Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 -nie było moim zamiarem zwracanie uwagi na błędy ,przecież każdemu mogą sie zdażyć:lol: nie ma za co przepraszać :lol:

Posted

izka napisał(a):
Tak to glutek sopelkowy:megagrin: :megagrin: :megagrin: :turn-l:

Albo inaczej mówiąc, sopelek glutkowy!:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

izka napisał(a):

To zdjęcia z seri -łapki-

Jaka zgrabniocha, jaka elegantka!:loveu: :lol: Nózie razem jak zawodowa modelka :cool3: i mina pt."Patrz i podziwiaj, jak potrafię!".:lol: Tylko ta ostatnia fotka Fazkę zdradziła, że modelka niestety się podpiera. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Rudasek-glutasek jest taki słodziasty.:loveu: A wiesz Iza, to co piszesz że Rudy za Fazką wcale nie tęsknił, to typowe u facetów.:roll: :evil_lol: Suczki płaczą, wyczekują, a tymczasem psi faceci zwykle czują się dobrze także bez swoich towarzyszek. A może czasem nawet lepiej...:roll: :evil_lol: Tylko Fazka to widzę twarda babka, nie roni łez za Rudaskiem.:lol: Pewnie dlatego, że jest ciupkę zazdrosna i bardzo was kocha i chciałaby mieć na wyłączność.:loveu:

Posted

Cześć:lol:
Fazka to modelka ładna :lol: tylko pozowac do zdjęć nie lubi :roll: co musze sie nagimnastykowac zeby jej fajną fotę zrobić .Jak tylko zauważy ze biorę aparat to zaraz zaczyna się kręcić i w miejscu ustać nie może:evil_lol:
A teraz zdjecia z dzisiejszego wariactwa na śniegu:lol:

Tańcząca ze śniegiem

Razem z Rudasem:lol:

w pogoni za Rudzielcem:lol:

Posted

Dorrag- jak tak dalej pójdzie to całkiem nas zasypie:nonono2: nie lubie zimy!! zwariowana Faza zato bardzo:cool3:
Kitka20-a ile ma Twoja suńka?

i ciąg dalszy zimowych fotek....:lol:
Rudy nie szaleje ,wcisnie nochal w śnieg i szuka niewiem czego...:razz:

co jest?...

Posted

moja suczka ma 5 miesięcy 4 tygodnie i dwa dni, przyszła na świat 28.07.2006roku. Jak ją miesiąc temu mierzyłam miała 41cm w kłębie wedłóg weterynarza ma dobre wymiary ale mi ona się taka mała wydaje a teraz to nie wiem bo za cholerkę nie mogę ją zmierzyć tak się wierci kręci, że się nie da

Posted

ale ekstra śnieżne foty:multi::multi::multi:

a tutaj to jakbym swojego wariata widziała:evil_lol: rety jak te nasze boksie uwielbiają śnieg, Imbirowi to się taki pierdoczyk włącza, że mnie za rękę łapie żebym mu tylko rzucała śnieżki

Posted

Kitka20 to już spora psina:lol: Masz ja na codzień ,i wydaje Ci sie że taka mała:lol: ,musi byc słodziutka:loveu: :loveu:
Imbir1-te nasze, wszystkie boksie to takie do siebie podobne:lol:
A moje perełki juz smacznie śpią:loveu: