DORRAG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Rudasek i skarpeta:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
izka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Powiem ci cos na ucho........napewno obgaduje Rudego:lol: Quote
DORRAG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 izka napisał(a): Ale przytulanki:loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: faza równiez piesek na kolanka:lol: :lol: tak sie razem z Rudego nasmiewaja;) Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 izka napisał(a): tak sie razem z Rudego nasmiewaja;) Buuuu... a biedaczek rudasek nawet o niczym nie wie, bo nie słyszy :-( Iza daj no jeszcze fotkę Rudaska, napatrzyć się na niego nie mogę... Quote
Imbirka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kate I Luka napisał(a):Buuuu... a biedaczek rudasek nawet o niczym nie wie, bo nie słyszy :-( wie, wie, bo z za winkla zagląda:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Imbir1 napisał(a):wie, wie, bo z za winkla zagląda:evil_lol: faktycznie :razz: Quote
AśkaK Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 izka napisał(a): tak sie razem z Rudego nasmiewaja;) Jaka Fazka jest bosko ucieszona!!!!!:loveu: :lol: Ta pierwsza foteczka - przytulony pączuszek, śliczności!!!:loveu: No własnie, tylko czemu Rudasek z tyłu..?:oops: ;) Proszę mi tu zaraz pokazać foteczki tulonego Rudaska!:lol: Quote
mar....ka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Świetne jest to zdjęcie, prawdziwa miłość: Quote
izka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Rudaskowe wygibaski:lol: dla Wszystkich co napatrzyć sie nie mogą:multi: [img]http://img109.imageshack.us/img109/598/a214sq6.jpg['img] Quote
Kitka20 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Izka zazdroszczę Ci, masz dwa boksery i jeszcze takie słodkie a rudasek hmm Palce lizać:p jest kochany Pozdrawiamy i mśledzimy galerie z zapartym tchem czekając na więcej fotek :lol: Quote
izka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Witaj u nas Kitka20, Rudasek to wyjatkowy egzemplarz :loveu: ,oj udały mi sie te bokserowe bidy:lol: :lol: Gonia skarpetki u nas strasznie agresywne :crazyeye: szczególnie jak pańcio z pracy przyjdzie:megagrin: :megagrin: :megagrin: A to starsza fotka z ataku agresywnych skarpet TZ:megagrin: :megagrin: Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 O, a widze, że Rudasek jest wykastrowany... Fazka też po sterylce? To masz trochę mniej kłopotów z parką w domku :) Super :loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Rudy trafil do nas juz bez klejnotów:cool3: , a Fazę sterelizowalismy wcześniej ,międzyinnymi z powodu padaczki wiec żyjemy sobie bez problemów:lol: Quote
AśkaK Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 izka napisał(a):Rudaskowe wygibaski:lol: dla Wszystkich co napatrzyć sie nie mogą:multi: Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało!!!:ylsuper: :loveu: :loveu: :loveu: A Fazka tylko na to patrzy.:lol: Ja zawsze twierdziłam, że wszystkie Rudaski są cudowne!!!;) :lol: :loveu: A ten tutaj -poza jednym znajomym mi egzemplarzem :lol: - to najcudowniejszy!!! Quote
bonita Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Śliczne fotki , zresztą jak zawsze :) Pozdrowionka od całej naszej bokserskiej rodzinki :) Quote
adajet Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Patka napisał(a):cudowne :loveu: Świetne zdjęcia. Popłakałam się. Boże jaka jestem szczęśliwa, że boksiu ma tak dobrze. Jak będę miała swoje mieszkanie i jak znajdę pracę też zaopiekuję się kaimś biedaczkiem ze schroniska bo pewnie pelno tam takich czekających. :))) Pozdrawiam Cię bardzo gorąco. Ada Quote
izka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Witaj Ada!! Bardzo sie ciesze że ,wpadłaś pooglądać naszą galerię:sweetCyb: :multi: bokserow w schroniskach zatrzęsienie:shake: nigdy ich nie brakuje:shake: Ada masz wielkie serce ,wrażliwe na psie nieszczęście :) Zyczę Ci powodzenia:lol: Bonita dzieki za pochwałę, fajnie że moja galeria sie podoba:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: aleś uchwyciła moment :) Quote
e.v.a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: jakie urocze:lol!: witaj :multi: Quote
Bodziulka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kolejna, co lubi się narkotyzować :evil_lol: Quote
Recommended Posts