Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co jest lepsze od psa? 2 psy:lol:
Podziwiam Cie że sama wychodzisz z nimi 2 na raz na spacer, ja swoich chuliganów juz sama nie jestem w stanie prowadzić:evil_lol:

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Imbir1- ogladaj ogladaj zebys nabrala tak wielkiej ochoty na 2 felki jak ja:lol:
Jupi- psy naucza sie wszystkiego , takie chodzenie robi wrazenie ,ludziska sie oglądaja ,a ja chodze z nosem do góry:cool3:
Marmara_19- Dopiero wczoraj przeczytalam o zapraszeniu na wspólny spacer no tym razem sie nie udalo . moja suka jest strasznie wredna do suk ,do samców troche mniej ,bawi sie bardzo ostro ,a zabawa polega wylacznie na zdominowaniu przeciwnika :cool3: ale Rudy jest nastawiony ,jest pozytywnie to obu plci.

Posted

Imbir1,wzdychaj ,ogladaj i dalej wzdychaj ,az przyjdzie taki dzien:lol:
ja,robilam dokladnie to samo i popatrz :lol:

Witaj DORRAG zagladaj do nas czesto zapraszamy:lol:

Posted

Idzimy na spacerek:lol:

Faza ma swira na punkcie patyków:cool3:

uwielbia tez oponki wyrzucane byle gdzie:angryy:

Rudy tylko sie przyglada bo Faza nie pozwala mu na zabawe:shake:

Posted

Zgadza się ,Imbirku:lol: zdominowala go od poczatku ,ale zdarzaja sie sytuacje ze plaszczy sie przed nim .Rudy jest statecznym dzentelmenem i przewaznie ustepuje.

Posted

Marmara_19- Dopiero wczoraj przeczytalam o zapraszeniu na wspólny spacer no tym razem sie nie udalo . moja suka jest strasznie wredna do suk ,do samców troche mniej ,bawi sie bardzo ostro ,a zabawa polega wylacznie na zdominowaniu przeciwnika :cool3: ale Rudy jest nastawiony ,jest pozytywnie to obu plci.

hehe Cekin tez uwielbia takie ostre zabawy:D:Da alfa jest malusia suczka,ktorej inne psy nie zauwazaja;p hehe to moze zrobimy jakis wpsolny spacerek?przynajmniej Cekin sie wybiega z jakims normanlym psem;)co Ty na to?

Posted

Iza, a gdzie w Zabrzu mieszkasz? Bo ja na Rokicie. Tam, niedaleko mnie są fajne pola, polanka i las, także zapraszam do mnie na spacerek. (wiem, że się z marmarą umawiałaś, to może do nas podskoczycie :D )
U mnie tak koło 15.00 do zmroku biegają ze 3 boksery. Wczoraj dla przykładu było 5 psów i same chłopaki :D
Zapraszam!

Posted

Marmara19- Napewno przerazila Cie kolczatka Fazy strasznie wyglada nie:evil_lol: to profesjonalny sprzet z grubego druta ,takie kolce nigdy nie zadrasna skóry nie robia najmniejszej krzywdy.Psy sa ulozone ,nie musze ich szarpac ciagnac itp.Kolce dla ulozonego psa to jak sygnal ze teraz jest w pracy,ze musi panowac nad soba.Psy chodza na luznych smyczach ,nie maja przekrwionych oczu ,wszystko jest ok .Gwarantuje Ci ze kolce sa umiejetnie stosowane i to tyle na ten temat:lol: Co do spacerku to pewnie otym pomyslimy dzieki:lol: .
Psiuroszczura,dzieki za zaproszenie ,ja mieszkam niedaleko Maciejowa,narazie zaden spacerek nie doszedl do skutku ,ale pomyslimy :lol:

Posted

hehe, mój wchodzi na łóżko jawnie:evil_lol:, a jak widzi, że szykuję łóżko do spania to stoi i czeka kiedy pańcia położy prześcieradło:cool3:, jak to już jest, to przykrywam go kołderką i grzeje mi miejsce:evil_lol: