_Mona Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Byłam w sobote w schronisku sama się zastanawiam co się stało?, Dziadeczek nadal siedzi. AniolStroz odezwij się czy będziesz go zabierała na DS??? Tosia jest nadal u mnie, ma kolejną biegunkę i jest cały czas na antybiotykach. Ale ożywiła się i zaczyna sama po mieszkaniu spacerować, wychodzi na spacerki, ma apetyt. Niestety ma problem z zachowaniem fizjologii w domu. Quote
gosia2313 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 _Mona napisał(a):Byłam w sobote w schronisku sama się zastanawiam co się stało?, Dziadeczek nadal siedzi. AniolStroz odezwij się czy będziesz go zabierała na DS??? Tosia jest nadal u mnie, ma kolejną biegunkę i jest cały czas na antybiotykach. Ale ożywiła się i zaczyna sama po mieszkaniu spacerować, wychodzi na spacerki, ma apetyt. Niestety ma problem z zachowaniem fizjologii w domu. Też jestem ciekawa co się stało ? Quote
_Mona Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 I co dalej z Dziadeczkiem? naprawdę nie ma nikogo kto by te maleństwo zabrał na DT? Quote
Jasza Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Zaglądam...myślałam że maluszek juz zabrany.... Quote
Beatkaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dzwonił ktoś do AniolaStroza??? Mam telefon w razie czego to moge podać.... Hmmmm:shake::shake: Quote
Syla Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 inga.mm napisał(a):Ciekawe, dlaczego AniolStroz nie odzywa się? Bardzo chciałabym się mylić, ale lepiej szukajcie Dziadkowi innego domku.W przypadku naszego Reksia była ta sama sytuacja, wszystko ustalone i wizyta przed umówiona, osoba do tego znaleziona.Wszyscy szczęśliwi i dziękowali.Przed wizytą dziewczyna usłyszała, że nieaktualne...Potem mętne tłumaczenia na wątku.Ciekawe, co tym razem się stało.Jeżeli się mylę, to przepraszam, za zamieszanie. Quote
inga.mm Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Syla napisał(a):Bardzo chciałabym się mylić, ale lepiej szukajcie Dziadkowi innego domku.W przypadku naszego Reksia była ta sama sytuacja, wszystko ustalone i wizyta przed umówiona, osoba do tego znaleziona.Wszyscy szczęśliwi i dziękowali.Przed wizytą dziewczyna usłyszała, że nieaktualne...Potem mętne tłumaczenia na wątku.Ciekawe, co tym razem się stało.Jeżeli się mylę, to przepraszam, za zamieszanie. No właśnie. Byłam tam i najpierw były och, achy, a potem: AniolStroz napisał(a):bardzo zaluje ze tak wyszlo z tym DT wszystko bylo w pozadku niewiem czemu taka nagla zmiana zdania naprawde. Przykro mi.... Quote
_Mona Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Szkoda tylko psiaka.....nie rozumiem takiej nagłej zmiany zdania? Quote
Kava Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dziewczyny nie ma co debatowac i gdybac.... Aniol Stroz zawiodl nie tylko nasze oczekiwania ale przedewszystkim tego bidaka.... zbierzmy sily i szukajmy nowego rozwiazania.... Quote
inga.mm Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Kava napisał(a):dziewczyny nie ma co debatowac i gdybac.... Aniol Stroz zawiodl nie pierwszy raz Quote
_Mona Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Przynajmniej Tosi się udało.... Tosia jest obecnie na antybiotykach, ponieważ ma kaszel i w czw idziemy na wizytę kontrolną, na szczęście biegunki ustały. Lek wet zaleciła podawać wyłącznie do jedonka indyka lub wołowine, nic innego. Więc dziennie gotuję mięsko z indyka Tosi. Bardzo się ożywiła, chodzi za mną cały czas po mieszkaniu, z pozostałymi psiakami się zgadza, dużo śpi. Jednak nadal ma problem z zachowaniem fizjologii. Quote
_Mona Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ok wejdę na konto na fotosika i wrzucę .... obiecane fotki Tosi Quote
maxelka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tosiunia śliczniusia. Wrzucę jej fotki do albumu jeśli mogę Quote
_Mona Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 maxelka napisał(a):Tosiunia śliczniusia. Wrzucę jej fotki do albumu jeśli mogę oczywiście.... Quote
_Mona Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 inga.mm napisał(a):ale fajny bąbelek Żal mi naszego małego Dziadeczka, mam tylko nadzieję, że uda nam się w porę mu pomóc. Te stareńkie psiaki potrzebują natychmiast DS/DT, muszą zostać zdiagnozowane, często są już chore, a w schronisku nie mają wystarczającej opieki, także lekarskiej. Proszę o pomoc w zanlezieniu pilnie DS/DT dla Dziadka.... Quote
inga.mm Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ja proponowałam dt, ale pojawiła sie AniolStroz i wszyscy zachłysnęli się szczęściem. Niestety, okazało się przedwczesnym. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 AniolStroż-nie ma przesyłki,ale ja czekam-mam nadzieję,ze się doczekam.. Jestem zaniepokojony. Waldek Quote
gosia2313 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='waldi481']AniolStroż-nie ma przesyłki,ale ja czekam-mam nadzieję,ze się doczekam.. Jestem zaniepokojony. Waldek Jakiej przesyłki? Ja czekam na numer telefonu do AS od Beatki. A czy DT u Ciebie inga, jest płatny czy darmowy? Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Miały być wysłane do nas lekarstwa.Piszę bo nie wiem czy mamy czekać na przesyłkę czy nie.. I czy idzie ta przesyłka poleconym czy nie..Pytam bo się martwię/.. gosia2313-jeżeli bys dzwoniła to b.prosze spytaj czy wyszła-jesli nie to my zrezygnujemy.. W/E Quote
gosia2313 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 waldi481 napisał(a):Miały być wysłane do nas lekarstwa.Piszę bo nie wiem czy mamy czekać na przesyłkę czy nie.. I czy idzie ta przesyłka poleconym czy nie..Pytam bo się martwię/.. gosia2313-jeżeli bys dzwoniła to b.prosze spytaj czy wyszła-jesli nie to my zrezygnujemy.. W/E Okej spytam :) Quote
_Mona Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 inga.mm napisał(a):ja proponowałam dt, ale pojawiła sie AniolStroz i wszyscy zachłysnęli się szczęściem. Niestety, okazało się przedwczesnym. Mam pyt czy nadal jest szansa na DT u Ciebie dla Dziadka? płatny czy nie? Quote
Recommended Posts