DORRAG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć:p Tylko który patyk złapać:evil_lol: Super fotki:loveu: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='izka'] Rudy wstawaj! O cholercia, policja nas złapała :diabloti: Quote
AśkaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='izka'] fotki z domu:lol: Czy ja już mówiłam, że KOFFFAM RUDASKOWE MINKI?!!!:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Hahaha, a tutaj Rudasek wygląda jak pijany zając!:evil_lol: :lol: Super zdjęcia!!!Super psiaki! Dawaj więcej Iza!!!:loveu: :lol: :multi: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Zabójcze są:loveu: :loveu: [quote name='izka'] Quote
Bodziulka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :hmmmm: zawsze mi się wydawało, że to powinno być odwrotnie :evil_lol: Quote
izka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Nie Bodziulka:cool3: one nic nie wyprawiaja tylko grzecznie pozuja :lol: a głodnemu chleb na mysli:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 O losie, jaki słodziak :mdleje::loveu: [quote name='izka'] śmietene jadłem... Quote
Agga Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Bodziulka']:hmmmm: zawsze mi się wydawało, że to powinno być odwrotnie :evil_lol: A widzisz one chcą inaczej Quote
izka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Wiosenny spacerek:lol: Faza jest taka pazerna że nosi 2 kółka:evil_lol: zabiera Rudasowi zabawkę Próbowała tak układać te kołeczka żeby złapać je oba :cool3: i psy padły po szaleństwach:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 cześć! Super boksie!Cudowne ich ocalenie!Będziemy tu zaglądali.Zapraszamy do nas!:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dziewczyny.... Przecież tu cała trójka w pociąg się bawi... a Wy od razu kosmate myśli macie :evil_lol: Witaj Izo, i boksiki :) Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 pociąg :razz: tak to się teraz nazywa :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']Dziewczyny.... Przecież tu cała trójka w pociąg się bawi... a Wy od razu kosmate myśli macie :evil_lol: Witaj Izo, i boksiki :) :grin: konduktor jakis sflaczaly sie wydaje:grin: siemanko:multi: Quote
izka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Witam wszystkich:lol: Kasiu oni rzeczywiście bawia sie w pociąg:multi: no super ,ja na to nie wpałam:lol: Evaxon a konduktor to niby Rudas ?:lol: :lol: a Faza i moja córuś to wagoniki no bomba:multi: :lol: Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :diabloti: Byliśmy, z kosmatych myśli się pośmialiśmy:lol::evil_lol: :lol: A teraz uciekamy. Quote
izka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Witaj Ferraribox Twoją galerię czesto odwiedzam :lol: psiaki super. Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A zauważyłaś,żę Faza i Gacek mają takie same umaszczenie? Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='izka'] Czy ona ma w pyszczku kułeczko i biegnie po następne:cool3: Pazerniocha:eviltong: Quote
izka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ferraribox juz dawno zauważyłam że Gacek do Fazy podobny :lol: :lol: Madzia Faza to straszny wariat na zabaweczki:lol: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania Quote
izka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dziekuję za życzenia:lol: zakochane gołebie tuż przy naszym oknie:lol: Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny! Pękających na drzewach pąków, ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie także grzeje. Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy, na koncie bankowym ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w serc Quote
Recommended Posts