Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć:lol:

Dziś u nas była prawdziwa majowa pogoda,słońce ,ulewy,granatowe niebo,przepiekna tęcza ,której zrobiłam zdjecie, trochę słabo ją widać ,ale jest:lol:

zdjecie robione z okna

wiosna jest przepiekna, mokra zielen cudownie pachnie, łąki mienią sie różnymi odcieniami soczystej zieleni, i zapach jest niepowtarzalny.
Zielen przy naszej ulicy

drzemiący królewicz :lol:

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć boksiowa rodzinko!!!:loveu:
Ale piękne widoki masz z okna Izo! Zazdroszczę, prawdziwie zazdroszczę!:p Też kiedyś takie miałam, ale teraz...szkoda gadać, zdjęcia nie wstawię bo załamka totalna!:roll: :evil_lol:
To chyba dzisiaj w całej Polsce taka pogoda słoneczno-deszczowa była. A jak Fazunia i Rudzio reagują na deszcz? Bo nasze hunty się krzywią i wieją do domu...:evil_lol:

Nooo, a tu jaką zabawę miały łobuziaki!:lol: Strasznie fajnie tak sobie popatrzeć jak dwa fafluny dokazują, już sobie wyobrażam to burczenie i chrumkanie i sapanie :evil_lol: i dzikie wygibasy!:lol:

[quote name='izka']na koniec śpiacy ,z głowa oparta o doniczke Rudas:loveu:

O! Czyli też lubi kwiatki!:p ;)

Posted

Cześć :lol: Aśka
Czasem na spacerach mam z nimi prawdziwy ubaw,Rudas jest taki zawalaty i przy tym taki zabawny:evil_lol: .
Mieszkamy na 2 pietrze z okien widzę zielone korony drzew,mam szczęście że mieszkam w takim miejscu:lol: .
Moje psiaki deszczem ,nie przejmuja sie wcale ,jest im to obojene.Faza lubi tarzać sie w mokrej trawie,zlizuje krople wody, fajnie to wygląda, Rudy nie wykazuje szczegolnego entuzjazmu zwiazanego z mokrą trawą.Oba psy omijaja kałuże,no chyba ze sie nie da:cool3:
Wczoraj mineło 7 miesiecy jak jest z nami Rudy, mogę powiedzieć ze w 100% nauczył się nas a my jego,zżył sie z nami na dobre,i to bardzo nas cieszy.Faza tez zaakceptowała Rudasa , skończyły sie zatargi przy jedzeniu, głaskaniu.Na dworze pilnują sie wzajemnie ,czekają na siebie jak któryś sie oddali, razem potrafią sie bawić, Faza juz prawie przestała dominować psa.Jak na spacerze jest trzeci pies, to Rudy go odgania ,w razie potrzeby wspolnie potrafia rzucić się na obcego psa.Ich wzajemne układy bardzo się zmieniły a ja byłam światkiem tych zmian ,od samego poczatku .Pies mimo swojej cześciowej głuchoty nauczył sie wszystkich komend które obowiazuja u nas ,jest posłuszny, odzyskał zaufanie , mysle ze jest zadowolony ze swojego nowego życia :lol: .A ja czuje ogromna satysfakcje z tego powodu,to juz trzeci bokser wziety ze schroniska , wyprowadzony na prostą.

Posted

izka napisał(a):
mysle ze jest zadowolony ze swojego nowego życia :lol: .A ja czuje ogromna satysfakcje z tego powodu,to juz trzeci bokser wziety ze schroniska , wyprowadzony na prostą.

:thumbs::thumbs:

Posted

izka napisał(a):

Wczoraj mineło 7 miesiecy jak jest z nami Rudy, mogę powiedzieć ze w 100% nauczył się nas a my jego,zżył sie z nami na dobre,i to bardzo nas cieszy.Faza tez zaakceptowała Rudasa , skończyły sie zatargi przy jedzeniu, głaskaniu.Na dworze pilnują sie wzajemnie ,czekają na siebie jak któryś sie oddali, razem potrafią sie bawić, Faza juz prawie przestała dominować psa.Jak na spacerze jest trzeci pies, to Rudy go odgania ,w razie potrzeby wspolnie potrafia rzucić się na obcego psa.Ich wzajemne układy bardzo się zmieniły a ja byłam światkiem tych zmian ,od samego poczatku .Pies mimo swojej cześciowej głuchoty nauczył sie wszystkich komend które obowiazuja u nas ,jest posłuszny, odzyskał zaufanie , mysle ze jest zadowolony ze swojego nowego życia :lol: .A ja czuje ogromna satysfakcje z tego powodu,to juz trzeci bokser wziety ze schroniska , wyprowadzony na prostą.

Super wiadomości, aż mi się łezka w oku zakręciła.
Więcej takich ludzi jak Ty izo i Twoja Rodzinka :loveu:

Posted

Bodziulka ,dobre skojarzenie hi hi hi ,takie słodziuchne mordulki :lol: :loveu:
Kate dziekuje za miłe słowa :lol: :lol:

kapusty pilnuje ... żeby żarłoczna Faza nie zjadła

to koperek jest mój...

troche ciasno...

Posted

izka napisał(a):
Bodziulka ,dobre skojarzenie hi hi hi ,takie słodziuchne mordulki :lol: :loveu:
Kate dziekuje za miłe słowa :lol: :lol:

kapusty pilnuje ... żeby żarłoczna Faza nie zjadła

to koperek jest mój...

[img]htt

Super:p :p

Posted

U nas dzis żar sie z nieba leje :cool3: ,tylko krótkie spacerki ,bez szaleństw ,Fazka jeszcze ma jakies ruchy ,ale Rudy powoli sie kula ,i czekac na niego trzeba, żle znosza upały .
Parę fotencji z minionego wekendu :lol:

no i przepychanki o patyczek ...