Kitka20 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 dziękuje. pożadnie ups ja jak zwykle gafe walnełam przepraszam Quote
izka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kitka20 -nie było moim zamiarem zwracanie uwagi na błędy ,przecież każdemu mogą sie zdażyć:lol: nie ma za co przepraszać :lol: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :evil_lol: a czy to glutek sopelek?:evil_lol: Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 evaxon napisał(a): :evil_lol: a czy to glutek sopelek?:evil_lol: nie,... to tylko sopelek :evil_lol: Quote
izka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Tak to glutek sopelkowy:megagrin: :megagrin: :megagrin: :turn-l: To zdjęcia z seri -łapki- Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ma jednego czarnego pazurka:cool3: A glutek sopelkowy wspaniale uchwycony:evil_lol: Pozdrowionka Quote
AśkaK Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 izka napisał(a):Tak to glutek sopelkowy:megagrin: :megagrin: :megagrin: :turn-l: Albo inaczej mówiąc, sopelek glutkowy!:evil_lol: :lol: :lol: :lol: izka napisał(a): To zdjęcia z seri -łapki- Jaka zgrabniocha, jaka elegantka!:loveu: :lol: Nózie razem jak zawodowa modelka :cool3: i mina pt."Patrz i podziwiaj, jak potrafię!".:lol: Tylko ta ostatnia fotka Fazkę zdradziła, że modelka niestety się podpiera. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rudasek-glutasek jest taki słodziasty.:loveu: A wiesz Iza, to co piszesz że Rudy za Fazką wcale nie tęsknił, to typowe u facetów.:roll: :evil_lol: Suczki płaczą, wyczekują, a tymczasem psi faceci zwykle czują się dobrze także bez swoich towarzyszek. A może czasem nawet lepiej...:roll: :evil_lol: Tylko Fazka to widzę twarda babka, nie roni łez za Rudaskiem.:lol: Pewnie dlatego, że jest ciupkę zazdrosna i bardzo was kocha i chciałaby mieć na wyłączność.:loveu: Quote
izka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Cześć:lol: Fazka to modelka ładna :lol: tylko pozowac do zdjęć nie lubi :roll: co musze sie nagimnastykowac zeby jej fajną fotę zrobić .Jak tylko zauważy ze biorę aparat to zaraz zaczyna się kręcić i w miejscu ustać nie może:evil_lol: A teraz zdjecia z dzisiejszego wariactwa na śniegu:lol: Tańcząca ze śniegiem Razem z Rudasem:lol: w pogoni za Rudzielcem:lol: Quote
DORRAG Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ale Fazkę zasypało:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 No rzucaj wreszcie tą kulkę... no gdzie ona poleciała ,przecież nie złapie tej kulki... Quote
Kitka20 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Do twarzyczki jej z tym śniegiem:loveu: aaaa kiedy moja będzie taka duża Quote
izka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Dorrag- jak tak dalej pójdzie to całkiem nas zasypie:nonono2: nie lubie zimy!! zwariowana Faza zato bardzo:cool3: Kitka20-a ile ma Twoja suńka? i ciąg dalszy zimowych fotek....:lol: Rudy nie szaleje ,wcisnie nochal w śnieg i szuka niewiem czego...:razz: co jest?... Quote
Kitka20 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 moja suczka ma 5 miesięcy 4 tygodnie i dwa dni, przyszła na świat 28.07.2006roku. Jak ją miesiąc temu mierzyłam miała 41cm w kłębie wedłóg weterynarza ma dobre wymiary ale mi ona się taka mała wydaje a teraz to nie wiem bo za cholerkę nie mogę ją zmierzyć tak się wierci kręci, że się nie da Quote
Imbirka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ale ekstra śnieżne foty:multi::multi::multi: a tutaj to jakbym swojego wariata widziała:evil_lol: rety jak te nasze boksie uwielbiają śnieg, Imbirowi to się taki pierdoczyk włącza, że mnie za rękę łapie żebym mu tylko rzucała śnieżki Quote
izka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Kitka20 to już spora psina:lol: Masz ja na codzień ,i wydaje Ci sie że taka mała:lol: ,musi byc słodziutka:loveu: :loveu: Imbir1-te nasze, wszystkie boksie to takie do siebie podobne:lol: A moje perełki juz smacznie śpią:loveu: Quote
Imbirka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mój też już tak chrapie:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć, ale fajowe boksiowe harce :multi: :multi: :multi: A Fazka jakby nogi zgubiła :) Quote
DORRAG Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Rudowy glucik:evil_lol: :loveu: Moja też miała dzisiaj taki sopelek koło fafulców tylko troszkę mniejszy;) :evil_lol: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Wam :) Zabawy ze śnieżkami boksie lubią bardzo :) Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 rzuć pańcia, no rzuć:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej :multi: :multi: :multi: Co tam u naszej parki słychać? Quote
Recommended Posts