Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wiosenne dzieńdobry milusińscy :multi: :multi: :multi: Quote
izka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Witam:lol: wiosna u nas pełną gębą :multi: :multi: foty z porannego spaceru:lol: i szcześliwe tarzające sie boksery:lol: troszkę szaleństwa:evil_lol: Faza potwór straszny Rudasa straszy:evil_lol: chwila odpoczynku Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aż miło patrzeć na wiosennie bawiące się psiaki :) mordeczki toffane :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 He he, Fazka wyszła jak gremlinek;) :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dla Fazy i jej Pańci: Na Dzień Kobiet @--,--'-- Gaston Quote
izka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Pańcia i Faza Dziekuja Gastonkowi:lol: :lol: :Dog_run: Quote
Agga Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wpatrzone jak w obrazek. Oj jak nam ciężko po pijoku wracać do domu:diabloti: Quote
Bodziulka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Agga'] Oj jak nam ciężko po pijoku wracać do domu:diabloti: musiały się nieźle zabawić, bo jak wracały to już jasno było :evil_lol: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 To jest naprawde świetne :D Fotki obglądnięte więc pozdrawiam :) i spadam ;) Quote
izka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Cześć:lol: Agga świetny opis do tej fotki ,rzeczywiście wygladaja jak po dobrej imprezie:megagrin: :megagrin: . Kate, Rudas jak sie wkurzy na faze to potrafi sie odgryść, ale cierpliwosć to on ma anielską :lol: Faza Rudasowi na barana wskakuje:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a gdzie one się tego nauczyły :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='izka'] :hmmmm: zawsze myślałam, że to facet powinien być na górze :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']a gdzie one się tego nauczyły :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O to samo miałam zapytać;) :evil_lol: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Bodziulka']musiały się nieźle zabawić, bo jak wracały to już jasno było :evil_lol: A do domu daleko było.:evil_lol: Izka napisała: Agga świetny opis do tej fotki ,rzeczywiście wygladaja jak po dobrej imprezie:megagrin: :megagrin: . Takie było moje pierwsze skojarzenie.:diabloti: Jestem tak zszokowana, że nie wiem co napisać:crazyeye: Skąd one takie rzeczy wiedzą???czy ktoś mi to może wytłumaczyć. Uśmiałam się do łez. Quote
Kitka20 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hehehehe 6/9 :diabloti: nie ma to jak podglądnięte foty:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witaj Izka:multi: jak tam Twoje zboczuchy jedne:diabloti: Quote
izka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kitka20 napisał(a):Witaj Izka:multi: jak tam Twoje zboczuchy jedne:diabloti: Witaj Kitka, Dlaczego uważasz że moje psy sa zboczone?:crazyeye: to normalne psie zachowania,wśród psowatych nie ma zboczeń,a silnie dominujące suki potrafia zachowywac sie jak samce. Quote
izka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Witam:lol: Z moich obserwacji wynika że to Faza wie takie rzeczy:cool3: skąd? ja nie wiem:megagrin: :megagrin: ale Rudasowi zawsze jest głupio i nie wie co ma robić :megagrin: :megagrin: Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oj Izka przecież wiesz że żartuję sobie:lol: Quote
izka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kitka20 napisał(a):Oj Izka przecież wiesz że żartuję sobie:lol: OK Kitka ,ale nie fajnie to zabrzmiało:cool3: Quote
Recommended Posts