izka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Boksery witają po dłuugiej przerwie :lol: pamiętacie nas jeszcze ? Quote
Bodziulka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Diabły w bokserzej skórze :diabloti: Quote
izka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Witaj Bodziulka :multi: choinka jak mnie długo tu nie było ,zmiany nastały , nie mogłam się znależć :crazyeye: Quote
aneczka23 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 hejka. piękniaste fafle. super foty na smyczy... chyba, że to taka mistyfikacja i pozory do zdjęć. mój Veron jest niereformowalny jeśli chodzi o chodzenie synchroniczne :cool3::cool3: Quote
izka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Dzięki Aneczka :lol: , moim bokserom najlepiej wychodzi synchroniczne zebranie :cool3: ,parę fotek z dzisiejszego rannego spacerku ,słońce pięknie świeciło ,mrozik jakieś -4 Quote
izka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Byliśmy na świętach u rodziny , gdzie mieszka , sunia asta ,która bardzo nie lubi u siebie psich gości ,i wszystkie musiały być uwiązane aby awantur nie było:cool3: no cóż tak bywa . to juz po powrocie do domu .Faza krawacik próbuje to synchroniczne czekanie na śniadanie :lol: Quote
aneczka23 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Osz to niedobra amstafka, no :mad: Ale cud, że Twoje tak grzecznie leżą, anioły jakieś :angel::angel: Quote
izka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 To nie cud :lol:to dobrze ułożone boksery :lol: Quote
izka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 spacerek w mrożny słoneczny dzień :lol: u nas na łąkach jest sporo zajęcy , psy jak tylko wyczują zapach szaraka dokładnie sprawdzają to miejsce Faza jak zwykle ze swoim kółkiem Quote
Bodziulka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 izka napisał(a): cóż za spojrzenie...:razz: Quote
izka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Dziś rano kiedy wychodziliśmy na spacerek ,spotkałam sąsiadkę i trochę się zagadałam. Rudy miał już dość czekania i usiadł sobie na schodach :p kochany staruszek. Quote
kwiatek82 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Halo halo ! Dlaczego dopiero dzis tutaj trafiłam ? :mad: taka cudna parka ! pan i pani boxie - śliczne ! przejrzalam galerie gratuluje slicznych psiaków ! Mieszkamy tak blisko siebie moze kiedys wybierzemy sie na spacerek? chociaz nie wiem, moja Unka ma straszne ADHD - na spacerach biega wokol psiaka i przeskakuje przez niego bez mrugniecia okiem :diabloti: taka z niej diablica ! pozdrawiamy sąsiadów ! Quote
izka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Witamy serdecznie ,miło nam :lol: co do spaceru ,czemu nie , ale będę mogła zabrać tylko pana Rudego , moje suczydło nie toleruje innych suczek , napewno rzuciła by się na Twoją perełkę z zębiskami ,ale za to pies jest bardzo statecznym starszym panem ,napewno chętnie pobrykał by z Twoją diablicą . kilka fotek ;) Quote
izka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 U nas po śniegu nie ma juz śladu ,i dobrze :p Quote
Recommended Posts