porterin Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Giovani napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze nad ogonem popracuję... uuu jeszcze trochę...a po czym oceniasz? hehehe, jakby to powiedzieć, jako "fachowiec" oceniałam z fotki, ale chyba miałam omamy, bo już jej nie widzę - fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
strumyk Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='porterin']hehehe, jakby to powiedzieć, jako "fachowiec" oceniałam z fotki, ale chyba miałam omamy, bo już jej nie widzę - fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe, Giovani poprosil o usuniecie "flaka" :) [quote name='blaira']Giovani gratulacje dla super występu...chodzi mi oto, że super razem wyglądacie i Zośka stoi jak posąg...prezentacja 1 klasa!!! No mowilam, ze w Gdyni sedzina ustawila od najgorzej do najlepiej pokazywanego psa :) Quote
Lambi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Giovani wielkie gratki:loveu: faktycznie Zosia pięknie się ustawia, i powiem Wam w tajemnicy że ona tak może długo;) ;) Quote
blaira Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Giovani'] zobaczymy się...:eviltong: wkrotce...Ooo...hmmm no to się cieszę....a gdzie?? :lol::lol: pozdr. Blaira&Cest Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :multi:gratulki dla Zośki:loveu::loveu::loveu: Quote
bongobongo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 POWODZENIA W CHOJNICACH! Mamy nadzieję już niedługo osobiście uściskać Zosię :loveu: Quote
bongobongo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :oops: :oops: :oops: Mea culpa! Ale na usprawiedliwienie, gratki napływają "zewsząd" ;) , a my wolimy osobiście :lol: ;) ! A komunikacja na linii Kaszuby - Wrocław - Warszawa nie zakłócona, więc wszystko wiemy i zawsze Was pozdrawiamy, a kiedy trzeba - wspieramy całm sercem! Ale mi się ładnie napisało :eviltong: ;) Kasia Quote
Vectra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Giovani napisał(a):;) :eviltong: ;) :obrazic: :eviltong: :diabloti: i tym miłym akcentem serdecznie pozdrawiamy :cool3: Quote
Patka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a do Nas wpadacie :razz: o lokatę nie musicie sie martwic ostatnie miejsce grzeja dl a Rudofliny :evil_lol: a serio gratulacje :multi: Quote
Vectra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Giovani napisał(a):A my z wzajemnością:Rose: :popcorn: to:popcorn: to w Toruniu w takim razie :cool3: Patka napisał(a):a do Nas wpadacie :razz: o lokatę nie musicie sie martwic ostatnie miejsce grzeja dl a Rudofliny :evil_lol: a serio gratulacje :multi: słuchaj Patka , każda lokata jest dobra :cool3: :diabloti: :diabloti: Quote
bongobongo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nas w Toruniu nie będzie, szkoda bo bardzo chciałam wymiziać Rudolfinę :loveu:, ale końcówka wakacji będzie dla nas "gorąca". Natomiast z Zosią zobaczymy się w Sopocie i mam nadzieję, że z dużą częścią znajomych staffikowców, bo słyszałam, że będzie nas sporo:lol: Oby tylko pogoda dopisała, bo ta w zeszłym roku popsuła plany, miłe plany z tego co pamiętam:eviltong: Quote
Patka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 brak lokaty też :evil_lol: no to ciekawie sie zapowiada teraz trzymajcie kciuki za narodziny sensownie przed lub po wystawie żeby nie zapeszyć :cool3: Quote
Vectra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Patka napisał(a):brak lokaty też :evil_lol: no to ciekawie sie zapowiada teraz trzymajcie kciuki za narodziny sensownie przed lub po wystawie żeby nie zapeszyć :cool3: Weź no się zbieraj szybko :cool3: zobacz jaka fajna impra się szykuje w Toruniu :diabloti: Quote
Patka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 przybędziecie to mam nadzieje ze sie dzidzia sama przedstawi :lol: Quote
Recommended Posts