Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże jak ja CI zazdroszczę :( sama do niedawna miałam 2 kochane bokserki ( ojca i syna , Niko 10 lat i Max 5 lat). Niestety w Sierpniu pochowałam Nikusia mojego najlepszego przyjaciela:(:( Maxio od tego czasu zgasł , prawie codziennie płaczę i ja z nim> Oby twoje perelki żyly długo i dały Ci tyle szczęscia co moje:)

Posted

Dziedoberek wszystkim:lol:

Kasiu19 bardzo Ci wspolczuje wiem dobrze co przezywasz:-( mojego pierwszego boksera pochowalam rok temu ,mial 11 lat bardzo chorowal.nie moglam jednak zyc bez boksera ,2 dni wytrzymalam ,chodzac po łąkach gdzie razem spacerowalismy,ryczalam i ryczalam ,i pojechalismy do Rzeszowa po Faze ,byla lekiem na nasze cierpirnie ,bardzo nam pomogla przetrwac ten smutek. Moze juz czas.....

Posted

Bardzo bym chciała ale nie mogę teraz :( 9 wrzesnia rownieżpochowałam mixa onka i kaukaza suczkę1 roczną LORĘ :( zabił ja szerszeń . Teraz mam Maxia i Kamę 4 misięcznego szczeniaka kaukaza

Posted

Tak Imbir Faza jest z Rzeszowa z Kundelka :lol: temat byl na dogo,a Rudasek tez z dogo ,znalazly dziewczyny w Glogowie uratowaly go od hycla,napewno pamietasz:lol: to moze nasze psiaki sie znaja:multi: