Bodziulka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 i tak nie wierzę, na pewno dostały głupiego jasia ;) psy sie tak nie zachowują podczas manicure i pedicure :cool3: Quote
izka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Cześć Wszystkim:lol: :lol: :lol: Dziewczyny z tym obcinaniem pazurków to jest tak, Rudego to nic nie wzrusza ,taki juz był jak go wziełam ,ale Faza zostala nauczona takiego zachowania,jest bardzo wrażliwa na dotyk szczególnie łap,zajeło to sporo czasu ,ale teraz tak własnie wyglada pielegnacja moich psich pieknosci:lol: :lol: Czyszczenie uszu tez przebiega bez problemów:lol: Quote
izka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Rudy śpi jak zwykłe:lol: wyciągnięta tylna łapka:lol: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 te twoje psy to chyba jakieś janioły:evil_lol::loveu: Quote
DORRAG Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 cześć:p Ale grzeczne masz boksiki, moja bez małej walki nie da sobie obciąć pazurów. Quote
niki_ill Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam Tu to mnie jeszcze nie bylo chyba :shake: :crazyeye: , a takie fajne boksiki. Masz sliczne fafluny:loveu: :loveu: :loveu: . Dzieki za okazana im troske i danie nowego dobrego domku:multi: . Pozdrawiam serdecznie Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 izka napisał(a): wyciągnięta tylna łapka:lol: Bodziuś też tak dziwnie wygina łapki :loveu: Quote
AśkaK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 E tam Bodziulka, piesek se normalnie śpi, a ty od razu że dziwnie!:evil_lol: ;) Rudaskowe udko do schrupania!!!:loveu: Quote
izka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Witaj niki_ill u nas:lol: i zapraszamy do częstych odwiedzin:lol: Grzeczne te moje faflaki ,oj grzeczne:lol: ale takich zachowań naprawdę można nauczyć.Pasjonuje mnie psia psychika i zachowania , ukladanie psów daje mi wiele satysfakcji:lol: Quote
e.v.a Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 izka napisał(a):Witaj niki_ill u nas:lol: i zapraszamy do częstych odwiedzin:lol: Grzeczne te moje faflaki ,oj grzeczne:lol: ale takich zachowań naprawdę można nauczyć.Pasjonuje mnie psia psychika i zachowania , ukladanie psów daje mi wiele satysfakcji:lol: haha ale fajnie ułozylas boxia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
izka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dzieki Xiara i witaj w naszej galerii:lol: Evaxon ,ten Rudy boks da sie ukladac ,w różnych wygibasach:megagrin: :megagrin: :megagrin: czyje to łapki? Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć! Śpi słodko przy lustereczku, zdaje mu się ze ma brata bliżniaka ;) Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 mój śliczny Rudaskowy pysio:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mi Rudasek faktycznie Imbirka przypomina... Może to jakaś rodzinka? Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Iza, uważaj, Imbirowa już szykuje swoją gwardię, żeby odbić Rudego ;) A co do łapek i ich układów - postaram się jeszcze dziś wieczorem pokazać Wam, jak łapy układa Box ;) Quote
izka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Aaaaaaaaaa bodziulka:eek2: nie oddam Rudasa,mój ci on mój;-) Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 izka napisał(a):Aaaaaaaaaa bodziulka:eek2: nie oddam Rudasa,mój ci on mój;-) Chroń go, ukrywaj, walcz! Nie daj się!!!!!! :evil_lol: u nas w galerii są już fotki z dziwnymi, wygiętymi łapkami ;) Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bodiulka, co ty tu wypisujesz:mad: :evil_lol: no nie moge, kidnapera ze mnie zrobiła:cool3: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a kto napisał "Mój śliczny Rudaskowy pysio:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:" :cool3: trzeba uważać... trzeba czytać między wierszami... kidnapperzy kryją się wszędzie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bodziulka, ty nie rób ze mnie potfffora:evil_lol: Quote
Recommended Posts