Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To siadanie na boczku jest super:lol: Fazie jest wszystko jedno za czym zebra ,je doslownie wszystko,a to bylo pyszne ciasteczko :evil_lol:

Posted

izka napisał(a):
To siadanie na boczku jest super:lol: Fazie jest wszystko jedno za czym zebra ,je doslownie wszystko,a to bylo pyszne ciasteczko :evil_lol:

No.. mojej też ostatnio wszystko jedno o co żebra:evil_lol: byle by tylko żebrać:evil_lol:

Posted

Hej Iza, nie mogłam tu nie zajrzeć, w końcu po 1)macie dwa boksie, a boksie ja ubóstwiam!:loveu: po 2) tak jak my, macie Rudaska! :lol: :loveu: Gratuluję wyboru imienia!:lol: Rudasy są the best!:ylsuper: :p

Napatrzeć się na te Wasze psiotfory nie mogę, o! Choćby to zdjęcie - Fazka w mojej ulubionej pozie, czyli pręży się elegancko przed ciasteczkiem :lol: , a Rudy ma słodką minkę.:loveu:

Pozdrawiamy i czekamy na kolejne fotki!

Posted

Witaj u nas AśkaK :lol: przejzałam Twoja galeryjke i widze ze tez Masz wielkie serducho do schroniskowych psiaczków ,ja tez uwazam ze ,te bidule zaslugują na najwieksza uwagę .Historia twoich psiaków jest bardzo wzruszająca dobrze ze na swej drodze napotkaly Ciebie:lol:

Guest Kamcia_14
Posted

DORRAG napisał(a):
Ale fajna łóżeczkowa sesyjka :loveu: :loveu: :loveu:

Gdyby mnie tak w łóżku fotografowali to bym się obraziła :evil_lol:.
A tak to piesek Boski. A Bokserki lubię ale nie najbardziej.
Przecież są westy :multi:. :evil_lol:.

Posted

Kochane bąbelki:loveu: ŚLicznie razem wyglądają. Moim największym marzeniem jest mieć boksia i mam nadzieje, że w przyszłym roku to się spełni.

Posted

[quote name='izka']Witaj u nas AśkaK :lol: przejzałam Twoja galeryjke i widze ze tez Masz wielkie serducho do schroniskowych psiaczków ,ja tez uwazam ze ,te bidule zaslugują na najwieksza uwagę .
Dziękuję :oops: ale kto tu ma wielkie serducho?!:lol: I zgadzam się, bidaczki ze schronisk trzeba ratować jak tylko można, to często przecudowne psiaki!:loveu:
O, choćby ta tutaj bezdomna kiedyś parka::loveu:

Posted

:lol: dzieki dziewczyny,Agga napewno przyjdzie taki dzień ze bedziesz miala upragnionego boksia ,bo bardzo tego chcesz:lol: a moze dwa ??
Wszystkie psiaki sa kochane i małe i te duze :loveu:
a teraz troszke fotek:multi:
Moj przeslodki Rudasek

Faza zneca sie nad ufoludkiem ,który zostal uratowany:lol:

tu poluje na malego pluszowego pieska

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: śliczności :loveu: :loveu: :loveu:

a tak wogóle to zastanawia mnie fakt, że Faza jest kopiowana. Nie widziałam jeszcze psa w schronie kopiowanego. Wogołe nie widziałam psa nierodowodowego z kopiowanymi uszami, to rzadka praktyka... Ciekawe kto i dlaczego ją oddał do schronu...