Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:lol:
Po sylwestrowej nocy spedzonej w towarzystwie naszych psów ,jak zwykle o 9 poczłapałam na długi spacer.

wspólne wąchanie....

wspólna zabawa

Posted

witajcie miło Was znowu u nas gościć:lol:
Imbir1 choruj choruj musisz sie bardzo zarazic :lol: :lol:
Moje faflaki czasem skubia trawkę jak krówki:lol:

Posted

Na dzisiejszym spacerku spodkalismy kacza parkę,zwykle o tej porze roku jak jest snieg ,kaczki całymi stadami przylatuja zimowac:lol:

Posted

Kate i Luka - no niestety nie spia razem, ani w dzień ani w nocy, to sporadyczne wypadki ,a szkoda. Kazdy ma swoje poslanie ,śpia na nich róznie ,zamieniaja sie miejscami.Razem są dopiero trzy miesiące wiec nie chcialam robic nic na siłę, mam jednak nadzieje ze kiedys nadejdzie ten dzień.Mam zamiar spróbowac zabrac jedno z poslan na cały dzięń i zobaczę co będzie.

Oooo co to ...

Fazka próbuje jajo:crazyeye: w skoróbce:crazyeye:

Rudasek posmutnial bo nie zdąrzył złapac jajka:cool3:

Posted

[quote name='izka']Kate i Luka - no niestety nie spia razem, ani w dzień ani w nocy, to sporadyczne wypadki ,a szkoda. Kazdy ma swoje poslanie ,śpia na nich róznie ,zamieniaja sie miejscami.Razem są dopiero trzy miesiące wiec nie chcialam robic nic na siłę, mam jednak nadzieje ze kiedys nadejdzie ten dzień.Mam zamiar spróbowac zabrac jedno z poslan na cały dzięń i zobaczę co będzie.

rozumiem, już myślałam, że taka zgoda między nimi ;)

buuu... jaki smutasek

Posted

Kate ,myslę że wszystko jest na dobrej drodze do wspólnego spania,teraz jak im sie zdarzy byc na jednym poslaniu nie warcza na siebie ,jak kiedyś:multi:
Imbir,patrz na Rudego patrz :lol: :lol: to pare fotek specjalnie dla Ciebie :lol:
Rudaskowe minki

Posted

oglądnęłam sobie CAŁĄ waszą galeryjkę i strasznie ci zazdroszczę!!! masz dwa boksie!!! a ja jednego :placz: i to jeszcze takie śliczne boksie :loveu:
znam już adres, będę częściej :lol:

Posted

:lol: Leemonca witamy w naszej galeryjce:multi: ,ja tez kiedys ,calkiem niedawno zazdrosciłam posiadaczom 2 bokserów, az powiedzialam dosyc,i bez zgody mojego Tezecika ,przywloklam drugiego boksera:diabloti: musze sie przyznac ze w pierwszym miesiacu miewalam nie chwile ale dni zwątpienia,ale wszystko sie super poukładało:lol: Leemonca Masz galeryjke ?
wpadniemy z wizytą:lol:

Posted

mam galeryjkę, jak klikniesz w bannerek na dole to się w niej znajdziesz, zapraszam :lol:
na drugiego boksia to ja muszę trochę poczekać, aż mój mały czubek wydorośleje :cool3:, bo na razie nie mogę nad nim jednym zapanować :cool3: