Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izka']Znajoma Rudasa:lol:

ale Rudasek ma sliczna znajoma:loveu: prosze mi pokazac ta panne w calej okazalosci:cool3:

dobrze ze "maluszek" znusl dobrze zabieg :multi:
teraz trzymamy kciuki zeby szybko wrocil do formy:cool3:

Posted

Witam serdecznie wszystkich bywalców i nie tylko naszej galerii:lol:
Nareszcie znalazlam trochę czasu żeby opisac wydarzenia z piatku:lol:

Ze znajoma Rudego jedziemy do wecika

Rudy grzecznie czeka :lol:

Pan doktor posłuchał serduszka i dał głupiego jasia , wyszlismy na dwór żeby troche pochodzic .:cool3:

rudasek ledwo juz stał na łapkach , aż przykro patrzec zabrałam go do lecznicy i tam po chwili po prostu sie rozjechał:shake:

razem z Panem doktorem przenieslismy 36 kilo psa na stoł :roll:

Mój Rudsek zasnoł mocno ,cały czas byłam z nim ,pan doktór wygolił miejsce gdzie byl ten guz ,przygotowal do wyciecia ale przy tym mnie juz nie bylo:shake:

Pies dostal tylko głupiego jasia i znieczulenie miejscowe ,guzek był mały ,wiec nie byla potrzebna pełna narkoza i dobrze.Cały zabieg trwal może 20 minut.

Posted

Znajoma sunia miała robione badanie krwi ,wiec jeszcze czekałyśmy na wyniki ,Pan doktór mówi ze zaraz przyprowadzi boksia , a miałam go tam zostawic az do piątej i przyjechać po niego po pracy. I zobaczyłam Rudaska jak idzie chwiejac sie na łapkach ,zygzakiem do panci :loveu: jaka bylam szczesliwa ze nie musiałam go zostawiac tyle godzin:lol: Teraz czekalismy tylko na badanie suni i do domku:multi:

Dostalismy jeszcze recepty i kołnierzyk bardzo elegancki,załadowaliśmy sie do auta i do domu .Rudasek jeszcze słabiutki pomału wszedł na drugie pietro , w domu położył sie i spał .Faza dokładnie obwąchała poszyte miejsce ,a ja tylko załorzyłam mu kołnierz i szybciutko ,juz spózniona pognalam do pracy z cieżkim sercem że musze go zostawic:shake:

Posted

Dzieki dziewczyny:lol: Rudas czuje sie swietnie:loveu: tylko szwami się interesuje za bardzo:cool3: wiec znowu robi za lampę:lol:

No i na koniec ,ładnie gojąca sie zaszyta ranka

Posted

jaka gustownie wygolona doopcia:evil_lol::cool3::loveu:

Imbirek po głupim jasiu też się tak rozjechał na podłodze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Rudasku zdrówka życzymy:lol:

Posted

Rudas zdrowy:multi: na spacerze sie wygłupy,bieganie , znalezione zabawki Fazie zabiera:lol:

Faza to już nie wie co ma gryzć:cool3:

do pańci Rudosław leci:loveu:

Posted

Fju, fju, Rudasek pokazał gołego pośladka!;) :p Ale ślicznie mu się goi, bardzo się cieszę! I chumorek jak dopisuje to najważniejsze!:lol: Kochany dupalek... :loveu: Psiaki po narkozie są takie nieporadne i słodkie przez to, fajnie że nie miał pełnej narkozy, zawsze to mniejsze obciążenie dla organizmu.
Uściski!:p

Posted

Te to dopiero kombinatory są:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak moje:p
ostatnio w warsztacie na kaloryferze został wkład do albumu o papieżu( własności mojej córki) nas nie było to nasze :diabloti: grasowały. Nie wiem który:mad: ściągnął gazetę z kaloryfera i w paszczy wyniósł ja na ogród:mad:, aby ją tam wspólnie z drugim rozszarpać:mad:. Jak przyjechaliśmy nie było już co zbierać:shake:, córci aż się łezka w oku kręciła:placz:. Taki wkład to już nie jest do dostania:shake: więc Jej będzie jednego brak- trudno się mówi, trzeba sobie pilnowac:diabloti:

Posted

Witam !:lol: Wszystkich:lol:
Fafle wycałowane:lol: :loveu: .Faza ostatnio znalazła sobie uszczelkę z samochodowej szyby, ale była zabawa ,ale ja nie wziełam aparatu:cool3: ,z drugiej strony nasze łąki są strasznie zaśmiecone, na jakie rzeczy można sie natknąć to aż głowa boli:mad: .
to prawda jak sie ma dwa boksery to trzeba pilnowac :cool3: bo nigdy nie wiadomo co im do główek wpadnie:lol:

Posted

Buziaki dla mojego dzielnego rekonwalescenta:loveu::loveu::evil_lol:

A zabawki na polach znjadują sobie takie same jak Imbir i Roki:cool3::evil_lol: chyba ludzie to już wszędzie robią wysypiska:roll: