Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

,,WYPISUJESZ HASŁA W MOJEJ DŁONI
POTEM SZCZOTKĄ ŚLAD FLAMASTRA DRZESZ.
MÓWISZ,ŻE NIKOGO SIĘ NIE BOISZ,
ŻE JAK PRZYJDĄ DO NAS TO ICH ZJESZ,CAŁY TY.''

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

,,JESTEŚ LEKIEM NA CAŁE ZŁO
I NADZIEJĄ NA PRZYSZŁY ROK.
JESTEŚ GWIAZDĄ W CIEMNOŚCI,
MISTRZEM ŚWIATA W RADOŚCI,
OTO CAŁY TY,NIE WYJĘTY TY.''

...................:bye::gent:

Posted

Sebo, powinienieś zostać fotografem, chyba że już nim jesteś! Twoje foty są rewelacyjne! Wspaniałe psy, piękne zdjęcia, jak zawsze jest się na co napatrzyć! Proszę o więcej! Pozdrawiam a dla Z&Z tradycyjne klepanko i głaskanko!

Posted

[quote name='Sebastian Książk']Fotografia to hobby, pracowałem przy wielu sesjach fotograficznych przy niezłych fachowcach i coś tam podpatrzyłem;)jestem fryzjerem zajmuję się między innymi stylizacją głównie kobiet i kreowaniem wizerunku-image:p

Dziękujemy za koplementy, mi i moim łobuzom jest baaardzo miło:oops::oops::oops:będziemy się starać.

aaaaaa fryzjer stylista :multi: :multi: :multi: to coś dla Mła .......ja nie mam pomysla na mój łepetyński fryz :roll:

A obuziaki mają szczęście do takiego pańcia :loveu::loveu:co je tak pięknie foci ;)

Posted

Sebastian i Ty sie nie chwalisz taką profesja a ja taka nieuczesana ;) a to stąd zachwyt owłosionym łepkiem mojego przychówku ;)
przepiękne foty (ja sie czepie - rób proszę spacje po linach do każdej foty lepiej wtedy wyglądają)

Posted

Naprawdę fantastyczne foty, widać, że masz do tego smykałkę! Jako wszechstronnie uzdoniona osoba, możesz mieć i salon fryzjerski i studio fotograficzne! A psi modele też jak zawsze suuuuper!