AśkaK Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='izka']Oooo co to ... Fazka próbuje jajo:crazyeye: w skoróbce:crazyeye: Rudasek posmutnial bo nie zdąrzył złapac jajka:cool3: Hahaha, Iza, dałaś czadu!!!:laugh2_2: :-D :-D :-D Fazka z jajem w dzióbku mnie powaliła!!!:evil_lol: :lol: A Rudasek jaką słodką minkę zrobił, smutasek jeden...Też by chciał jajeczko.:lol: Śliczne są te płaskie noski!!!:loveu: Ale Fazka to ma chyba niezły charakterek..?:cool3: Tak patrzę na zdjęcia i po oczkach widzę że ta dziewczyna wie czego chce od życia, w kaszę nie da se dmuchać.:lol: Quote
izka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Asia,faza to diabeł wcielony:diabloti: ,to bokser z ADHD,bierze do pychola dosłownie wszystko ,a Rudasek hrabia specjalnej troski,jest taki zawalaty,az przykro patrzec ,ale ze smiechu peknać mozna.Więc parka mi się udała:lol: :lol: Leemonka galerię Twoja juz znalazłam,ja traba nie zauwazyłam banerka hihihi Quote
Kitka20 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jakie one słodkie a Faza to ma taki fajny biały brzuszek. Naprawde Ci się psiaki udały:lol: Quote
AśkaK Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 izka napisał(a):Asia,faza to diabeł wcielony:diabloti: ,to bokser z ADHD,bierze do pychola dosłownie wszystko ,a Rudasek hrabia specjalnej troski,jest taki zawalaty,az przykro patrzec ,ale ze smiechu peknać mozna.Więc parka mi się udała:lol: :lol: Chyba potrafię sobie Rudaska wyobrazić, kochany ciapciak!:evil_lol: :loveu: A tak w ogóle fajnie mu daliście na imię!:lol: Quote
izka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Asiu Rudemu dalismy na imie Ares ,ale jak sie kapnełam ze nie słyszy ,to imię nie miało wielkiego znaczenia,wiec przestalam używac imienia,a opowiadając o psie mówilam -rudy to ,rudy tamto i tak zostało ,ale tez mi sie bardzo podoba:lol: Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witajcie:multi: a my byliśmy dzisiaj z wizytą u boksinki, która mało brakowało a wylądowałaby u nas na tymczasie, po jednej wizycie wymiękłam, pewnie z tego tymczasu byłby stały domek:cool3::evil_lol: Quote
izka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Imbir- juz do Was zaglądałam:lol: no sunia taka kochaniutka,moze serce Twoje skradnie i....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hehe, ona chyba netti też już skradła serce, nie wiem czy by ją oddała:diabloti: Quote
izka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Przyszlismy z wieczornego spaceru:lol: fajnie bylo tylko błoto okropne. siadaja grzcznie w przedpokoju i czekają az ich porozbieram pózniej psy idą na miejsca i czekaja az pańcia sie porozbiera:lol: no Izka szybciej bo głodna jestem :cool3: Quote
Bodziulka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 izka napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 A tak wyglada jedzenie:lol: pierwsza dostaje żarełko Fazka a po Fazie Rudy i tak sobie wcinają az michy są puste:lol: Quote
Bodziulka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a ten kaloryfer służy za kuchenkę podgrzewającą żarełko? ;) Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 cudne głodomory:loveu: nie biją się o jedzenie? Quote
DORRAG Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 cześć Uwielbiam zdjęcia wywiniętych fafulców:loveu: Quote
AśkaK Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 izka napisał(a):Asiu Rudemu dalismy na imie Ares ,ale jak sie kapnełam ze nie słyszy ,to imię nie miało wielkiego znaczenia,wiec przestalam używac imienia,a opowiadając o psie mówilam -rudy to ,rudy tamto i tak zostało ,ale tez mi sie bardzo podoba:lol: No tak, skoro Rudasek głucholek to imię do wołania nie potrzebne.:oops: Chociaż u słyszących psów też róznie to z imionami bywa... nasz Rudy wszak nie głuchy, ale nie zawsze na swoje imię reaguje :evil_lol: i też się wtedy zastanawiam, po jaką cholerę mu ono potrzebne.:evil_lol: ;) A to...no śliiiiczne!:lol: Bułeczka.:loveu: :loveu: :loveu: Ale im dobrze, zajadają sobie i w dodatku grzeją się w boczki.:lol: Quote
izka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Asiu ale Masz swietne skojazenia-Faza bułeczka:megagrin: :megagrin: :megagrin: Imbir1-na początku wspólnego mieszkania psy jadły oddalone od siebie w taki sposób że zaden nie mial mozliwości zaglądania drugiemu do miski.Zdarzały sie awantury miedzy nimi jak Faza chciala zobaczyć co Rudy ma w misce albo na odwrót ,wtedy było ostro:smhair2: ale to juz za nami:lol: :lol: ale nudy.... nie narzekaj Rudy... Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 izka napisał(a): Normalnie mój Bodziuś, tylko w żółtym wydaniu :loveu: Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 izka napisał(a):Asiu ale Masz swietne skojazenia-Faza bułeczka:megagrin: :megagrin: :megagrin: Eee tam:lol: , piszę co widzę po prostu!:evil_lol: :lol: izka napisał(a):ale nudy.... nie narzekaj Rudy... Relacja z nudów bombiasta!!! :grin: Uśmiałam się jak nie wiem!:D :D :D Iza, jeszcze chyba nikt tak doskonale nie przedstawił procesu nudzenia się dwuch psów na czterech tylko fotkach!:lol: :multi: Hahaha! Nie potrzeba nawet opisów, fotki mówią wszystko!:evil_lol: Quote
izka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cześć ! obcinamy pazurki i cos dobrego za grzeczne leżenie:lol: Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :crazyeye: Jakie grzeczne, nie możliwe!:lol: Rudasek to chyba się nawet zdrzemnął.:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Iza, albo ty tak rewelacyjnie obcinasz im pazurki, że nic ich to nie wzrusza, albo one takie obojętne na wszystko:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oj należy się psiurkom... Takie grzeczności :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts