Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='izka']Oooo co to ...

Fazka próbuje jajo:crazyeye: w skoróbce:crazyeye:

Rudasek posmutnial bo nie zdąrzył złapac jajka:cool3:

Hahaha, Iza, dałaś czadu!!!:laugh2_2: :-D :-D :-D Fazka z jajem w dzióbku mnie powaliła!!!:evil_lol: :lol: A Rudasek jaką słodką minkę zrobił, smutasek jeden...Też by chciał jajeczko.:lol: Śliczne są te płaskie noski!!!:loveu:
Ale Fazka to ma chyba niezły charakterek..?:cool3: Tak patrzę na zdjęcia i po oczkach widzę że ta dziewczyna wie czego chce od życia, w kaszę nie da se dmuchać.:lol:

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia,faza to diabeł wcielony:diabloti: ,to bokser z ADHD,bierze do pychola dosłownie wszystko ,a Rudasek hrabia specjalnej troski,jest taki zawalaty,az przykro patrzec ,ale ze smiechu peknać mozna.Więc parka mi się udała:lol: :lol:
Leemonka galerię Twoja juz znalazłam,ja traba nie zauwazyłam banerka hihihi

Posted

izka napisał(a):
Asia,faza to diabeł wcielony:diabloti: ,to bokser z ADHD,bierze do pychola dosłownie wszystko ,a Rudasek hrabia specjalnej troski,jest taki zawalaty,az przykro patrzec ,ale ze smiechu peknać mozna.Więc parka mi się udała:lol: :lol:

Chyba potrafię sobie Rudaska wyobrazić, kochany ciapciak!:evil_lol: :loveu:
A tak w ogóle fajnie mu daliście na imię!:lol:

Posted

Asiu Rudemu dalismy na imie Ares ,ale jak sie kapnełam ze nie słyszy ,to imię nie miało wielkiego znaczenia,wiec przestalam używac imienia,a opowiadając o psie mówilam -rudy to ,rudy tamto i tak zostało ,ale tez mi sie bardzo podoba:lol:

Posted

Witajcie:multi: a my byliśmy dzisiaj z wizytą u boksinki, która mało brakowało a wylądowałaby u nas na tymczasie, po jednej wizycie wymiękłam, pewnie z tego tymczasu byłby stały domek:cool3::evil_lol:

Posted

Przyszlismy z wieczornego spaceru:lol: fajnie bylo tylko błoto okropne.
siadaja grzcznie w przedpokoju i czekają az ich porozbieram

pózniej psy idą na miejsca i czekaja az pańcia sie porozbiera:lol:

no Izka szybciej bo głodna jestem :cool3:

Posted

izka napisał(a):
Asiu Rudemu dalismy na imie Ares ,ale jak sie kapnełam ze nie słyszy ,to imię nie miało wielkiego znaczenia,wiec przestalam używac imienia,a opowiadając o psie mówilam -rudy to ,rudy tamto i tak zostało ,ale tez mi sie bardzo podoba:lol:

No tak, skoro Rudasek głucholek to imię do wołania nie potrzebne.:oops: Chociaż u słyszących psów też róznie to z imionami bywa... nasz Rudy wszak nie głuchy, ale nie zawsze na swoje imię reaguje :evil_lol: i też się wtedy zastanawiam, po jaką cholerę mu ono potrzebne.:evil_lol: ;)

A to...no śliiiiczne!:lol:

Bułeczka.:loveu: :loveu: :loveu:

Ale im dobrze, zajadają sobie i w dodatku grzeją się w boczki.:lol:

Posted

Asiu ale Masz swietne skojazenia-Faza bułeczka:megagrin: :megagrin: :megagrin:
Imbir1-na początku wspólnego mieszkania psy jadły oddalone od siebie w taki sposób że zaden nie mial mozliwości zaglądania drugiemu do miski.Zdarzały sie awantury miedzy nimi jak Faza chciala zobaczyć co Rudy ma w misce albo na odwrót ,wtedy było ostro:smhair2: ale to juz za nami:lol: :lol:

ale nudy....

nie narzekaj Rudy...

Posted

izka napisał(a):
Asiu ale Masz swietne skojazenia-Faza bułeczka:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Eee tam:lol: , piszę co widzę po prostu!:evil_lol: :lol:

izka napisał(a):
ale nudy....

nie narzekaj Rudy...

Relacja z nudów bombiasta!!! :grin: Uśmiałam się jak nie wiem!:D :D :D Iza, jeszcze chyba nikt tak doskonale nie przedstawił procesu nudzenia się dwuch psów na czterech tylko fotkach!:lol: :multi: Hahaha! Nie potrzeba nawet opisów, fotki mówią wszystko!:evil_lol: