Bodziulka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='izka'] najcudowniejsze chwile :loveu: Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ale słodziak:loveu: :loveu: :loveu: , tutaj ma minkę mojego Imbirka:evil_lol: ja już sobie wyobrażam ile to szaleństwa i radości jest jak wracacie do domu:lol: :multi: Quote
izka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Kate i Luka Faza nie zostala oddana do schroniska ,ktos zglosil ze blaka sie na terenie rzeszowskiej gieldy,nic blizszego na jej temat nie stety nie wiem ,nigdzie nie ma tatuazy .Pies byl zadbany, ale jej stan psychiczny nie byl najlepszy ,po zatym ma padaczke ,moze sie zgubila,nikt jednak sie po nia nie zglosil ,i tak jest z nami:lol: Imbir1 Sama przeciez wiesz jak zachowuje sie witajacy bokser,wystarczy tylko czule przemowic a malo na glowe nie wejda:loveu: tak sie ,kreca jeden przez drugiego ,robia tyle zamieszania ze szok,ale wystarczy ze odesle sie je na miejsca i jest spokoj:evil_lol: Takie przywitanie czeka tylko nas :lol: ,gosci witaja bardzo oszczednie ,sa nauczone lezec na miejscach jak ktos przychodzi.I nie ma problemów. Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 izka napisał(a):Kate i Luka Faza nie zostala oddana do schroniska ,ktos zglosil ze blaka sie na terenie rzeszowskiej gieldy,nic blizszego na jej temat nie stety nie wiem ,nigdzie nie ma tatuazy .Pies byl zadbany, ale jej stan psychiczny nie byl najlepszy ,po zatym ma padaczke ,moze sie zgubila,nikt jednak sie po nia nie zglosil ,i tak jest z nami:lol: Teraz rozumiem... Dobrze, że znalazła w Was kochających właścicieli ;) Quote
lothia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :loveu: wyglada tutaj jak stary Warszawiak z Różyckiego:lol: Quote
izka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: stary warszawiak:megagrin: :megagrin: Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='izka'] Uwilbiam jak boksie witają i zginaja sie w taki rogalik:loveu: . Quote
AśkaK Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 DORRAG napisał(a):Uwilbiam jak boksie witają i zginaja sie w taki rogalik:loveu: . Tak, rogaliki są...słodkie!:loveu: :lol: Quote
Dobermania Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Ojeeej, ile tu miłości :loveu: :loveu: :loveu: Zazdroszczę dwóch boksiaków :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrowienia od dobka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kiedy Boże Narodzenia nadchodzi, przesłać życzenia się godzi. Przyjmijcie zatem z rąk naszych garść życzeń najlepszych zdrowia, spokoju, radości, a w Nowym Roku - olbrzymiego Rogu Obfitości Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości życzy...Kinguśś i kamuśś Quote
izka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Serdecznie dziekujemy za życzenia:lol: Quote
DORRAG Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Życzę, aby wszyscy bliscy mogli spotkać sie w ten wieczór śpiewu kolęd, miłych wspomnień, blasku świeczek i uśmiechu. Życzę wielkiej, aż po sufit, lasem pachnącej choinki, którą skryją, aż po czubek wymarzone upominki. Quote
e.v.a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesołych świat :multi: http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witamy serdecznie znajomą mordkę ze schroniska. :loveu: Śliczne pyszczki. :loveu: :p Quote
izka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Witaj Gonia:multi: :multi: :lol: napewno znasz Faze ona przeciez z Twojego schronu,jak miło ze wpadłas:lol: Quote
izka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 spacerek Moje boksery pomagaja mi myc gary:lol: Quote
e.v.a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :crazyeye: ale masz ekonomiczna zmywarke:evil_lol: duzo wody nie pobiera:razz: malo miejsca zajmuje:razz: baaaajer:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 evaxon napisał(a)::crazyeye: ale masz ekonomiczna zmywarke:evil_lol: duzo wody nie pobiera:razz: malo miejsca zajmuje:razz: baaaajer:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doberek bokserska parko :) Quote
izka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 :megagrin: :megagrin: zmywarka,a swoja i rudego michę to tak wylize ze myć nie trzeba. kilka cieplutkich fotek. Quote
Bodziulka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no patrzcie, a mój nigdy w zmywarkę nie chciał się bawić :shake: wybredna bestai ;) Quote
izka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 awantura o butelkę:shake: slodziutka mordula Rudaska:lol: Quote
izka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Takie biedne psie nieszczęscie ,wyrzucone ,głuche ,z krzywą morduchną.Do dzis nie mogę pojać z jakiego powodu ,zostal wyrzucony:shake: to takie kochane stworzenie,pies jest z nami dopiero trzy miesiace a za zadne skarby swiata nie oddalabym nikomu! Gonia Ty najlepiej znasz te tematy,takich nieszczęść w kazdym schronisku jest mnóstwo. Quote
Recommended Posts