Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale jak grzecznie siedzą sobie :loveu: Trzymamy kciuki dziś za Rudaska :) Iza daj potem znać jak to chłopak zniósł... Quote
Kitka20 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 O to już dzisiaj?? to ja też trzymam wszystkie kciuki a Tequila łapki za rudaska Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='izka']Znajoma Rudasa:lol: ale Rudasek ma sliczna znajoma:loveu: prosze mi pokazac ta panne w calej okazalosci:cool3: dobrze ze "maluszek" znusl dobrze zabieg :multi: teraz trzymamy kciuki zeby szybko wrocil do formy:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Rudasku dużo buziaków dla Ciebie.... Wracaj do zdrówka Quote
izka Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Witam serdecznie wszystkich bywalców i nie tylko naszej galerii:lol: Nareszcie znalazlam trochę czasu żeby opisac wydarzenia z piatku:lol: Ze znajoma Rudego jedziemy do wecika Rudy grzecznie czeka :lol: Pan doktor posłuchał serduszka i dał głupiego jasia , wyszlismy na dwór żeby troche pochodzic .:cool3: rudasek ledwo juz stał na łapkach , aż przykro patrzec zabrałam go do lecznicy i tam po chwili po prostu sie rozjechał:shake: razem z Panem doktorem przenieslismy 36 kilo psa na stoł :roll: Mój Rudsek zasnoł mocno ,cały czas byłam z nim ,pan doktór wygolił miejsce gdzie byl ten guz ,przygotowal do wyciecia ale przy tym mnie juz nie bylo:shake: Pies dostal tylko głupiego jasia i znieczulenie miejscowe ,guzek był mały ,wiec nie byla potrzebna pełna narkoza i dobrze.Cały zabieg trwal może 20 minut. Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Myszko Rudaskowa, dobrze że już po wszystkim. Wracaj szybko do sprawności :loveu: buziaki Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mój malutki Rudasek:loveu: ....dobrze że już po wszystkim. Quote
izka Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Znajoma sunia miała robione badanie krwi ,wiec jeszcze czekałyśmy na wyniki ,Pan doktór mówi ze zaraz przyprowadzi boksia , a miałam go tam zostawic az do piątej i przyjechać po niego po pracy. I zobaczyłam Rudaska jak idzie chwiejac sie na łapkach ,zygzakiem do panci :loveu: jaka bylam szczesliwa ze nie musiałam go zostawiac tyle godzin:lol: Teraz czekalismy tylko na badanie suni i do domku:multi: Dostalismy jeszcze recepty i kołnierzyk bardzo elegancki,załadowaliśmy sie do auta i do domu .Rudasek jeszcze słabiutki pomału wszedł na drugie pietro , w domu położył sie i spał .Faza dokładnie obwąchała poszyte miejsce ,a ja tylko załorzyłam mu kołnierz i szybciutko ,juz spózniona pognalam do pracy z cieżkim sercem że musze go zostawic:shake: Quote
izka Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dzieki dziewczyny:lol: Rudas czuje sie swietnie:loveu: tylko szwami się interesuje za bardzo:cool3: wiec znowu robi za lampę:lol: No i na koniec ,ładnie gojąca sie zaszyta ranka Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 jaka gustownie wygolona doopcia:evil_lol::cool3::loveu: Imbirek po głupim jasiu też się tak rozjechał na podłodze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rudasku zdrówka życzymy:lol: Quote
izka Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Rudas zdrowy:multi: na spacerze sie wygłupy,bieganie , znalezione zabawki Fazie zabiera:lol: Faza to już nie wie co ma gryzć:cool3: do pańci Rudosław leci:loveu: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to fajowo że już chłopak zdrów :) :) :) Pozdrowionka Quote
e.v.a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 :evil_lol: ale ma fajnie dupcie wygoloną:evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Fju, fju, Rudasek pokazał gołego pośladka!;) :p Ale ślicznie mu się goi, bardzo się cieszę! I chumorek jak dopisuje to najważniejsze!:lol: Kochany dupalek... :loveu: Psiaki po narkozie są takie nieporadne i słodkie przez to, fajnie że nie miał pełnej narkozy, zawsze to mniejsze obciążenie dla organizmu. Uściski!:p Quote
Kate I Luka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Biedaczek, z gołą doopką chodzi :) Dobrze, że już się lepiej czuje. Nasz też bryka i fika i nie kuma, że mu się ruszać nie wolno zbytnio :shake: Quote
leemonca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 jesteśmy!!! i zdrówka życzymy!!! duuuużżżoooo!!!! Quote
izka Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Rudas jest juz całkiem zdrowy:lol: Nawet znalezionym wiadrem można się bawic :lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Te to dopiero kombinatory są:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak moje:p ostatnio w warsztacie na kaloryferze został wkład do albumu o papieżu( własności mojej córki) nas nie było to nasze :diabloti: grasowały. Nie wiem który:mad: ściągnął gazetę z kaloryfera i w paszczy wyniósł ja na ogród:mad:, aby ją tam wspólnie z drugim rozszarpać:mad:. Jak przyjechaliśmy nie było już co zbierać:shake:, córci aż się łezka w oku kręciła:placz:. Taki wkład to już nie jest do dostania:shake: więc Jej będzie jednego brak- trudno się mówi, trzeba sobie pilnowac:diabloti: Quote
AśkaK Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Buahahaha, Iza, one są niesamowite!!!:lol: Fazka jak nie z wielką piłką to z oponą, a teraz jeszcze Rudasek z wiadrem!:-D :-D :-D Quote
Kate I Luka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witajcie... Buziaki dla biksinek Twoich... dobrze, że Rudy już w pełni sił... :evil_lol: :evil_lol: Quote
izka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Witam !:lol: Wszystkich:lol: Fafle wycałowane:lol: :loveu: .Faza ostatnio znalazła sobie uszczelkę z samochodowej szyby, ale była zabawa ,ale ja nie wziełam aparatu:cool3: ,z drugiej strony nasze łąki są strasznie zaśmiecone, na jakie rzeczy można sie natknąć to aż głowa boli:mad: . to prawda jak sie ma dwa boksery to trzeba pilnowac :cool3: bo nigdy nie wiadomo co im do główek wpadnie:lol: Quote
Kate I Luka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no proszę... głuchy, po operacji, a jakie fikołki robi :) Quote
Bodziulka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzielny Rudasek! :loveu: :loveu: :multi: Buziaki! Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Buziaki dla mojego dzielnego rekonwalescenta:loveu::loveu::evil_lol: A zabawki na polach znjadują sobie takie same jak Imbir i Roki:cool3::evil_lol: chyba ludzie to już wszędzie robią wysypiska:roll: Quote
Recommended Posts