych przy niezłych fachowcach i coś tam podpatrzyłem;)jestem fryzjerem zajmuję się między innymi stylizacją głównie kobiet i kreowaniem wizerunku-image:p Dziękujemy za koplementy, mi i moim łobuzom jest baaardzo miło:oops::oops::oops:będziemy się starać. aaaaaa fryzjer stylista :multi: :multi: :multi: to coś dla Mła .......ja nie mam pomysla na mój łepetyński fryz :roll: A obuziaki mają szczęście do takiego pańcia :loveu::loveu:co je tak pięknie foci ;) Quote
Patka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Sebastian i Ty sie nie chwalisz taką profesja a ja taka nieuczesana ;) a to stąd zachwyt owłosionym łepkiem mojego przychówku ;) przepiękne foty (ja sie czepie - rób proszę spacje po linach do każdej foty lepiej wtedy wyglądają) Quote
agastaffbull Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Naprawdę fantastyczne foty, widać, że masz do tego smykałkę! Jako wszechstronnie uzdoniona osoba, możesz mieć i salon fryzjerski i studio fotograficzne! A psi modele też jak zawsze suuuuper! Quote
Recommended Posts