strumyk Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Patka napisał(a):przybędziecie to mam nadzieje ze sie dzidzia sama przedstawi :lol: hmmm, to ja nawet bez Lindy przyjade, w koncu jej wystawy juz nie beda dotyczyc Quote
Lambi Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 strumyk napisał(a):hmmm, to ja nawet bez Lindy przyjade, w koncu jej wystawy juz nie beda dotyczyc hmmm:roll: Strumyk a to nie był żart??:cool3: :cool3: mam nadzieję że tak, i że spotkamy się jeszcze na wystawie;) ;) Quote
strumyk Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Lambi napisał(a):mam nadzieję że tak, i że spotkamy się jeszcze na wystawie;) ;) noo, w Chojnicach, a potem w Sopocie moze zajedziemy do Torunia popstrykac Was z tylu :diabloti: Quote
Canaveral-staff Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 gratulacje dla Zośki za 1 lokatę -stała jak posąg ;) ;) ;) Quote
Patka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 moze zajedziemy do Torunia popstrykac Was z tylu oj nie :cool1: jeszcze nie będę miała tali ;) zapewne :evil_lol: hmmm, to ja nawet bez Lindy przyjade, w koncu jej wystawy juz nie beda dotyczyc a weź tego pięknego śledzia może Rudolfinie wstyd sie zrobi ze nie ma tali ... :evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Zaraz tam wstyd... Rudolfina czeka na swoją Panią i razem zadbacie o linię ;) Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hey, Rodzinka! Mamy najświeższe wieści z Angli: Gold Charger Buldożer CLEAR - HC i L-2- HGA Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 bongobongo napisał(a):Hey, Rodzinka! Mamy najświeższe wieści z Angli: Gold Charger Buldożer CLEAR - HC i L-2- HGA ;)no i o to chyba chodziło...:multi: ale tu umawianko na wystawe torunska.....juz wam zazdroszcze.....;) Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ala! Nas w tym roku też nie będzie w Toruniu, ale mam pomysła (jak Kiepski mawiał), zorganizujemy spotkanko za rok :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 bongobongo napisał(a):Ala! Nas w tym roku też nie będzie w Toruniu, ale mam pomysła (jak Kiepski mawiał), zorganizujemy spotkanko za rok :loveu: :multi: ;)pomysł wart rozpatrzenia ...bo i Pola już będzie pewni deptać za Rudolfinką ;) Quote
Patka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a gdzie Zośka z Panem sie "szlaja" pewno znów po wystawach jakiś ;) pomysł wart rozpatrzenia ...bo i Pola już będzie pewni deptać za Rudolfinką zapraszamy zapraszamy :multi: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Patka napisał(a):a gdzie Zośka z Panem sie "szlaja" pewno znów po wystawach jakiś ;) zapraszamy zapraszamy :multi:;)Patuś ja już czuję się zaproszona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i doczekać się nie mogę takiej fotki małej ....już prawdziwej :loveu::loveu::loveu: No i liczę ze ekipę staffikowców poznam w komplecie;) Quote
Sebastian Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 bongobongo napisał(a):Hey, Rodzinka! Mamy najświeższe wieści z Angli: Gold Charger Buldożer CLEAR - HC i L-2- HGA Wspaniale!!! :evil_lol: oczywiście byłem spokojny a badania to tylko formalność:lol: Gratulacje;) Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Giovani napisał(a):no a w Toruniu się spotkamy, bo my będziemy!!!:lol: ale najpierw jutro Chojnice, powalczymy a nuż... Ale Ty czytaj dokładnie!:mad: :evil_lol: MY SIĘ Z ALĄ I PATKĄ ZA ROK UMAWIAMY NA SPOTKANKO STAFFIKOWCÓW:loveu: w TORUNIU ;) :lol: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Giovani napisał(a):no a w Toruniu się spotkamy, bo my będziemy!!!:lol: ale najpierw jutro Chojnice, powalczymy a nuż...;)no to ja zaczynam trzymać kcikaski ....;)...:kciuki: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 bongobongo napisał(a):Ale Ty czytaj dokładnie!:mad: :evil_lol: MY SIĘ Z ALĄ I PATKĄ ZA ROK UMAWIAMY NA SPOTKANKO STAFFIKOWCÓW:loveu: w TORUNIU ;) :lol: :multi::multi::multi:TAK ...tak ...rodzina moja już powiadomiona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Giovani napisał(a):Ale ja czytam dokładnie i cytatu z waszej tegorocznej wizyty nie zamieszczłem, więc umawiam się z tymi którzy będą. No dobra, niech będzie moja wina, :eviltong: Znikam, bo i tak do wyjazdu muszę się zbierać, powodzenia jutro! Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 :multi::multi::multi:brawo Zośka:loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 No piękny opis oby Rudolfina kiedyś sie takiego doczekała :cool3: gratulacje!! Quote
Recommended Posts