Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izka napisał(a):
Cześć:lol:

Kasiu ten piękny kwiatek to Amarylis ,kóry o tej porze roku tak pieknie kwitnie:lol: .

Jaki piękny!:crazyeye: :loveu: :multi: Babcia takie kiedyś hodowała, tylko nieco bledsze, takie różowo-białe. Ale ten Ci wyrósł Iza, prawdziwa duma! Masz dobrą rękę do kwiatów!:cool3:
Szkoda że babcia nie ma w domu internetu, pokazałabym jej!:p

Ach ten przystojniak Rudas!:loveu: :evil_lol:

Posted

Witaj Izka o ten kwiatuszek nawet nie znałam nazwy ale miałam taki sam miałam go odkąd pamiętam (ulubiony kwiatek mamy) a miałam i już nie mam bo moja kochana Tequila stwierdziła że jest brzydki i trzeba go z parapetu zrzucić i zniszczyć:mad: tak więc mam pusty parapet bo wszystkie kwiaty zostały unicestwione przez Teki nawet kaktusy których spowrotem w donniczkę nie dałam rady wstawić bo mają kolce:lol:

Posted

Witam w dezsczowy wieczór :lol:

Tego pieknego kwiatka dostalam ,nie wyhodowałam go sama;) jak przekwitnie zostanie tylko goła cebula z paroma lisciami.Musze się pochwalić:lol: ,moje boksery nie niszcza nic ,dlatego moge sobie pozwolic na dom pełen kwiatow doniczkowych :lol:

I to sa moje kwiaty ,mało wymagające i szybko rosnące :lol:

Posted

:lol: Czasem mam ochote pozbyć sie tych roslin,tyle czasu zajmuje mi podlewanie tego ogródka:evil_lol: ale tylko tak marudzę:evil_lol: bo lubie moja prawie dżunglę.
Kitka ,Twoja sunia jest jeszcze dzieciakiem,miejmy nadzieje że z tego wyrosnie:lol: chociaż moim zdaniem psa trzeba nauczyć żeby nie niszczył.
Witaj u nas Lothia:lol: no to Ci nie zazdroszcze takiego małego niszczyciela:evil_lol: :lol: .

Posted

dzieńdoberek:multi:
nadrobiłam zaległości:cool1:
a jeśli chodzi o kwiaty, to niestety Imbir jest niezły ogrodnik i lubi przesadzać:roll: rety ile on mi kwiatów zniszczył:cool3:

Posted

Witam:lol:

Ranek dzis byl u nas słoneczny:lol: , wybraliśmy sie na długi spacerek,:multi:
Fazka znalazła sobie znowu piłkę:evil_lol:

Rudas poszukał sobie patyk:evil_lol:

nakręciłam filmiki:lol: