Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
izka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Witajcie! Faze zabralismy ze schroniska 14.08.2005.Myslalam ze moze sie widzialysmy:lol: Najwazniejsze ze to udana adopcja:lol: :lol: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Boksinkom, Pańci, Pańciowi wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze niech się w Nowym Roku zdarzy:lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:lol: Po sylwestrowej nocy spedzonej w towarzystwie naszych psów ,jak zwykle o 9 poczłapałam na długi spacer. wspólne wąchanie.... wspólna zabawa Quote
Bodziulka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='izka'] ajjjt! uwielbiam ten przód w dole, tyłek w górze i do tego jeszcze czasami poszczekują :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
izka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 i szczekają i warczą a jak na siebie skacza to robia taki halas jak by sie strasznie gryzly:cool3: i koniec zabawy Quote
izka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 deptamy dalej Rudasek zaglada czy idę:lol: pańcia do sklepu poszła- trzeba czekać:lol: Quote
DORRAG Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='izka'] Czyżby tutaj jedli trawkę? Quote
Imbirka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witajcie:multi: a ja znowu choruję jak patrzę na tą cudną parkę:roll: Quote
AśkaK Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='izka'] Ale słodkie całusy!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 witajcie miło Was znowu u nas gościć:lol: Imbir1 choruj choruj musisz sie bardzo zarazic :lol: :lol: Moje faflaki czasem skubia trawkę jak krówki:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Różne pozycje, ale cały czas zgodnie na posłanku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Na dzisiejszym spacerku spodkalismy kacza parkę,zwykle o tej porze roku jak jest snieg ,kaczki całymi stadami przylatuja zimowac:lol: Quote
izka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Kate i Luka - no niestety nie spia razem, ani w dzień ani w nocy, to sporadyczne wypadki ,a szkoda. Kazdy ma swoje poslanie ,śpia na nich róznie ,zamieniaja sie miejscami.Razem są dopiero trzy miesiące wiec nie chcialam robic nic na siłę, mam jednak nadzieje ze kiedys nadejdzie ten dzień.Mam zamiar spróbowac zabrac jedno z poslan na cały dzięń i zobaczę co będzie. Oooo co to ... Fazka próbuje jajo:crazyeye: w skoróbce:crazyeye: Rudasek posmutnial bo nie zdąrzył złapac jajka:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='izka']Kate i Luka - no niestety nie spia razem, ani w dzień ani w nocy, to sporadyczne wypadki ,a szkoda. Kazdy ma swoje poslanie ,śpia na nich róznie ,zamieniaja sie miejscami.Razem są dopiero trzy miesiące wiec nie chcialam robic nic na siłę, mam jednak nadzieje ze kiedys nadejdzie ten dzień.Mam zamiar spróbowac zabrac jedno z poslan na cały dzięń i zobaczę co będzie. rozumiem, już myślałam, że taka zgoda między nimi ;) buuu... jaki smutasek Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja sie niemoge napatrzeć na Rudaska on jest strasznie podobny do Imbirka idotego strzela podobne minki:lol: Quote
izka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Kate ,myslę że wszystko jest na dobrej drodze do wspólnego spania,teraz jak im sie zdarzy byc na jednym poslaniu nie warcza na siebie ,jak kiedyś:multi: Imbir,patrz na Rudego patrz :lol: :lol: to pare fotek specjalnie dla Ciebie :lol: Rudaskowe minki Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 dziękujemy:multi: śliczny pycholek Rudaska:loveu: Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 oglądnęłam sobie CAŁĄ waszą galeryjkę i strasznie ci zazdroszczę!!! masz dwa boksie!!! a ja jednego :placz: i to jeszcze takie śliczne boksie :loveu: znam już adres, będę częściej :lol: Quote
izka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 :lol: Leemonca witamy w naszej galeryjce:multi: ,ja tez kiedys ,calkiem niedawno zazdrosciłam posiadaczom 2 bokserów, az powiedzialam dosyc,i bez zgody mojego Tezecika ,przywloklam drugiego boksera:diabloti: musze sie przyznac ze w pierwszym miesiacu miewalam nie chwile ale dni zwątpienia,ale wszystko sie super poukładało:lol: Leemonca Masz galeryjke ? wpadniemy z wizytą:lol: Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mam galeryjkę, jak klikniesz w bannerek na dole to się w niej znajdziesz, zapraszam :lol: na drugiego boksia to ja muszę trochę poczekać, aż mój mały czubek wydorośleje :cool3:, bo na razie nie mogę nad nim jednym zapanować :cool3: Quote
Recommended Posts