Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='izka'] Jak równiutko pędzą:razz: :loveu: :loveu: Podobają, podobają i to bardzo:loveu: Quote
izka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 i ciąg dalszy:lol: awantura o oponę:cool3: Quote
Bodziulka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Faza broni oponki całym ciałkiem :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='izka'] Toż to walki psów:mad: :mad: :mad: ;) Quote
izka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 :bye: Madzia to tylko mała sprzeczke;) żadnych urazów ,tylko dużo krzyku ;) Dziewczyny może wiecie jak wstawić na dogo krótki filmik? Quote
Bodziulka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='izka']:bye: Madzia to tylko mała sprzeczke;) żadnych urazów ,tylko dużo krzyku ;) Dziewczyny może wiecie jak wstawić na dogo krótki filmik? wsadź go najpierw na www.youtube.com a potem daj nam link ;) Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 czesc:multi: :multi: :multi: :grin::grin::grin:wyglada jak by zaryla o ziemie zbiegając z górki:grin::grin::grin: :loveu: glucik:loveu: Quote
arystokratka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cześc Izuś :D:D Świetne zdjęcia :D:D Quote
izka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Czesc wieczorkim:lol: Bodziulka ,dzieki weszłam na strone którą mi podałas ,ale nie kapuje co dalej :???: :wallbash: niestety nie znam jezyka:oops: może mogłabyś wytłumaczyć mi krok po kroku:modla: ,dla mnie to ciemna magia:eek2: . Przez te gluty Rudasa cała jestem po spacerze wysmarowana;) ,jak idzie obok mnie i zacznie sie trzepać to zawsze jakiś glucik mnie dopadnie:lol: chyba ze w porę odskoczę:razz: Witaj Arystokratka:lol: fajnie ze Ci sie podobaja nasze foty. Quote
Bodziulka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Iza, tam trzeba się zalogować - może łatwiej będzie na www.zippyvideos.com - tam nie trzeba się logować, wybierasz po prostu plik z kompa, potem dajesz mu tytuł i klikasz, żeby się ładował, a potem wyskakują Ci linki ;) Quote
Medorowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 izka napisał(a): Przez te gluty Rudasa cała jestem po spacerze wysmarowana;) ,jak idzie obok mnie i zacznie sie trzepać to zawsze jakiś glucik mnie dopadnie:lol: chyba ze w porę odskoczę:razz: Wyobraziłam sobie scenę jak z Matrixu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kati Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Minę ma, jakby nie był zachwycony robieniem fotki :evil_lol: Quote
izka Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dzien dobry! Faza jak widzi że mam w ręku aparat to zaraz, zmyka albo się wierci ,nie lubi pozowac do zdjęć . Madzia żeby uniknąć lepkich glutów Rudasa ,wykonuje dokładnie takie ewolucje jak w Matriksie hi hi hi,ale i tak jakis gumowy lepki glucik mnie dopadnie. Dziekuje Bodziulka jak będe miala chwile to sprawdze czy dam sobie radę . Rudas wąchający kwiaty ale dobra smietanka mam juz dość .... Quote
izka Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Bodziulka :lol: dałam sobie rade :multi: przy pomocy słownika elektronicznego,niewiem jednak czy dobrze to zrobiłam :cool3: http://www.zippyvideos.com/1199807436712936/hpim4110/ Quote
izka Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Udało sie Bodziulka hura hura:multi: :multi: Dzieki serdeczne ,co ja bym bez Ciebie zrobiła:lol: :lol: :sweetCyb: :Rose: Quote
DORRAG Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Fajny Filmik:p , tylko czemu taki króciutki. Quote
Bodziulka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 izka napisał(a):Udało sie Bodziulka hura hura:multi: :multi: Dzieki serdeczne ,co ja bym bez Ciebie zrobiła:lol: :lol: :sweetCyb: :Rose: :multi: :multi: :multi: te mordki to yyyylko wyyyyymiziać :lol: Quote
izka Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 witam:lol: Z tego co wyczytałam filmy nie moga przekraczac 20 MB, moje sa dłuższe ,więc na potrzeby galerii trzeba będzie stworzyć nowe:lol: no to trochę fotek:lol: zrobię fikołeczka:evil_lol: i juz ...fajnie było.. Rudy chodz sie wygłupiamy... Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Izo :) :) :) A cóż to za kwiatuszek którego obwą****e Rudasek? U mnie w galeryjce też się pojawił ;) Śliczna śmietankowa mordziulka :) A na filmiku Faza jak torpeda :) Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja tu sobie wcinam kanapesie, a on mi taką śliną startuje z monitora, he, he, he Quote
izka Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Cześć:lol: Kasiu ten piękny kwiatek to Amarylis ,kóry o tej porze roku tak pieknie kwitnie:lol: . Leemonca ale Ci sie trafiło z tą kanapeczka:lol: Quote
Recommended Posts