Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka to w oczach Fazy widać :lol: nie? zaraz by małego pogonila i na grzbiet wskoczyła:evil_lol: .
Pogoda była dzis wymarzona ,jak wczesna wiosna:lol:

uśmiechnieta mordula Rudego:lol:

Posted

Witam:lol: Witam:lol:
U nas nic nowego ,zupełnie nic:lol: wszyscy zdrowi, dziękujemy:lol:
W piątek zabieram Rudasa na ściaganie szwów:cool3: .Fazka skaleczyła sobie przednia łapę na szkle ukrytym w trawie:crazyeye: ,ale wszystko dobrze zawijac nie trzeba:lol: Czasu troche mało ,zabiegana jakaś jestem,ale juz niedługo koniec tygodnia:multi: nareszcie:lol:

Posted

No i znowu coś zle zrobiłam:nonono2: no trudno:roll: takie maluśkie fotki:cool3:
dziś Faza pomagała pańci pościel nosić do prania:lol:

a Rudas.....oczywiście spał i od roboty sie migał:cool3:

Posted

[quote name='DORRAG']Cześć:p

Skad ja to znam:evil_lol: :evil_lol:
I ja!:evil_lol: :lol: Najlepsze posłanko to przecież to coś, co właśnie pańcia położyła na podłodze!:evil_lol: I nie ważne że ma się do swojej dyspozycji kanapę, fotel i własne legowisko...Najlepiej śpi się w pańciowej pościeli.:lol: :loveu:

Posted

[quote name='izka']
Hahaha! Jaka synchronizacja!!!:lol: Urocze są!

A tutaj Rudas przeszedł samego siebie!!!:evil_lol: :lol: "Rozmemłany kapcioszek"!:evil_lol:

Iza, a jak tam po zdjęciu szwów?
U Was też znowu śnieg czy już wiosna? Bo tutaj mróz i lód.:oops:

Posted

Witam Cie Asiu:lol: i Ciebie Bodziulka:lol:
U nas zimy już nie widać, ani grama tego białego opadu ,ale zato mrozem straszy już kilka dni:cool3:
Szwy ściągaliśmy w piątek ,zagoiło sie super,jak na psie:lol: Rudas nawet nie drgnoł,taki twardziel:lol: .Ten wyciety guzek ,nasz Pan weterynarz poddał badaniom i okazało się ze nie był to rak ,uf kamień spadł mi z serca ,jak to usłyszałam, są to jakies komórki ,których nazwy zapomniałam:razz: , jest możliwe że pojawia sie jeszcze kiedys w okolicy gdzie był guz.Narazie jednak wszystko jest w najlepszym porządku z czego bardzo się cieszę:multi: .

Posted

Leemonca mordasy wycałowane juz na śpiąco:lol:
Rudas to stary komputerowiec ,sprzety śliną zachlapuje he he he ,i przez to nigdy mi sie nie nudzi, bo Rudas dba żeby pańcia duzo ruchu miala :evil_lol: a Fazka czasem tak łapki zwija jak kotek ,została przyłapana :cool3:

Znowu mieliśmy atak wściekłych skarpetek pańcia ,i znowu ofiara był Rudas:evil_lol:

Posted

Nadrobiłam całą galeryjkę:cool3: Zobaczyłam zdjęcia Baksa, Faze z jajkiem w dziobie, atakujące skarpetki Rudego; Fazke w kapciochach, normalnie wszystko, wszystko:multi: Bardzo się cieszę, że pieski tak super trafiły:p
Czy piesie nie miały czasami gdzieś jeszcze jednej galeryjki, bo kojarzę, że już je podziwiałam :cool3:

Posted

Witam:lol:
Madzia miło mi że podoba Ci się nasza galeria,pokazywałam moje psy w paru miejscach ,ale galerie mam tylko na dogo:lol:

Wróciliśmy nie dawno ze spaceru,fajnie na dworze wiosnę czuć:lol: