Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale słodziak:loveu: :loveu: :loveu: , tutaj ma minkę mojego Imbirka:evil_lol:

ja już sobie wyobrażam ile to szaleństwa i radości jest jak wracacie do domu:lol: :multi:

Posted

Kate i Luka Faza nie zostala oddana do schroniska ,ktos zglosil ze blaka sie na terenie rzeszowskiej gieldy,nic blizszego na jej temat nie stety nie wiem ,nigdzie nie ma tatuazy .Pies byl zadbany, ale jej stan psychiczny nie byl najlepszy ,po zatym ma padaczke ,moze sie zgubila,nikt jednak sie po nia nie zglosil ,i tak jest z nami:lol:

Imbir1 Sama przeciez wiesz jak zachowuje sie witajacy bokser,wystarczy tylko czule przemowic a malo na glowe nie wejda:loveu: tak sie ,kreca jeden przez drugiego ,robia tyle zamieszania ze szok,ale wystarczy ze odesle sie je na miejsca i jest spokoj:evil_lol: Takie przywitanie czeka tylko nas :lol: ,gosci witaja bardzo oszczednie ,sa nauczone lezec na miejscach jak ktos przychodzi.I nie ma problemów.

Posted

izka napisał(a):
Kate i Luka Faza nie zostala oddana do schroniska ,ktos zglosil ze blaka sie na terenie rzeszowskiej gieldy,nic blizszego na jej temat nie stety nie wiem ,nigdzie nie ma tatuazy .Pies byl zadbany, ale jej stan psychiczny nie byl najlepszy ,po zatym ma padaczke ,moze sie zgubila,nikt jednak sie po nia nie zglosil ,i tak jest z nami:lol:

Teraz rozumiem... Dobrze, że znalazła w Was kochających właścicieli ;)

Posted

Kiedy Boże Narodzenia nadchodzi,

przesłać życzenia się godzi.
Przyjmijcie zatem z rąk naszych
garść życzeń najlepszych
zdrowia, spokoju, radości,
a w Nowym Roku - olbrzymiego Rogu Obfitości

Guest Kamcia_14
Posted

100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości życzy...Kinguśś i kamuśś

Posted

Życzę, aby wszyscy bliscy
mogli spotkać sie w ten wieczór
śpiewu kolęd, miłych wspomnień,
blasku świeczek i uśmiechu.
Życzę wielkiej, aż po sufit,
lasem pachnącej choinki,
którą skryją, aż po czubek
wymarzone upominki.

Posted

evaxon napisał(a):
:crazyeye: ale masz ekonomiczna zmywarke:evil_lol: duzo wody nie pobiera:razz: malo miejsca zajmuje:razz: baaaajer:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Doberek bokserska parko :)

Posted

Takie biedne psie nieszczęscie ,wyrzucone ,głuche ,z krzywą morduchną.Do dzis nie mogę pojać z jakiego powodu ,zostal wyrzucony:shake: to takie kochane stworzenie,pies jest z nami dopiero trzy miesiace a za zadne skarby swiata nie oddalabym nikomu!

Gonia Ty najlepiej znasz te tematy,takich nieszczęść w kazdym schronisku jest mnóstwo.