Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Giovani napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze nad ogonem popracuję...

uuu jeszcze trochę...a po czym oceniasz?

hehehe, jakby to powiedzieć, jako "fachowiec" oceniałam z fotki, ale chyba miałam omamy, bo już jej nie widzę - fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='porterin']hehehe, jakby to powiedzieć, jako "fachowiec" oceniałam z fotki, ale chyba miałam omamy, bo już jej nie widzę - fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hehe, Giovani poprosil o usuniecie "flaka" :)
[quote name='blaira']Giovani gratulacje dla super występu...chodzi mi oto, że super razem wyglądacie i Zośka stoi jak posąg...prezentacja 1 klasa!!!
No mowilam, ze w Gdyni sedzina ustawila od najgorzej do najlepiej pokazywanego psa :)

Posted

:oops: :oops: :oops: Mea culpa!

Ale na usprawiedliwienie, gratki napływają "zewsząd" ;) , a my wolimy osobiście :lol: ;) !

A komunikacja na linii Kaszuby - Wrocław - Warszawa nie zakłócona, więc wszystko wiemy i zawsze Was pozdrawiamy, a kiedy trzeba - wspieramy całm sercem! Ale mi się ładnie napisało :eviltong: ;)

Kasia

Posted

Giovani napisał(a):
A my z wzajemnością:Rose: :popcorn:

to:popcorn: to w Toruniu w takim razie :cool3:

Patka napisał(a):
a do Nas wpadacie :razz: o lokatę nie musicie sie martwic ostatnie miejsce grzeja dl a Rudofliny :evil_lol:
a serio gratulacje :multi:

słuchaj Patka , każda lokata jest dobra :cool3: :diabloti: :diabloti:

Posted

Nas w Toruniu nie będzie, szkoda bo bardzo chciałam wymiziać Rudolfinę :loveu:, ale końcówka wakacji będzie dla nas "gorąca".

Natomiast z Zosią zobaczymy się w Sopocie i mam nadzieję, że z dużą częścią znajomych staffikowców, bo słyszałam, że będzie nas sporo:lol:

Oby tylko pogoda dopisała, bo ta w zeszłym roku popsuła plany, miłe plany z tego co pamiętam:eviltong:

Posted

brak lokaty też :evil_lol:
no to ciekawie sie zapowiada teraz trzymajcie kciuki za narodziny sensownie przed lub po wystawie żeby nie zapeszyć :cool3:

Posted

Patka napisał(a):
brak lokaty też :evil_lol:
no to ciekawie sie zapowiada teraz trzymajcie kciuki za narodziny sensownie przed lub po wystawie żeby nie zapeszyć :cool3:

Weź no się zbieraj szybko :cool3: zobacz jaka fajna impra się szykuje w Toruniu :diabloti: