wfh85 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Sebastian Książk napisał(a):http://images3.fotosik.pl/245/418813f96d7a386cmed.jpg a to kumpel Zoski ... Królowiec... wybaczcie że odkopuje foto z 3ciej strony ale wczesniej nic nie wiedzialem ze ja też jestem w tej galerii :cool3: Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki Quote
Sebastian Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 ...................:evil_lol: Quote
Harpagon Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 GRATULACJE !!! ŻYCZĘ DALSZYCH SUKCESÓW !!! POZDRAWIAMY !!! Quote
Canaveral-staff Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dwa diabełki:diabloti::diabloti::diabloti: a trzeci w tle:evil_lol::evil_lol: Quote
blaira Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Giovani...zdjecia super;) Do zobaczenia w sezonie 2008 :cool3: pozdr. Quote
Sebastian Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 blaira napisał(a):Giovani...zdjecia super;) Do zobaczenia w sezonie 2008 :cool3: pozdr. :hand:Do zobaczenia, trzymam kciuki:bigok: Quote
hun Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zdjęcia super-takie rodzinne :loveu: Family Buldożer Quote
porterin Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 No proszę, proszę, wygląda na to, że Dolny Śląsk przestanie być staffikowym zagłębiem :lol: Powodzenia Quote
Sebastian Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='hun']Życzę sobie i mojemu małżonkowi,aby mieszkało się nam spokojnie i szczęśliwie. Z okozji faktu naszej wspólnej tajemnicy,pragnę podziękować z całego serca Tobie i Twojej Kasieńce,za trud i wielkie zaangażowanie w znalezieniu odpowiedniego miejsca na ziemi,w którym mogła będę kontynuować swoją odwieczną pasję hodowania. Radość z faktu,że będziemy blisko dodaje mi siły i motywacji,do dalszego tworzenia i kontynuacji pasji,którą wiele lat temu rozpoczełam. Cieszę się bardzo,że w Twojej osobie odnalazłam bratnią duszę.-I gdy kiedyś mnie nie będzie,wiem że pozostawię kontynuatora swojej w ręcz chorobliwej pasji. Sebastian -z pełnyn szacunkiem Ewa Tokoń Family Buldożer Pani Ewo I Panie Andrzeju... brak tak wspaniałych słów, które oddać by mogły co czuję jak to czytam... ,,,Nie mogę sobie odmówić pokazania całemu światu Waszego domu w którym jestem przekonany że kwitnąć będą wszystkie wasze jeszcze niespełnione marzenia. Jednocześnie daję jeszcze raz do zrozumiania...nie ma sprawy, to nie było dla nas żadnym kłopotem. Jak w piosence..."mały biały domek, w mej pamięci tkwi..." Tu he, he, na kaszubach, pewne wartości mają niewymierne znaczenie... ,,,jak już Wam mówiłem, dlatego tu, uważam pasujecie:multi: A to domek: jak się ktoś dopatrzy, to i numer domu nieprzypadkowy;););) http://img210.imageshack.us/img210/3913/kopiadomektuchomdq4.jpg maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640 Quote
wejherstaff Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Family Buldożer gratulujemy z całego serca i witamy na Kaszubach :multi::multi: Mały biały domek uroczy :loveu: w przepieknym miejscu Kaszub :loveu::loveu: Quote
Lambi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 OOOO wielkie gratulacje dla Family Buldożer, wspaniały wybór - Kaszuby to piękne miejsce:lol::lol::lol: Quote
hun Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 porterin napisał(a):No proszę, proszę, wygląda na to, że Dolny Śląsk przestanie być staffikowym zagłębiem :lol: Powodzenia Dorota dzięki,-może już nie będzie zagłębiem,ale bedzie istniał. W końcu Ty tam zostajesz i będziesz. A gdy zawitasz gdzieś w pobliże mojej twierdzy,-to serdecznie zapraszm,i jak za dawnych czasów pop..........my sobie palcami po stole. Family Buldożer Quote
hun Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Lambi napisał(a):OOOO wielkie gratulacje dla Family Buldożer, wspaniały wybór - Kaszuby to piękne miejsce:lol::lol::lol: Lambi zgadzam się z Tobą że Kaszuby to piękne miejsce,Jeżeli tak bardzo Ci się podobają ,to jesteś w pisana na listę gości,-ZAPRASZAM- Family Buldożer Quote
porterin Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 hun napisał(a):Dorota dzięki,-może już nie będzie zagłębiem,ale bedzie istniał. W końcu Ty tam zostajesz i będziesz. A gdy zawitasz gdzieś w pobliże mojej twierdzy,-to serdecznie zapraszm,i jak za dawnych czasów pop..........my sobie palcami po stole. Family Buldożer Wielkie dzięki, same miłe rzeczy spotykają mnie ostatnio :razz:, ja nie chce skladac tu wiążących deklaracji, ale ja chce zostac tu gdzie teraz jestem :lol:, ale mam nadzieję, że bedzie okazja pop....... palcami po stole :lol: Zapewne znajdą się tacy, którzy stwierdzą, że tylko to nam pozostało, ale jak wiadomo są ludzie i parapety :evil_lol: Quote
hun Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='wejherstaff']Family Buldożer gratulujemy z całego serca i witamy na Kaszubach :multi::multi: Mały biały domek uroczy :loveu: w przepieknym miejscu Kaszub :loveu::loveu: Wejherstaff dzięki za cieplutkie powitanie. Mały biały domek nie jest taki mały,-w sumie jest pięć pokoi,duża sypialnia,dwie łazienki,salon.jadalnia i kuchnia.A na zewnątrz duży taras. Tak że serdecznie zapraszam,-CZYM CHATA BOGATA- Family Buldożer Quote
Recommended Posts