Imbirka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 cześć kochani:multi: bowska foteczka:evil_lol: :loveu: Faza pieszczocha:loveu: przesyłam mizianka dla chorego Rudaska:lol: Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='izka'] Ale świetne fotki:loveu: Faza ma piękną buzkę, A ten głuptas na dole... ha, ha:evil_lol: Quote
izka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Cześć Dziewczyny!:lol: Rudasek dalej na antybiotykach ,guzek sie zmniejsza-to dobry znak:lol: Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć Iza!:p Buziaki dla fafelków, dawno mnie tu nie było (wyjazd) ale już jestem i mam zamiar wszystko nadrobić!:p [quote name='izka'] Rudasek podziwia w lustrze swoje bicepsy.:lol: :loveu: A Fazka jaka wpatrzona!:lol: :cool3: Słodka z niej dziewczyna!:loveu: A to...jakoś tak znajomo mi wygląda... :evil_lol: ...jeśli można wkleić - Rudas nr 2.:lol: Quote
izka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Witam !:lol: U nas śniegu nasypało straasznie,drogowców znowu zaskoczyło:cool3: łąki białe ,ale psy jakos sie ciesza ,niewiem z czego:evil_lol: Quote
izka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Bonita-Faza ma ładną buzię ale to straszna jędza:cool3: Asiu -Twój Rudasek bardziej udy i ten nochalek taki cudny,różowe usteczka taki slodziutki:loveu: :loveu: wycałuj różową mordziachę:sweetCyb: Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 izka napisał(a):Witam !:lol: U nas śniegu nasypało straasznie,drogowców znowu zaskoczyło:cool3: łąki białe ,ale psy jakos sie ciesza ,niewiem z czego:evil_lol: Oj tak, zaskoczyła zima w końcu stycznia wszystkich :shake: :shake: :shake: :shake: Ale fajne harce na śniegu :) Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ale macie fajne śnieżne foteczki:multi::multi::multi::multi: u na dopiero dzisiaj sypie i to jak:cool3::evil_lol: Quote
izka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Nas juz zasypało całkiem:cool3: nie lubie zimy , jak tu ja przegonić:razz: tylko psiaki cieszą sie tym bialym ,mokrym opadem:cool3: szaleja jak nawiedzone. jak tak dalej pójdzie to auto na sanie zmienić będe musiała:crazyeye: bo drogowcy znowu zaspali . Quote
izka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Wspomnienie początków stycznia:lol: Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dzieńdoberk:multi: ooooooooooooo jaka pyskata dziwczynka:evil_lol::cool3::loveu: Iza a jak tam Rudasek? Quote
izka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Dziśiaj byłam z Rudym u wecika,guz sie zmniejsza ,dostał jeszcze zastrzyk,i masć i za tydzien do kontroli będzie dobrze . Jedziemy do lekarza :cool3: Fazka została w domu:lol: Jak wychodziłam do pracy ,Rudy bawił sie w dużą lampę :lol: Fazka spała zmarszczona:cool3: Quote
e.v.a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jak wychodziłam do pracy ,Rudy bawił sie w dużą lampę :lol: lampusia kochana:loveu: Quote
Bodziulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 izka napisał(a): Jedziemy do lekarza :cool3: Fazka została w domu:lol: Jaki smutny, że Faza nie pojechała - może ona by dostała zastrzyk za niego :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 izka napisał(a):Dziśiaj byłam z Rudym u wecika,guz sie zmniejsza ,dostał jeszcze zastrzyk,i masć i za tydzien do kontroli będzie dobrze . Jedziemy do lekarza :cool3: Fazka została w domu:lol: Jaki kochany, jak grzeczniutko siedzi.:loveu: Cieszę się że jest poprawa z guzkiem!:p Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Rudasku, zdrowiej szybciutko:lol: on robi takie cudne minki, że tylko można go schrupać:p Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 izka napisał(a):Dziśiaj byłam z Rudym u wecika,guz sie zmniejsza ,dostał jeszcze zastrzyk,i masć i za tydzien do kontroli będzie dobrze . Super... Jaki smutasek... Pewnie już tęskni za dominantką Fazką :cool3: :cool3: :cool3: Quote
izka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Rudas bardzo się cieszył ze ,zabieram tylko jego, ze moze być tylko ze mną:lol: Przypuszczam ze ,gdyby był jedynym moim psem ,zachowywał by sie inaczej,a tak jest troche wyciszony przez Faze .Jak przyjchaliśmy do domu ,przywitali sie z Fazą raczej oschle . Quote
izka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Witam:lol: U nas zima na całego:razz: jak rano wychodziłam z psami było -8 ,na łąkach jeszcze mgła ,ale psiaki zadowolone:cool3: Faza kija wygrzebała A rudasek siedział sobie na śniegu brrr:lol: Quote
Kitka20 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Izka wymiziaj pożadnie obydwa psiaki odemnie mniamuśne są. ach zakochałam się w Twoich psinach Chyba Teki ma być o co zazdrosna:lol: Quote
izka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kitka20 wymiziałam je porządnie od Ciebie:lol: :lol: Quote
Recommended Posts