Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 każdy bokseromaniak jest w pewnym stopniu potfforem i porywaczem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 hehe, narazie robię polowanie na Tośkę:eviltong: Quote
izka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Witam w ten piękny wiosenny dzień:lol: Bodziulka Ty masz racje ,każdy bokseromaniak jak sie napatrzy na te fafelki w galerii,to chcialby mieć je przy sobie:cool3: hihihihi ale na wszelki wypadek Rudasek dzis od rana w przebraniu chodzi;) Imbir1 to widzę że Tośka serducho Ci skradła,oj będzie sie działo:multi: :multi: Rudas dostał dziś pozwolenie od Fazy na trochę zabawy,tylko dlatego że faza pilnowała swojego kółeczka:lol: Quote
izka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Faza jednak nie wytrzymała i strasznie sie złościła:razz: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: słodziaki :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Imbir1 napisał(a):hehe, narazie robię polowanie na Tośkę:eviltong: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Julia,mówisz serio???? :-o :-o :-o Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 no Imbirek, cały Imbirek i nawet też kocha oponki:diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Imbir1 napisał(a): no Imbirek, cały Imbirek i nawet też kocha oponki:diabloti: Rudy poważnie zagrożony :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 eeeeeeee, nie jest tak źle:evil_lol: bez przesady, za daleko mam:eviltong: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a):jak się chce, to się może :evil_lol: wiem, wiem, ale nie mam sumienia go porywać:shake: :evil_lol: Kate I Luka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Julia,mówisz serio???? :-o :-o :-o Kasia, ona jest cuuuuuudna, ale moje mieszkanie drugiego rozrabiak już nie zniesie:evil_lol: , porwę ją tylko na weckend coby netti troche od niej odpoczęłą i żeby Tośka się za mocno nie przyzwyczajała bo nawet sama nie może teraz iść to toalety, Tośka się dobija:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 tak się mówi, najpierw weekend, potem "to może do wtorku", ... a potem kolejne wymówki :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ta mała ruda małpa :loveu: jest jeszcze gorsza od Imbira:mad: z tą połamaną łapą chodzi po zbyrach i rozrabia, ja poprostu tego mogę nie przeżyć:cool3: :evil_lol: Quote
izka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Witam wieczorową porą:lol: Imbir1-to będzie super weekend :lol: jak juz Masz jdnego rozrabiakę, to do drugiego tez przywykniesz:lol: co tam w trawie piszczy? jak tu pieknie.... Quote
izka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Dziś wieczorem latały u nas skarpetki:eek2: jedna napadła Rudego:crazyeye: ale Rudas niewzruszony leżał spokojnie:lol: i udawał ze nic sie nie stało:crazyeye: Quote
Bodziulka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 izka napisał(a): czy ona jakoś tak dziwnie trzyma ringo,czy ma jakiś dziwny kaganiec :hmmmm: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 izka napisał(a): jak tu pieknie.... Niooo, pięknie wszędzie tam, gdzie takie piękne boksie brykają!!!:loveu: :lol: izka napisał(a):Dziś wieczorem latały u nas skarpetki:eek2: jedna napadła Rudego:crazyeye: ale Rudas niewzruszony leżał spokojnie:lol: i udawał ze nic sie nie stało:crazyeye: O matko!:shock: :evil_lol: Iza! Ratuj Rudaska!!!:evil_lol: KAPITALNE FOTKI!!! I Rudasek jest the best!!!:loveu: :evil_lol: Quote
izka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Rudy to nie możliwie opanowany pies ,ostoja spokoju,flegmatyczny,ciapowaty i strasznie zawalaty:megagrin: :megagrin: pewnie wszystko przez to że nie słyszy zbyt dobrze ,ale przez to właśnie jest taki kochany:loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale macie agresywne akarpetki :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 bonita napisał(a): Zawonchał i padnuł ;) Łahahaha, no nie mogę, ta fotka i jeszcez tekst, ja sama zaraz padnę!!!:megagrin: :-D :-D Quote
Recommended Posts