Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Kate i Luka u nas po staremu ,tylko czasu jakoś mało:roll: .Rudy po kolejnej wizycie u weta,antybiotyki nie poradziły sobie z guzem,będziemy ciąć ,mamy juz umówiony termin.Psy dogadują sie coraz lepiej, aż miło patrzec :lol: .

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izka']Dzięki Dziewczyny:lol: Rudas to twardziel :cool3:

Rudasek u pańci na kolankach:lol:

Maleńki pieseczek!:evil_lol: :loveu:
Trzymam kciuki za "twardziela", taki guzek to dla niego nic, na pewno do wesela się zagoi!;)

[quote name='izka']Czekanie na spacerek:cool3:

Jaka zgoda.:loveu: Nos w nos, łapa w łapę.
Przez tą okrutną sesję miałam troszkę zaległości, ale wszystkie fotki śniegowe super! Najlepsza ta gdzie Fazka goni za Rudym.:lol: Świetnie się faflunki w śniegu bawią, aż szkoda że stopniał.:p

Posted

[quote name='izka']Witam!
Kate i Luka u nas po staremu ,tylko czasu jakoś mało:roll: .Rudy po kolejnej wizycie u weta,antybiotyki nie poradziły sobie z guzem,będziemy ciąć ,mamy juz umówiony termin.Psy dogadują sie coraz lepiej, aż miło patrzec :lol: .

Biedaczek... Trzymamy kciuki, buziaki serdeczne od całej naszej trójki :loveu:

Fajowa parka :)

Posted

Dzieki za kciuki i wszystkie łapki trzymane za Rudasa:lol: :lol: będzie dobrze:lol:

Rudas znowu na łóżku:crazyeye:

Pańcia Rudasa przegoniła:evil_lol:

I dzisiejszy spacerek ,Fazka znalazła starą piłkę w błocie:lol:

i oczywiscie ja zabrała

Posted

[quote name='izka']
Rudas znowu na łóżku:crazyeye:

Pańcia Rudasa przegoniła:evil_lol:

A to niedobra pańcia!:mad: :evil_lol:

[quote name='izka']
I dzisiejszy spacerek ,Fazka znalazła starą piłkę w błocie:lol:

Jaka mina!!!:lol: :lol: :lol: Wygląda jakby chciała krzyknąć "Uh! Patrz, ale gratka! Co znalazłam!":lol:

Rudasek nieźle skacze! Na pewno będzie dobrze ;) , po guzku nie zostanie ani śladu.

Posted

Cześć:lol:
Bonita -wieczór to najlepszy czas na net :lol: przynajmniej dla mnie :lol: ,a Fazka to diablica prawdziwa:diabloti: ,ale Twoje diablątka pewnie też takie miny strzelają?:lol:
Aśkak -ja tez myślę że Rudy świetnie da sobie rade z tym zabiegiem ,jest w dobrej kondycji ,a z łóżka pańcia goni bo łóżko jest moje:megagrin:

Posted

No własnie, nawet widać jaką Rudasek ma kondychę !:crazyeye: :lol: :loveu:

"Grawitacja jest mi obojętna - kto powiedział, że łapki mają stać pod kątem prostym do podłoża? Mi wygodniej tak!:lol: "

Posted

Imbir1-jaki on tam chory:lol: to tylko pryszcz na tyłku:cool3: a łóżko jest moje:lol: Rudas ma swoje łóżeczko,
Zabieg mamy w piątek ,na 12 mam go zawieść, nadczo oczywiście:cool3: odbiore go po pracy po 17,jak ja to wytrzymam:shake:

Posted

Wczorajszego spaceru ciąg dalszy...:lol:

Faza ,oprócz piłki którą znalazła przywłaszczyła sobie też oponkę:cool3:

Rudy zadowolił sie potykiem:lol: