hun Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 mikołaj super tak powiedziały moje stafiory i dodały że chętnie go ugoszczą jakby się u nich zjawił:evil_lol: Quote
bongobongo Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Kto wam pozwolił wstawić moje zdjęcie z ubiegłorocznych Świąt? :evil_lol::mad::eviltong: Marta nie wiedziałem że ty tak pięknie na świeta się przemieniasz!!!:evil_lol: No ale cóż, czego można się spodziewać po Babie Jadze???:diabloti: :eviltong: Jacek Quote
bongobongo Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Giovani napisał(a):Kurde, kochani chyba do was na moim reniferze przyfrunę...:eviltong: :eviltong: :eviltong: To może małe spotkanko u Hunów w święta? Huny dobre swojskie wyroby bedą mieć;) to sobe coś przkąsimy :diabloti: Jacek Quote
Nela Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jak dwie krople wody !!! :lol: Fajna ta Twoja Zosia !! taka malutka przy tatusku !!!!!! Cytat: Napisał(a) Marta Chmielewska Kto wam pozwolił wstawić moje zdjęcie z ubiegłorocznych Świąt? :evil_lol::mad::eviltong: Pani Marto !! Nie poznalysmy sie w Poznaniu na swiatowce ale zaczynam myslec ze moze i dobrze ....hihihi :eviltong: :evil_lol: Quote
hun Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Przybywajcie,przybywajcie ze wszystkich stron - jadła i trunków u nas dostatek . Czym chata bogata . Quote
Marta Chmielewska Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Czuję się zaproszona :diabloti: Quote
Alicja Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Czuję się zaproszona :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co mietłe se już wyszykowałaś;) Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Skoro gospodarz podjął temat;) życzenia od całej Ozzulkowej Rodzinki Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Giovani']He he... gospodarz...he, to ja, to ja!!!;)no a kto ...chyba nie Zośka:p Quote
iskierka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Śliczne mamy sunie poprostu przpiękne. Ostatnio byłyśmy na spacerze z kolegą amstawem mutantem wygląda pezrażająco ja mam 170 cm wzrostu a on sięga mi do pasa i dyńkę ma streznie wielką wygląda ogólnie jak potwór:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: Miałam opory żeby puścić moje miniaturki wolno do zabawy z owym kolegą ale był super wsztskie trzy stworki zachowywały się jak "szczeniaczki" i przecudnie się bawiły! :happy1: :happy1: Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 bulterier z ręką swojego pana w pysku ;) Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :razz:wy tu śmich chichy a nie wiecie o tym że macie agresywne psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja grzecznie proszę o fotki Zośki:loveu: Quote
Sebastian Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 ;).......................... Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Giovani']Hehe, fotki będą już nie długo...ale narazie brakuje ładnego słoneczka;);)no proszę to już bez słoneczka się nie da :razz: Quote
Recommended Posts