Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
izka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Rudasek nadal marznie w łapki :roll: Quote
bonita Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Widać, że często Cię nie ma skoro wszystkie takie wycwanione :) :) :) Luzaki ;) Quote
izka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Witam Wszystkich serdecznie:lol: wspólne zebranie:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='izka'] Moja też tak siada:evil_lol: [quote name='izka'] A co Ty tam masz dobrego,że one takie zapatrzone:cool3: Quote
izka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 To siadanie na boczku jest super:lol: Fazie jest wszystko jedno za czym zebra ,je doslownie wszystko,a to bylo pyszne ciasteczko :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 izka napisał(a):To siadanie na boczku jest super:lol: Fazie jest wszystko jedno za czym zebra ,je doslownie wszystko,a to bylo pyszne ciasteczko :evil_lol: No.. mojej też ostatnio wszystko jedno o co żebra:evil_lol: byle by tylko żebrać:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='izka'] Ja bym nie wytrzymała tego skupienia wzroku i dała im całą lodówkę :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 a mój nie umiał żebrać, a ostanio tak się nauczył, że nic zjeść nie mogę spokojnie:cool3::evil_lol: Quote
Kitka20 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ale masz super dwa boksery w dodatku takie kochane ja mam tylko jednego a raczej jedną. Gratuluję pieski rewelka Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hej Iza, nie mogłam tu nie zajrzeć, w końcu po 1)macie dwa boksie, a boksie ja ubóstwiam!:loveu: po 2) tak jak my, macie Rudaska! :lol: :loveu: Gratuluję wyboru imienia!:lol: Rudasy są the best!:ylsuper: :p Napatrzeć się na te Wasze psiotfory nie mogę, o! Choćby to zdjęcie - Fazka w mojej ulubionej pozie, czyli pręży się elegancko przed ciasteczkiem :lol: , a Rudy ma słodką minkę.:loveu: Pozdrawiamy i czekamy na kolejne fotki! Quote
izka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Witaj u nas AśkaK :lol: przejzałam Twoja galeryjke i widze ze tez Masz wielkie serducho do schroniskowych psiaczków ,ja tez uwazam ze ,te bidule zaslugują na najwieksza uwagę .Historia twoich psiaków jest bardzo wzruszająca dobrze ze na swej drodze napotkaly Ciebie:lol: Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='izka'] Ale fajna łóżeczkowa sesyjka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 czesc:multi: :multi: :multi: :multi: ale śliczne te twoje mordzie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 DORRAG napisał(a):Ale fajna łóżeczkowa sesyjka :loveu: :loveu: :loveu: Gdyby mnie tak w łóżku fotografowali to bym się obraziła :evil_lol:. A tak to piesek Boski. A Bokserki lubię ale nie najbardziej. Przecież są westy :multi:. :evil_lol:. Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kamcia_14 napisał(a):... A tak to piesek Boski.. . tylko jeden?:cool3:, a sunia ci się nie podoba? Quote
Agga Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kochane bąbelki:loveu: ŚLicznie razem wyglądają. Moim największym marzeniem jest mieć boksia i mam nadzieje, że w przyszłym roku to się spełni. Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='izka']Witaj u nas AśkaK :lol: przejzałam Twoja galeryjke i widze ze tez Masz wielkie serducho do schroniskowych psiaczków ,ja tez uwazam ze ,te bidule zaslugują na najwieksza uwagę . Dziękuję :oops: ale kto tu ma wielkie serducho?!:lol: I zgadzam się, bidaczki ze schronisk trzeba ratować jak tylko można, to często przecudowne psiaki!:loveu: O, choćby ta tutaj bezdomna kiedyś parka::loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 biedaczek taki poskręcany ;) witajcie :multi: :multi: :multi: Quote
izka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 :lol: dzieki dziewczyny,Agga napewno przyjdzie taki dzień ze bedziesz miala upragnionego boksia ,bo bardzo tego chcesz:lol: a moze dwa ?? Wszystkie psiaki sa kochane i małe i te duze :loveu: a teraz troszke fotek:multi: Moj przeslodki Rudasek Faza zneca sie nad ufoludkiem ,który zostal uratowany:lol: tu poluje na malego pluszowego pieska Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: śliczności :loveu: :loveu: :loveu: a tak wogóle to zastanawia mnie fakt, że Faza jest kopiowana. Nie widziałam jeszcze psa w schronie kopiowanego. Wogołe nie widziałam psa nierodowodowego z kopiowanymi uszami, to rzadka praktyka... Ciekawe kto i dlaczego ją oddał do schronu... Quote
izka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 I ciąg dalszy:lol: Tak witaja Pancia Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hahaha, boskie!!!:lol: :loveu: Ale Fazka ma fajne skarpetki...a raczej...rękawiczki!:lol: Quote
Recommended Posts