Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka. piękniaste fafle. super foty na smyczy... chyba, że to taka mistyfikacja i pozory do zdjęć. mój Veron jest niereformowalny jeśli chodzi o chodzenie synchroniczne :cool3::cool3:

Posted

Dzięki Aneczka :lol: , moim bokserom najlepiej wychodzi synchroniczne zebranie :cool3: ,parę fotek z dzisiejszego rannego spacerku ,słońce pięknie świeciło ,mrozik jakieś -4

Posted

Byliśmy na świętach u rodziny , gdzie mieszka , sunia asta ,która bardzo nie lubi u siebie psich gości ,i wszystkie musiały być uwiązane aby awantur nie było:cool3: no cóż tak bywa .

to juz po powrocie do domu .Faza krawacik próbuje

to synchroniczne czekanie na śniadanie :lol:

• 2 weeks later...
Posted

spacerek w mrożny słoneczny dzień :lol: u nas na łąkach jest sporo zajęcy , psy jak tylko wyczują zapach szaraka dokładnie sprawdzają to miejsce

Faza jak zwykle ze swoim kółkiem

• 1 month later...
Posted

Dziś rano kiedy wychodziliśmy na spacerek ,spotkałam sąsiadkę i trochę się zagadałam. Rudy miał już dość czekania i usiadł sobie na schodach :p kochany staruszek.

Posted

Halo halo !
Dlaczego dopiero dzis tutaj trafiłam ? :mad:
taka cudna parka ! pan i pani boxie - śliczne !
przejrzalam galerie gratuluje slicznych psiaków ! Mieszkamy tak blisko siebie moze kiedys wybierzemy sie na spacerek? chociaz nie wiem, moja Unka ma straszne ADHD - na spacerach biega wokol psiaka i przeskakuje przez niego bez mrugniecia okiem :diabloti: taka z niej diablica !
pozdrawiamy sąsiadów !

Posted

Witamy serdecznie ,miło nam :lol: co do spaceru ,czemu nie , ale będę mogła zabrać tylko pana Rudego , moje suczydło nie toleruje innych suczek , napewno rzuciła by się na Twoją perełkę z zębiskami ,ale za to pies jest bardzo statecznym starszym panem ,napewno chętnie pobrykał by z Twoją diablicą .
kilka fotek ;)