Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Iza!:p Buziaki dla fafelków, dawno mnie tu nie było (wyjazd) ale już jestem i mam zamiar wszystko nadrobić!:p

[quote name='izka']

Rudasek podziwia w lustrze swoje bicepsy.:lol: :loveu: A Fazka jaka wpatrzona!:lol: :cool3:

Słodka z niej dziewczyna!:loveu:

A to...jakoś tak znajomo mi wygląda... :evil_lol:

...jeśli można wkleić - Rudas nr 2.:lol:

Posted

Witam !:lol:
U nas śniegu nasypało straasznie,drogowców znowu zaskoczyło:cool3: łąki białe ,ale psy jakos sie ciesza ,niewiem z czego:evil_lol:

Posted

Bonita-Faza ma ładną buzię ale to straszna jędza:cool3:
Asiu -Twój Rudasek bardziej udy i ten nochalek taki cudny,różowe usteczka taki slodziutki:loveu: :loveu: wycałuj różową mordziachę:sweetCyb:

Posted

izka napisał(a):
Witam !:lol:
U nas śniegu nasypało straasznie,drogowców znowu zaskoczyło:cool3: łąki białe ,ale psy jakos sie ciesza ,niewiem z czego:evil_lol:

Oj tak, zaskoczyła zima w końcu stycznia wszystkich :shake: :shake: :shake: :shake:

Ale fajne harce na śniegu :)

Posted

Nas juz zasypało całkiem:cool3: nie lubie zimy , jak tu ja przegonić:razz: tylko psiaki cieszą sie tym bialym ,mokrym opadem:cool3: szaleja jak nawiedzone. jak tak dalej pójdzie to auto na sanie zmienić będe musiała:crazyeye: bo drogowcy znowu zaspali .

Posted

Dziśiaj byłam z Rudym u wecika,guz sie zmniejsza ,dostał jeszcze zastrzyk,i masć i za tydzien do kontroli będzie dobrze .

Jedziemy do lekarza :cool3: Fazka została w domu:lol:

Jak wychodziłam do pracy ,Rudy bawił sie w dużą lampę :lol:

Fazka spała zmarszczona:cool3:

Posted

izka napisał(a):
Dziśiaj byłam z Rudym u wecika,guz sie zmniejsza ,dostał jeszcze zastrzyk,i masć i za tydzien do kontroli będzie dobrze .

Jedziemy do lekarza :cool3: Fazka została w domu:lol:

Jaki kochany, jak grzeczniutko siedzi.:loveu: Cieszę się że jest poprawa z guzkiem!:p

Posted

izka napisał(a):

Super...

Jaki smutasek... Pewnie już tęskni za dominantką Fazką :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Rudas bardzo się cieszył ze ,zabieram tylko jego, ze moze być tylko ze mną:lol: Przypuszczam ze ,gdyby był jedynym moim psem ,zachowywał by sie inaczej,a tak jest troche wyciszony przez Faze .Jak przyjchaliśmy do domu ,przywitali sie z Fazą raczej oschle .

Posted

Witam:lol:
U nas zima na całego:razz: jak rano wychodziłam z psami było -8 ,na łąkach jeszcze mgła ,ale psiaki zadowolone:cool3:

Faza kija wygrzebała

A rudasek siedział sobie na śniegu brrr:lol: