teqquila Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 super psiaki :)fajnie ze sie tak pokochaly:) i fajowo ze nastepna galeryja :P mi tez sie marzy drugi pies ale niestety nie tylko ode mnie to zalezy Quote
izka Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 To zdjecie specjalnie dla Ady i jej Siostry ,wspanialych dziewczyn ,które uratowaly mu zycie:lol: Rudy zasypiając, rozmysla o dniach spędzonych u cioci Ady:lol: to moje trzy pociechy:lol: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jejku jejku kolejna galeryjka faflaków!! :D :loveu::loveu: Nawet nie wiesz, jak sie cieszę!!:multi::multi: Faza jest cudowniasta, sliczności wręcz! Z reszta Rudy tak samo super chłopak!! Cieszę sie, że dzięki Tobie te fafluny maja normalny dom, normalne życie. Ja przez moment mozna powiedzieć, że miałam 2 faflaki, niestety Otis odszedł strasznie szybko, bo mając zaledwie 6 miesięcy...:-(:-(:-( Ale jest ze mną jeszcze suczydło- jego siostra :D No i szczerze powiem, że też marze o parce boksiów ale jeszcze nie teraz. Niech zabliźni sie rana po Otisiastym i Gera podrośnie :) Ah oczywiście będę tu zaglądać jak najczęściej i zapraszam serdecznie do mnie :) p.s. Wyściskaj ode mnie fafluniaste mordki!! Koniecznie!!:loveu: Quote
lothia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 super razem wygladają tylko czemu tak mało fotek:placz: poproszę więcej koniecznie tych synchronicznych,mogłabyś pocztówki robić:cool3: Fafluny superaśne Quote
lothia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 izka napisał(a):Imbir1 -ja tez wiele lat mazyłam o 2 faflakach :lol: ,az pewnego dnia stwierdzilam ze jak będę tak czekac to zycia mi braknie ,i nigdy sie nie dowiem jak to jest miec dwa psy:roll: Pomyslalam niech sie dzieje co chce, ja chcę miec dwa psy,i tak zamieszkal z nami Rudy:lol: .Musze jednak stwierdzic ,ze poczatki były trudne ,tym bardziej ze Rudy nie slyszy, cięszko bylo złapac z nim kontakt.Ale teraz kiedy Rudy nauczył się nowych zasad ,jest super:lol: Nigdy nie mieliśmy problemów z niszczeniem czego kolwiek wiec nawet nie wiem jak to jest.Ale wiem juz z doswiadczenia ze 2 boksery to więcej sprzątania ,zamieszania ,wszystkiego x2 no i do tego jeszcze duzo wiecej radosci:lol: a ja nigdy faflaka nie chciałam, takie obrzydliwe błee, wzięłam malucha z litości ale jak już trafił to :loveu: :loveu: :loveu: ,to nie prawda że się ślinią i mój też nic nie niszczył to jedne z najfajniejszych rodzinnych psów [SIZE="1"]ale trzeba umieć je prowadzić,bo wejdą na głowę jak nicnie da się ich nie kochać, wiem to teraz a Twoje są wyjątkowe Quote
izka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Dzieki ,dzieki Wszystkim :lol: Kilka foteczek pieknej panienki i rudego pana:lol: Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 te fotki są rewelacyjne,masz psa i jego cień:lol:przecież one nawet miny takie same trzaskają:loveu: Quote
izka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Faflaki wysciskane ,wymiziane i wycałowane:loveu: Lothia,czyli zarazilas sie nieuleczalnie ,na to nie ma lekarstwa:lol: Wyjatek to smutne co piszesz ,my po odejsciu naszego boksera ,wytrzymalismy tylko 2 dni , beznadzieja zycie bez psa , jedyne lekarstwo to następna bieda ze schroniska :roll: lapeczka Rudego dawaj skarpetke Quote
DORRAG Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 izka; napisał(a): Moje malutkie mordeczki:loveu: A odemnie wyściskane, wycałowane i wymiziane:cool3: Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 izka napisał(a):Faflaki wysciskane ,wymiziane i wycałowane:loveu: Lothia,czyli zarazilas sie nieuleczalnie ,na to nie ma lekarstwa:lol: nie da się ukryć:lol: Browar jak był mały był chudy i miał dużą głowę która mu ciążyła i sie przewracał, a co się naszukałam śmierdzacych , starych skarpet , łącznie z odsuwaniem łóżka, a to moje małe miało nużycę,5tyg. a mój dom był jego 4 czy 5 no i kocha swoje koty, suki, dzieci wszytkie, nie lubi tylko sztuk dużych psich nie mogę się napatrzyć na te Twoje fafluny synchroniczne:loveu: Quote
izka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Dorrag -juz pędze miziac faflaki od Ciebie:lol: ja spie daj mi spokój Faza sie chowa w pancia koszuli:lol: Mieszkaja z nami jeszcze 4 duze ryby 3 pielegnice i sum afrykanski a Rudy sie obudził nareszcie Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Bokserki górą || fajne foteczki a jaki piesek jest piękny I taki spokojny ^^ Jak sobie pięknie śpi Aż szkoda budzić pieska :D Quote
izka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Płaskie lezenie Rudego:lol: faza nie umie tak płasko lezec:lol: bo jej uszy sterczą Quote
izka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Poranny spacerek Fazka modelka sesja w plenerze Rudy wcalw nie jest gorszy Quote
izka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 I jeszcze kilka:lol: [img]http://img168.imageshack.us/img168/5089/wqzs3.jpg/img] Quote
Kate I Luka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 izka napisał(a): Śliczne pieski, ładna galeria. Oj będziemy częściej zaglądać ;) Quote
marmara_19 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 świetne boksie!!zapraszamy do naszej galeri i do nas na spacerqi:) bo daleko nie macie;) Quote
DORRAG Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 izka; napisał(a): Ale kochane boksiowe mordeczki:loveu: Quote
Wyjątek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cudowności!!! Nie mogę sie napatrzeć:loveu::loveu: Quote
izka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Marmara 19 ,galerię ogladalam super:lol: W Gliwicach jestem co dzieńi czesto chodzilam na łaki ,tam gdzie teraz stoi Carrefour,takie piękne tereny na spacery zosaały utracone:shake: ale na lotnisku jeszcze nie bylam. Quote
Imbirka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dzieńdoberek:multi: izka, przez ciebie nabieram coraz większej ochoty na 2 faflaki w domu:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts