Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Izo, nareszcie!:multi:
Fazka w doniczce...:roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2:
A kto śpiącej dzidzi wkłada palucha do buzi, nie ładnie!;) :evil_lol:
A mój Rudasek też ma takie kółko, kocha je nad życie!

Posted

Cześć AśKa :multi: całe wieki nie odwiedzałam Twojej galeri ale wszystko z pewnością nadrobię :lol: .Asiu ten paluch to mojej córki która udawadnia że Rudasa nic nie jest w stanie zabardzo poruszyć hi hi hi .To kółko jest ze starego dzieciecego wózka , bardzo atrakcyjna zabawka :lol:

Posted

Hihi, skąd ja to znam, śpiący Rudasek to chrapiący miś pluszowy do memłania i tarmoszenia, można wszystko robić a on i tak dalej śpi.:evil_lol: :loveu:
No ale paluch w nosie...! Fuj!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:

izka napisał(a):
To kółko jest ze starego dzieciecego wózka , bardzo atrakcyjna zabawka :lol:

No ba! Najfajniejsze są zabawki zrobione z czegoś, co kiedyś miało praktyczne zastosowanie! A niekiedy nawet nadal ma, tylko piesy niekoniecznie o tym chcą wiedzieć.:lol: Brudna skarpetka - pycha! Papierek po czekoladzie lub torba po zakupach - rewelacja!

Ale łapecki Rudzio złożył do snu.:loveu:
A Fazka jak zwykle udaje diabełka!To przeszywające spojrzenie i zmarszczka na czole! :evil_lol:

Posted

E tam fuj .... przeciez to mój książe Rudas ,paluch wymoczony w gorącej wodzie hi hi hi i po wszystkim :lol:
Rudasowy profilek :loveu:

Posted

Cześć Miłośnicy bokserów :lol:
W sobotę skoro świt wybraliśmy się na ryby :cool3: .Nad wodą jeszcze mgły i budzące sie słońce

budzące sie ze snu lilie wodne

Posted

Na łące pasl sie dorodny byczek ,którego Fazka chciała zjeść :evil_lol:

Fazka z Pańciem siedziała i wlepiała gały w wędki

Rudy pilnował obozu:evil_lol:

drzemiąc w cieniu

Posted

Fazka siedząca na ławce, hahaha, ona jest niesamowita!!!:lol: :evil_lol: A złapała chociaż jakąś rybę jak się w te wędki wpatrywała?:cool3:

Ale miały frajdę boksiaki! I Wy pewnie też!:p Pamiętam jak chodziłam z tatą i z dziadkiem na ryby, fajnie było.:p

Posted

Pierwsza złowiona rybka :roll: to karaś sfotografowany został wypuszczony do stawu:lol:

Rudy schował sie pod ławkę

Na koniec ,milego dnia Rudy znalazł sobie w krzakach wnetrzności ryby wyrzucone przez jakiegos wedkarza i uznal ze trzeba sie w tym wytarzac :crazyeye: bardzo zadowolony przybiegl pochwalic sie jak pieknie pachnie :cool3: a smród byl przeokropny ,próbowalam zmyc to świństwo woda ale nie pomogło.Pakowaliśmy sie juz do domku ,Rudy usiadl dumny na tylnym siedzeniui tak okropnie smierdział ze trzeba bylo otworzyc w aucie wszystkie okna ,niewiele to jednak dało.Zasmrodzeni przez Rudego dojechalismy do domu ,faza polożyła sie w aucie na podlodze i jak gdyby nigdy nic zasneła :eek2:

Rudy prosto z wyprawy trafił do wanny ,wykapany śmierdział dalej troszke mniej ,nastepnego dnia wykąpałam go raz jeszcze ,jest juz lepiej ,alez to byl straszny smrodzik uf .:razz:

Posted

Asiu Faza za każdym razem kiedy pańciu zarzucał wędke rwała do przadu ,żeby złapac to co wpadało do wody ,troche to uciążliwe ,musiałam stale ja pilnowac żeby nie poleciała komus do wędek hi hi .
Kasiu śmierdzuch juz nie śmierdzi :lol: wymiziany od Ciebie :lol:

a to jest zanęta (tak to sie fachowo nazywa) i robaczki dla ryb :cool3:

Rudas brodzi w wodzie

Psiaki tak sie umordowały na tej wyprawie ,że nie mogłam ich juz wyciagnac na wieczorny spacer ,nawet kolacji nie zjadły :crazyeye: ,nastepny dzień prawie cały spedziły na odsypianiu :lol:

Zdjęcie Fazki poskladanej na podłodze auta ,daleko od smierdzącego Rudosława hi hi hi